Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 263.
-
Xiaomi Wifi Amplifier 2
ΜήνυμαΠοια η διαφορά αυτού? Original Xiaomi R01 Mi WiFi Amplifier Chinese Version-$7.21 and Online Shopping | GearBest.com Mobile
-
Xiaomi Wifi Amplifier 2
ΜήνυμαΤελικά ποια η διαφορά international με Chinese? Μόνο στην επιλογή χώρας όπως λέει και πιο πάνω ένας φίλος?
-
Xiaomi Wifi Amplifier 2
ΜήνυμαΔυστυχώς το παιδί λείπει εκτός Αθηνών..ναι γίνεται.. Στο mi home στπ my device το εικονίδιο του προϊόν έχει Ένα ερωτηματικό κάτω
-
Xiaomi Wifi Amplifier 2
ΜήνυμαΜα δεν ξέρω πως να μπω ούτε τι να κάνω γενικά κάνει δουλειά αυτό αν έχεις δικό σου ρουτερ?
-
Xiaomi Wifi Amplifier 2
ΜήνυμαΌχι μα το θέμα είναι ότι μου το έδωσε τον κωδικό ο φίλος γείτονας είναι, δεν το έσπασα δεν ξέρω πως για αυτο δλδ αλλα δεν μπορώ να καταλάβω.. Κανονικά το συνδέεις στο ρουτερ σου? Αυτό θέλω να καταλάβω πως λειτουργεί
-
Xiaomi Wifi Amplifier 2
ΜήνυμαNo money my friend κανονικά δεν έπρεπε να μπαίνει? Ειναι διπλα ακριβώς.. Έχω κωδικό.. Εγώ μπαίνω στην εφαρμογή και εκεί που έχει το σχέδιο του wifi έχει ενα ερωτηματικό
-
Xiaomi Wifi Amplifier 2
ΜήνυμαΡε παιδιά έχω θέλω να το συνδέσω με το WiFi του γείτονα και δεν μπορώ με τίποτα..ενώ κάνει connect κανονικά δεν δίνει ίντερνετ
-
Ας ελπίζουμε να πάρει και το redmi note 2!!
-
Το θέμα είναι θα έχει αγγλικό μενού τουλάχιστον?
-
Καλο μηνα παιδες και καλη επιτυχία!!!
-
Κρίμα.. Και περίμενα.. Μάλλον θα χτυπήσω το mi5 plus
-
14 στην Κίνα και στα κινεζομαγαζα 30 €
-
Εμενα πάντως μια χαρά μου φαίνεται αυτό που θα βγει τώρα.. Για την χρήση του δηλαδή πιστεύω αξίζει τα λεφτά του
-
Να κάνω μια ερώτηση παιδιά Αυτό εδώ Original Xiaomi VR 3D Glasses with Remote Controller-55.27 and Online Shopping | GearBest.com Mobile , τι παραπάνω έχει απο αυτό που θα βγει τώρα? Εκτός απ το χειριστήριο