Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 263.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Το titanium και εφόσον επιλέξεις μόνο επαναφορά εφαρμογών. Αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ μετά από καθαρή εγκατάσταση προτιμάω πάντα και αρχική εγκατάσταση των εφαρμογών μου. Έτσι αεριζεται και το τηλέφωνο. ” Ε αυτο είναι λουκι για εμας που εχουμε 300 εφαρμογές εγκαταστημενες στην κυριολεξια
-
καλησπερα παιδιά..έχω ένα πρόβλημα..έχω τ redmi note 2 είχα περάσει την τελευταία ελληνική dev miui 7 και έχω πάρει και back up και αποφάσισα να κάνω clean istall με αυτόν τον τρόπο Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) Πέτυχε και αποφάσισα επειδή είχα κάτεβασει 300 εφαρμογές δεν θυμομουν πως του είχα ταξινόμηση σ φακέλους και να μην σας ζαλιζω ήθελα να κάνω restore Περασα τ back up και σε sd και εσωτερικό και το recovery δεν το βλέπει..πήρα ένα back up με το clean istall …
-
Καλησπέρα παιδιά.. Έχω στην κατοχή μου ένα redmi note 2 prime όπου μου ήρθε με ρεκοβερυ ξεκλείδωτο.. Λοιπόν έκανα το τεστ για ξεκλείδωτο bootloader και είναι.. 1ον: δεν το έκανα με ένα επίσημο τρόπο όπως διαβασα κάπου απλώς έτσι μου ήρθε,πρέπει να κάνω αίτηση στην xiaomi ή κάτι άλλο ή είμαι οκ ? 2ον: καταρχάς έχω ένα backup miui 7,οταν θα κάνω καθαρή εγκατάσταση,μπορώ να το περάσω απευθείας? Ή κάνω κάτι άλλο? Πχ πρέπει να περάσω την τελευταία miui7?
-
Παράθεση από makis1024: “@Xaris Skr έχεις ξεκλείδωτο bootloader, τα rn2 έχουν ξεκλείδωτο bootloader. Βάλε miui8 δηλαδή ρομ μεταγενέστερη της 6.6.17. Την μετάβαση την κάνεις με wipe cache, dalvik και data και install την ρομ της αρεσκείας σου. Χάνεις όμως τα πάντα λόγω του wipe data. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Λοιπόν θα κάνω καθαρό ινσταλ με αυτόν τον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση).. Μετά για να περάσω το backup μου πρέπει να περάσω κάποια ρομ? …
-
Καλησπέρα παιδιά.. Έχω στην κατοχή μου ένα redmi note 2 prime όπου μου ήρθε με ρεκοβερυ ξεκλείδωτο..έχω περάσει και την έλλειψη ρομ.. Λοιπόν έκανα το τεστ για ξεκλείδωτο bootloader και είναι.. 1ον: δεν το έκανα με ένα επίσημο τρόπο όπως διαβασα κάπου απλώς έτσι μου ήρθε,πρέπει να κάνω αίτηση στην xiaomi ή κάτι άλλο ? 2ον: θα κάνω καθαρή εγκατάσταση για να περάσω την τελευταία developer miui 7 πως το κάνω ? Ή την miui 8 developer ? 3ον: έχω κάνει backup τν τελευταία miui 7 developer πως θα το περ…
-
Παράθεση από sw4lgt: “stable v7μαγκες και όλα ρολόι ... Αναμένεις επόμενη stable μετά από κάμποσο καιρό και όταν έρθει νέα θα ξανά είναι δοκιμασμένη και σταθερή... Σε dev πρέπει να το εμπεδώσουμε ότι πάντα θα υπάρχουν ατασθαλίες γι αυτό και άλλωστε είναι εβδομαδιαίο ώστε να γίνονται δοκιμές πειράματα για να βγάλουν τις επόμενες stable.. Οπότε αν θέλετε κάτι σταθερό το λέει και η λέξη stable... Αν γουστάρετε κατσαβιδιασμα πειράματα κτλ τότε dev... ” Θα ήθελα να σε ρωτήσω δύο πράγματα.. Ποια είναι…
-
Καλησπέρα παιδιά!! Ποιες επιλογές τικαρω στο ρεκοβερι για να πάρω backup ?