Μου φαίνεται πως έκανα μαλακία που δεν πήρα το μοντέλο με τα 6G γιατί με το miui 9 κ nougat θα τρώει περισσότερη κ θα σέρνεται.
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ε δε θα σέρνεται κιόλας.
. Μία χαρά θα είσαι με το 4/64. Με τα επόμενα updates θα δεις καλύτερη διαχείριση Ram.
-
Ελπίζω κάποτε να καταλάβετε επιτέλους ότι η ram ΔΕΝ πρέπει να είναι ελεύθερη. Σωστή διαχείριση ram δεν σημαίνει περισσότερη ελεύθερη μνήμη. Αυτός ο αγώνας να ελευθερωθεί ram είναι σαν να τρέχεις μόνος σου και να φοβάσαι μήπως βγεις δεύτερος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
ή αλλιώς μεγάλη ελεύθερη μνήμη = μνήμη που δεν την χρειάζεσαι = έδωσες άσκοπα λεφτά παραπάνω
-
Περί μνήμης, όσοι αγχώνεστε για το αν φτάνει ή όχι. να θυμάστε ότι ο ανταγωνισμός έχει στην καλύτερη περίπτωση τα ... μισά !
Και μερικά τουλάχιστον από αυτά, μια χαρά δουλεύουν με αυτά. Οπότε μην αγχώνεστε -
Ο/H NasDriver έγραψε:
ή αλλιώς μεγάλη ελεύθερη μνήμη = μνήμη που δεν την χρειάζεσαι = έδωσες άσκοπα λεφτά παραπάνω
Σε αυτό θα συμφωνήσω 318 με τα 4 gb ram το πήρα δεν άξιζε να δώσω 100 παραπάνω για το 6/128
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Μα αυτό δεν είπα και πριν ? Από τα 4 χρησιμοποιείς τα 2 άρα τα 6 (ελεύθερα 4) θα ήταν παντελώς ανεκμετάλλευτα - άχρηστα
-
συμφωνω με @NasDriver ...
θα πρέπει να εχει κανεις ανοιχτές πανω απο 500 εφαρμογές για να πεις ότι πιάνουν τόπο τα 6GB στην μνήμη.
Ακόμη και τα πιο βαριά παιχνίδια ζήτημα αν θα σου φάει 1 GB κατα την λειτουργία του..
Τόση μνήμη είναι υπερβολή και ποντάρουν ότι έχουμε καταναλωτική μανία με την τεχνολογία...
Για αυτο και μας την πλασάρουνRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Τι να σας πω ρε παιδιά, μακάρι να έχετε δίκιο γιατί το βλέπω κ στεναχωριέμαι.
Μέχρι κ να το πουλήσω σκεφτομαι για να πάρω το μεγάλο. -
Να σου δώσω για μία βδομάδα το Redmi Note 2 με 2GB RAM και ελεύθερα τα 500 και να πηγαίνει με τις μπάντες να δεις τι εννοούμε ?
Αν το αλλάξω, σίγουρα δεν θα το αλλάξω από έλλειψη ελεύθερης RAM -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0