Είναι bug τις based rom δεν φταίει η Thunder rom,Ο/H galeanatur έγραψε:
Καλημέρα. Υπάρχει θέμα με τα χρώματα του notification light στην τελευταία ? Ότι ειδοποίηση και να έρθει την βγάζει με το χρώμα που έχω ορίσει σαν notification. Messages και calls που έχω βάλει άλλο χρώμα δεν τα βγάζει. Για να γίνω πιο κατανοητός, σύμφωνα με την εικόνα που επισυνάπτω Ότι ειδοποίηση και να έρθει είναι σε violet το χρώμα
edit: μετα απο δοκιμες τελικα μαλλον μονο το facebook messenger δεν το αναγνωριζει σαν message οπως πριν και αντι για μπλε μου το εμφανιζει με violet χρωμα...
Sent from my MI 5 using Tapatalk
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
Περαστηκε σε hennessy και ολα καλα μεχρι στιγμής,ευχαριστουμε @gkalen
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
UPDATE σε 6.10.20 THUNDER ...
6.10.20 Hermes THUNDER
DOWNLOAD ROM
Hermes_THUNDER_MiUi8-6.10.20.zip | by gkalen for Redmi Note 2
6.10.20 Virgo THUNDER...
DOWNLOAD ROM
Virgo_THUNDER_MiUi8-6.10.20.zip | by gkalen for Mi Note
6.10.20 Hennessy THUNDER
DOWNLOAD ROM
Hennessy_THUNDER_MiUi8-6.10.20.zip | by gkalen for Redmi Note 3
6.10.20 Natrium THUNDER
DOWNLOAD ROM
Natrium_THUNDER_MiUi8-6.10.20.zip | by gkalen for Mi5
INSTALLATION
Διαβάστε το πρώτο ποστ...
EDIT..
Φτιάχνω τώρα τις THUNDER για Libra και Land , μέχρι τ'απογευμα θα έχετε λινκ ..
Οι VIPS θα έχουν λινκ σε κανα δύο ώρες ..
EDIT 2
Όλοι violet ειδοποιήσεις έχουμε .. -
-
-
Αυριο το πρωί θα έχουμε σίγουρα για Nikel και Omega ...
Απλώς δεν ξέρω αν προλαβω άλλες γιατί έχουμε και τη συνάντηση το πρωί και θα πρέπει να κοιμηθούμε λίγο ..
Μετά τη συνάντηση όμως θα φτιαξω κάποιες ακόμα που θα τις έχετε αύριο το βράδυ ..
Όλες οι THUNDER θα βγουν κανονικά , ή διάφορα μιας εβδομάδας από update σε update ισχύει σχεδόν για όλους , όσοι φλασαρατε κυριακη θα φλασαρετε κυριακη , όσοι φλασαρατε δεύτερα θα φλασαρετε δεύτερα , κ.λ.π.
EDIT
Για Libra έτοιμη , πάμε και για Land τώρα .. -
-
Μια ερώτηση τα πλήκτρα στην οθονη φευγουν απο ρη οθόνη? Εχω επιλεξει να κρύβονται αλλ ξαναεμφανιζονται και δεν φεύγουν, πρέπει να το αποεπιλεξω και επιλεξω παλι, σε kenzo
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H knight666 έγραψε:
Γνωρίζουμε πως μπορεί να λειτουργήσει το "Αναποδογυρίστε για σίγαση" η να προχωρήσω σε downgrade;
-
Υπάρχει αλλά δεν λειτουργεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0