Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-549 από 549.
-
Παιδιά η εφαρμογή Flash Player που εγκαθιστάται με τη rom δουλεύει; Την ανοίγω με τον Browser η τον Chrome αλλά τίποτα. Έχει κάποια χρησιμότητα;
-
Καλημέρα σε όλους. Το ξυπνητήρι χτυπάει κανονικά με τη συσκευή να ενεργοποιείται 1 λεπτό πριν. Απλώς βολεύει πάρα πολύ να στο λέει λίγο πριν τη σβήσεις για να'σαι ήσυχος κ να μην σκέφτεσαι "το έβαλα η το ξέχασα πάλι...;;;" Εννοείται πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη rom κ απλά δίνω ιδέες για να κάνουμε το καλό καλύτερο.
-
Μπορεί να μπεί σε αυτή τη rom η ειδοποίηση που έβγαινε για το ξυπνητήρι όταν πατούσα το power button για το μενού απενεργοποίησης; Όταν είχα την GTV rom έλεγε πριν κλείσει η συσκευή "αφύπνιση σε 5 ώρες" π.χ.
-
Κάνει αλλά επιλέγει μόνο τα μηνύματα, όχι τις κλήσεις.
-
Όπως είπα κ πιο πάνω τον συγχρονισμό του ιστορικού κλήσεων τον έχω κλειστό από τις ρυθμίσεις του κινητου αλλά πάλι συγχρονίζει. Επίσης μπήκα στο i.mi.com, το ιστορικό κλήσεων είναι στα μηνύματα αλλά δεν διαγράφεται. Διέγραψα τα μηνύματα μου αλλά αυτό παρέμεινε εκεί. Τώρα έκλεισα τον συγχρονισμό των μηνυμάτων για να δω αν θα ξαναεμφανίσει τις κλήσεις
-
Δεν το δοκίμασα έτσι. Μόνο μέσω συσκευής. Πως ακριβώς το κάνω;
-
Κάθε φορά αυτό θα κάνω δηλαδή;
-
Καλημέρα στην παρέα. Η τελευταία Thunder λειτουργεί τέλεια. Μία απορία έχω μονάχα. Έχω ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό του λογαριασμού Mi αλλά όχι για το ιστορικό κλήσεων. Παρόλα αυτά κάθε φορά που συνδέομαι στο ίντερνετ μου εμφανίζει όλες τις κλήσεις που έκανα ακόμη κ αυτές που είχα σβήσει. Πως μπορώ να το καταργήσω χωρίς όμως να απενεργοποιήσω τον αυτόματο συγχρονισμό;