Χα χα, σωστός. =============== Δεκ 19th 2016, 11:54am =============== @kyrgeo1978 Φίλε μου στο κινητό σου το ακουστικό όταν μιλάς ακούγεται δυνατά; Εγώ όταν το έχω στη μέση ακούω ελάχιστα τον συνομιλητή μου κ όταν είμαι έξω αναγκαστικά το βάζω τέρμα γιατί αλλιώς δεν ακούω τίποτα. Στο Kenzo το είχα τέρμα χαμηλά κ άκουγα δυνατά.
Προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου η χωρητικότητα γιατί τόσα χρόνια με iphone συνήθισα στα 16gb κ προσάρμοσα τις ανάγκες μου. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι το 6/128 είναι η ram, εκτός... αν αλλάξω κινητό μέσα στο 2017 για κάτι νέο από την Xiaomi. Π.χ. Mi6, Mix, Note 2.
Λογικά δεν πέρασε τελωνείο αλλά... μου 'χει τύχει να πληρώσω στο ταχυδρομείο το ποσό που όρισε το τελωνείο κ έμεινα μαλάκας! Φυσικά το πλήρωσα γιατί δεν είχα άλλη επιλογή.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Παιδιά όλα καλά. Η συσκευή τα σπάει! Πραγματικά ανώτερο επίπεδο από το Kenzo κ αξιοπιστία Xiaomi. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια κ για τις θετικές σκέψεις...
Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας. Παρέλαβα πριν λίγο το Mi 5S Plus κ θέλω να ξεκλειδώσω bootloader για να βάλω twrp κ ελληνική ρομ. Τώρα έχει την επίσημη αγγλοκινέζικη ρομ MIUI 8.0 Stable 8.0.7.0 (MBGCNDH). Παραθέτω φωτό των ρυθμίσεων για να μου πείτε.