Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 549.
-
Σεβαστό αυτό που λες φίλε μου και σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή αλλά νομίζω ότι είναι λίγο τραβηγμένο. Στο 3S του πατέρα μου με δικό μου λογαριασμό ξεκλείδωσα κ ποτέ ως τώρα δεν έχει βγάλει πρόβλημα ενώ έχει βάλει το δικό του από την αρχή. Το ίδιο κ της μητέρας μου. Τώρα εάν μιλάμε για ποσοστό 1/1000 να κλειδώσει, τότε τι να πω, ελπίζω να μην μου τύχει.
-
@NasDriver Παλιότερα που είχα πάρει ένα μεταχειρισμένο κινητό με ξεκλείδωτο bootloader (απο αυτόν που μου το πούλησε) δεν είχα κανένα πρόβλημα όταν έβαλα το δικό μου λογαριασμό. Όσο καιρό το κράτησα ποτέ δεν είχα θέμα με κλείδωμα ξανά κλπ. Κ όταν το πουλήσω κάποια στιγμή το ίδιο πράγμα δεν είναι όταν ο καινούργιος κάτοχος βάλει τον δικό του λογαριασμό; Ξέρεις κάτι που μου διαφεύγει;
-
Τελικά έκανα καινούργιο λογαριασμό για ξεκλείδωμα και έχει πάλι 15 μέρες αναμονή... Αφού ξεκλειδώσω με τον νέο λογαριασμό μετά θα βάλω πάλι τον παλιό. Σε ποια περίπτωση μπορεί να κλειδώσει πάλι ο bootloader και να χρειαστεί πάλι ξεκλείδωμα; Το είχα διαβάσει κάπου στο φόρουμ αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε κάνει.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα σε όλους. Προσπάθησα να ξεκλειδώσω το Mi 8 σήμερα μετά από 15 μέρες αναμονής αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι πρέπει να περιμένω άλλες 30 μέρες διότι είχα ξεκλειδώσει μια άλλη συσκευή τη Δευτέρα. Ισχύει δηλαδή ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις μια συσκευή μόνο το μήνα; Υπαρχει καμία λύση εκτός της προφανής της αναμονής;
-
@MIUI_ART Νέα rom για το Mi 8 θα έχουμε αύριο ή την Κυριακή; Ευχαριστώ πολύ.
-
Τα ιδια και στο RedMi 3S με 2/16. Η Xiaomi το κρατάει στο android 6 ενώ με custom rom στην 9 τρέχει χωρίς να κολλάει πουθενά.
-
Από ότι κατάλαβα σου επιτρέπουν να φλασάρεις στο system partition αλλά και να αφαιρέσεις την κρυπτογράφηση. Πολύ ωραία όλα αυτά και χρήσιμα. Πώς ξέρεις όμως ποιο από το δύο πρέπει να χρησιμοποιήσεις ώστε να μην δημιουργήσεις πρόβλημα; Εκτός εάν δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και μπορείς να βάλεις οποίο θέλεις. Σίγουρα στις οδηγίες των rom θα το αναφέρει όπως σε αρκετές που έχω διαβάσει για παλιότερα κινητά. Πάντως νομίζω ότι το DM-VERITY AND FORCED ENCRYPTION DISABLER είναι σχετικά καινούργιο στον …
-
@Germak Καλημέρα φίλε μου. Δεν έχω καταλάβει σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται να φλασάρουμε το DM-VERITY AND FORCED ENCRYPTION DISABLER ή το lazyflasher. Στον οδηγό γράφεις ότι είναι υποχρεωτικό για τις official rom όπως και για κάποιες άλλες custom rom που έχω διαβάσει εκτός της xtrv. Υπάρχει κάποιος κανόνας για αυτά τα δύο ή εάν χρειάζεται να τα περάσουμε θα το γράφουν πάντα οι οδηγίες εγκατάστασης rom; Ευχαριστώ.
-
@nikosp Καλημέρα φίλε μου. Πολύ δύσκολο το βλέπω να πάρεις Xiaomi και να μην σου βγει καλό. Παλιότερα το είχα το kenzo και θυμάμαι ότι είναι κινητάρα. Όλα τα καινούργια κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλά αρκεί να έχουν παρόμοια ή καλύτερα χαρακτηριστικά (επεξεργαστή snapdragon, μνήμη ram, καλή κάμερα, κλπ) και να μην επιλέξεις κάποια φθηνή λύση (π.χ. 6Α) και μετά όντως θα σου φαίνεται χειρότερο από το kenzo. Να καταλάβεις εγώ που δεν αποχωριζόμουν με ΤΙΠΟΤΑ το Mi 5 (το είχα 1,5 χρόνο περίπου) τώρ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@thodorisls Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Δεν την έχω δει σε λειτουργία την Havoc, μόνο την Pixyos (Pixel 3) σε RedMi 3S και έπαθα πλάκα, αλλά θα δω reviews στο youtube. Η Havoc δουλεύει καλά στο Mi 8, υπάρχουν bugs ή λειτουργίες που δεν τρέχουν; Με το antiroll τι γίνεται στις custom rom εκτός MIUI;
-
Το Mi-8 SE γιατί δεν έχει ενημερώσεις; Καινούργια συσκευή και σταμάτησαν την υποστήριξη κιόλας;