Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 695.

• xiaomi mi3

SomniusX - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από strathgos: “... o @SomniusX θα το μεταφράσει youtube.com/watch?v=KxyzygKk9cs&feature=player_detailpage ” ” αδέρφια, το είχα ξεκινήσει και του άλλαξαν έκδοση και με πέθαναν, άλλαξαν όλα τα identifiers.. θα το βγάλω σύντομα..

• λέτε ε.. χεχ το σκέφτομαι καλά.. θα του πω να περιμένει λίγο μέχρι να έρθει το άλλο χοχοοχχοοχο

• εγώ σκέφτομαι το εξής.. ακούστε φάση τώρα.. ένας τύπος στη δουλειά είχε ένα iPhone 4S και του έφυγε από το τσαντάκι που είχε αφήσει λέει ανοιχτό και το πάτησαν μερικά αυτοκίνητα και του έβγαλαν τα μάτια.. (μπορεί απλά να του έφυγε σε καμία μεγάλη σκάλα, τέσπα, χεχ) και τώρα έχει λυσσάξει να πάρει ένα Mi3 64gb.. "θέλω σαν το δικό σου ρε παιδί μου" λέει.. σκέφτομαι είτε να του το δώσω και να πάρω δυο κόκκινα ριζάκια τα πρόσφατα, είτε να περιμένω λίγο για Mi4.. εσείς τι λέτε?

• Στο πρόσφατο event που διοργάνωσε η Xiaomi ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου κινητού για να αντικαταστήσει το κορυφαίο Mi3.. E5nmA8Y.jpg Το Mi4 OOyyufo.png https://www.youtube.com/watch?v=rbA4RFobaWE Φωτογραφίες hands-on / Χαρακτηριστικά και unboxing και σχόλια Οι συμαντικότερες ανάγκες των χρηστών ήταν η οθόνη, η κάμερα και 4G δυνατότητα. Τα χρώματα φαίνονται ακόμα πιο φωτεινά και με πιστότητα στην 5 ιντσών Sharp / JDI OGS full lamination οθόνη, μαζί με 13 mpixel Sony camera για υπερ-ευκρηνείς…

• ωχ ωχ.. τι γίνεται εδώ?

• Mipad preorder

SomniusX - - Mi-Pad (Mocha)

Μήνυμα

πάντως που λέτε για την sim κλπ.. έχω βρει απίστευτη λύση ένα MiFi γιατί όχι μόνο θα μπαίνει το tablet αλλά μπορώ να χρησιμοποιήσω και το κινητό μου πόσο ακόμα και τα άτομα που είναι μαζί μου.. ειδικά με το πακέτο της γνωστής "μπλέ" εταιρείας με τα 24.90€ είμαι μάγκας με 30gb/μήνα!

• Active Display & Notifications Sounds

SomniusX - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Καλημέρα στην παρέα, ξέρω έχω λείψει καιρό αλλά έχουμε μετακομίσεις, συγγενικού προσώπου στον από κάτω όροφο και μιας και πιάνουν τα χέρια μου, και έβαψα και άλλαξα πρίζες, πλακάκια, κλπ.. τέσπα.. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές λύσεις για ενεργή οθόνη και μάλιστα έχω συμμετέχει και στην ομάδα μετάφρασης του Active Display (AcDisplay). Δεν με ικανοποιεί όμως, αν και έχει αρκετές επιλογές δεν το βρίσκω πλήρες, ή μάλλον να είμαι σαφής... έχω δοκιμάσει και του MotoG και άλλων και είναι ακόμα πιο άδεια.. …

• Παράθεση από tora33: “υπάρχει μια πολύ καλή εφαρμογή , MiKey , επιλέγεις ότι μπορείς να φανταστείς , και με μια κίνηση ανοίγεις ότι θέλεις ( Πλήκτρα συντόμευσης εφαρμογής) δεν μας έστειλαν όμως και το μεταλλικό που βάζεις στην τρύπα των ακουστικών για να την χρησιμοποιήσουμε (σκέφτομαι για αγορά) Original Xiaomi MiKey Magical Button 5 PCS ” το έκανα μετάφραση στα Ελληνικά, σύντομα θα σας το δώσω!

• τι ξέρουμε που θέλει ο default browser να έχει πάντα την πρωτιά, του λέω chrome μου λέει οκ, ανοίγω ένα link π.χ. στο fb, ανοίγει πάλι ο default.. έχει ακόμα υπαρξιακά?

