Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 549.
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΚ την πιο φθηνή έκδοση δεν την λες απλή με 4G ram.
-
ΜήνυμαXiaomi Mi Note 2: Επίσημο το νέο «θηρίο» της Κίνας με Edge οθόνη & 6GB RAM - myphone.gr Πληροφορίες κ εδώ.
-
ΜήνυμαΛογικά οι γνωστές κινέζικες χωρίς την 800άρα.
-
ΜήνυμαΕπίσης το "μόνο μαύρο χρώμα" κ οι global LTE bands είναι το κερασάκι στην τούρτα. Κρίμα που διατίθεται μόνο στην ακριβή έκδοση.
-
Βρήκα τρόπο να απενεργοποιούνται μόνιμα. Δεν σβήνεις το τηλ... Κακό ε;
-
ΜήνυμαΔεν νομίζω να βολεύει το δακτυλικό αποτύπωμα μπροστά σε τόσο μεγάλη οθόνη. Το Mi 5S Plus μπορεί να μην έχει ultra sonic δακτυλικό αλλά ξεκελειδώνει αμέσως σε βίντεο reviews που έχω δεί. Παρ' όλα αυτά αξίζει να το πάρει κάποιος.
-
Δυστυχώς ναί. Μετά από 3-4 επανεκινήσεις σε kenzo.
-
Ποιανού ιδέα ήταν τα εικονικά πλήκτρα που ξαναβγαίνουν μόνα τους μετά από 3-4 reboots; Δεν σκέφτηκε ούτε καν την μόνιμη απενεργοποίηση τους επειδή είναι τελείως ηλίθια.
-
Xiaomi Mi Note 2: Διέρρευσε ολόκληρη η παρουσίαση, έρχεται με πολύ εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά Λογικά ισχύει.
-
@gkalen Υπάρχει περίπτωση να φτιάξεις THUNDER rom για Mi Pad 2 Latte με root; Έχω την απλή rom χωρίς root κ δεν παλεύεται με τίποτα. Απορώ πως δεν το ζητάνε κι άλλοι χρήστες. Τι γίνεται, μόνο εγώ πήρα το τάμπλετ της Xiaomi;
-
Καλημέρα παιδιά. Δυστυχώς δεν μπορώ να του βάλω stable γιατί δεν θυμάται κωδικούς Mi κ Google. Το μόνο που μας σώζει είναι αν βρεί κάποιος στο land πως λειτουργεί το "αναποδογυρίστε την οθόνη για σίγαση". Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
@gkalen Δεν λειτουργεί η επιλογή από τις ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων το "Αναποδογυρίστε για σίγαση". Έχω ανοίξει-κλείσει το διακόπτη πολλές φορές, αρκετά reboot, shutdown-power on, κλπ αλλά τίποτα. Όλα αυτά στο land, γιατί στο kenzo λειτουργούν τα πάντα άψογα. Γι'αυτό αποφάσισα να το γυρίσω σε stable να'χω τουλάχιστον το κεφάλι μου ήσυχο. Αν υπάρχει περίπτωση να το φτιάξεις ίσως γλιτώσω κ όλη τη φασαρία στησίματος του τηλεφώνου από την αρχή.
-
Από twrp εννοούσα. Κρίμα. Ελπίζω με την stable να δουλεύουν όλα γιατί είναι του πατέρα μου κ γκρινιάζει συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
-
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Backup της dev η πρέπει να στήσω το τηλ από την αρχή;
-
@gkalen Θα ήθελα τη βοήθεια σου σε παρακαλώ. Για να πάω στο Land από dev THUNDER MiUi8-6.9.22 σε THUNDER Stable v8.0.6.0 ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Backup της dev η πρέπει να στήσω το τηλ από την αρχή μετά από full wipe;
-
@Bodai Το έκανες κ δουλεύει;
-
Υπάρχει αλλά δεν λειτουργεί.
-
@gkalen Γνωρίζουμε πως μπορεί να λειτουργήσει το "Αναποδογυρίστε για σίγαση" η να προχωρήσω σε downgrade; Να υποθέσω ότι το downgrade απλά το φλασάρω όπως την αναβάθμιση;
-
Ξέρει κανείς γιατί δεν δουλεύει το "Αναποδογυρίστε για σίγαση" σε Land; Σκέφτομαι να του κάνω downgrade στην προηγούμενη rom που σίγουρα δούλευε.
-
Και εγώ περιμένω στο Latte την αναβάθμιση με root αλλά δύσκολο το βλέπω. Μην είμαστε και πλεονέκτες.