• Xposed framework και miui

Μήνυμα

αρκετά ασταθές, κάνε υπομονή να βγούν μεταγενέστερες εκδόσεις και να ενσωματοθούν στο WSM Tools

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

Μήνυμα

κάνε ενσωμάτωση των επαφών με google contacts και μετά απλά κατέβασε ότι σου αρέσει στον υπολογιστή σου που συνεργάζεται με google contacts

• σε μερικά 4.4 δεν παίζει ο γνωστός Flash player και κυκλοφορεί ένας patched.. σας τον ανεβάζω εδώ, και επιβεβαιώνω λειτουργία από μένα sendspace.com/file/ugad0n Sent from my MI 3W using Tapatalk

• 4.2.2 και flash player

SomniusX - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

ναι παίζει άψογα και με τον Dolphin να τον βάλεις User agent Desktop και Flash always on.. θα ήθελα να βρω τρόπο να παίζει μόνο από τον Dolphin και όχι από τους άλλους Browser.. τώρα έχω πολύ σαβούρα από διαφημίσεις που δεν έβλεπα πριν σε Chrome + Default Sent from my MI 3W using Tapatalk

• το καλύτερο είναι όταν το ανοίξεις χωρίς καμία χρήση να το συνδέσεις στον υπολογιστή και να του βάλεις μέσα στην (emulated) sd την τελευταία την δική μας την Ελληνική αλλά το zip να το μετονομάσεις σε update.zip μετά πατάς το power και το volume up πατημένο μέχρι να κλείσει και να σε πάει στο mi recovery εκεί πατάς 2 φορές το volume down να πάει στο english και μετά το power button για να αποδεχτεί την επιλογή σου (έτσι μετακινήσε) και πας εκεί που λέει install update.zip το system one όταν τελε…

• Usb Drivers για ADB

SomniusX - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

θα ήθελα adb drivers και μια έκδοση MiFlash για Mac.. έχω αρχίσει και πειραματίζομαι με τα .sh που είναι για linux μήπως τα καταφέρω για mac αν κάτσει φτιάχνω με τον Automator μια εφαρμογή και το παραδίδω στο κοινό!

• Πρόβλημα

Μήνυμα

ξανα δοκίμασε χωρίς να τρέχουν από πίσω άλλες συσκευές σε usb π.χ. μεγάλοι δίσκοι κλπ, όπως επίσης χρησιμοποιώντας πισηνές usb και όχι μπροστηνές που δεν έχουν πάντα πλήρως εύρως ρεύματος.

• Νέος κάτοχος MI3!!!

Μήνυμα

Παράθεση από pasxalis: “πάνε στο advanced flash και διάλεξε το αρχείο από το φάκελο μόνος σου. Αυτό που λέει all. Και εμένα τα ίδια έκανε. ” μόνο προσοχή, στα windows διαλέγουμε τα .bat και είναι 2, το 1ο κάναι full wipe, γδέρνει τη nand :P, και το 2ο αφήνει την sd άθηκτη.. απλά το αναφέρω, προσοχή!

• Παράθεση από pasxalis: “Πολλά προβλήματα. Δεν συνδέεται το USB, δεν συνδέονται τα θέματα, ακούγεται ο ήχος πολύ χαμηλά και από το ακουστικό και από το ηχείο. Στάλθηκε από το MI 3W μου” Παράθεση από pasxalis: “Μια παρατήρηση. Καταναλώνει πολύ ram η v10 mihome και ρυθμίσεις τρώνε 400mb άσε τα άλλα. Στάλθηκε από το MI 3W μου” Παράθεση από pasxalis: “Προηγείται η σταθερότητα και μετά η μετάφραση. Στάλθηκε από το MI 3W μου” αδερφέ έχεις μπλέξει τα re-roms που κάνεις.. προσπάθησε με "τον 3ο τρόπο" δλδ…

• 4.2.2 και flash player

SomniusX - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “για 4.4.... KitKat , στο δεύτερο ποστ στο flash player Επεξήγηση ορολογιών ” βρίκα κι εδώ [Guide][Flash]How to play flash video on And… | Google Nexus 5 | xda-developers και youtube.com/watch?v=luxqwoxYzxw

• εγώ θα ήθελα swipe για μετακίνηση μέσα σε ότι γράφεις δλδ αντί για flow, να κάνω αριστερά και να πηγαίνει ο δείκτης πίσω μέχρι να σταματήσω να το ακουμπάω..