Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 379.
-
Παράθεση από caeser: “Πλάκα-πλάκα, ένα πιάτο με ξωτικά χρώματα και σχήματα από σούσι θα ήταν όμορφο background για φωτογράφιση...Τ'ακούς @Sam... Πάρε το ποδήλατο και έλα στην Απόλλωνος... έχει κάποια σούσι bars εκεί... (εσύ βάζεις το σούσι και εγώ τις συσκευές και τη φωτογραφική μηχανή!) ” Χαχαχα εννοείται , αλλα θα προτιμούσα καμία ποικιλία ,θα έδινε πιο πολύ ''βάθος'' στις φωτογραφίες!!!
-
Η Xiaomi έχει ήδη μερικές κάμερες ασφαλείας για το σπίτι , αλλά η κινεζική εταιρία ανακοίνωσε άλλη μια μόλις προχθές και ονομάζεται MiJia . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12877/ Η νέα κάμερα της xiaomi έχει την δυνατότητα να περιστρέφεται 360 μόιρες γύρω απο τον εαυτό της ,χωρίς περιορισμούς!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12879/ Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρουμε οτι μπορεί να χειριστεί μέσω app απ'όπου και άν βρίσκεστε ,όπως και οι πορηγούμενες! Η κάμερα χρησιμοποιεί…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Πάντως αν κάποιος σκέφτεται να εμπλουτίσει την Xiaomi Smart λίστα του, βλέπω στο Geekbuying σήμερα τα έχουν μαζεμένα όλα μαζί. Ενδιαφέρον πόσο να πηγαίνουν τα μεταφορικά για το Original Xiaomi II Smart Mi Air Purifier Air Cleaner - White. Αυτό θέλεις για τον μετρητή κανονικά.... ” 81 Ευρώ βλέπω με EMS,(ίσως να περάσει και τελωνείο υπολόγιζε +75)
-
Αναζήτηση Smartwatch μέχρι 100 ευρώ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαFinow X5@RASTAVIPER Πολύ καλό, αλλα αρκετά ακριβό!!!
-
Αναζήτηση 3D Virtual Glasses
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@maddoctor θέλω Review το ηχείο ,με ενδιαφέρει τρομερά!!!! Σίγουρα θα είναι καλή η ακουστική του αλλα το surround δεν θα το πετύχεις με τίποτα νομίζω...
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Και τ' ακουστικά τα συνδέεις με το κινητό, γιατί δεν δείχνει πως!? Και δεν βάζεις τα Xiaomi ακουστικά κανονικά ή άλλα σαν αυτά!? ” Εχει υποδοχή jack μέσα...Στο geek εχει αναλυτικότερες φωτογραφίες Λέει έχει 40mm ηχεία!Αρκετά καλά μπάσα θεωρώ άρα και καλύτερη εμπειρία! 20160329154624626.jpg
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΛοιπόν πέτυχα αυτό εδώ φαίνεται ''πρόστυχο'' Με ενσωματωμένα ακουστικά!απλά δεν βλέπω να έχει remote!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Δείτε τι βρήκα.... Original Xiaomi WiFi Tank Model Toys - American M1A2 Tank Model Green ” Ωωω ναι το έχει καιρό στο Gearbest, με τρώει η τσέπη μου, αλλα ακόμη κρατιέμαι...
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Το βγάλανε σε promotion βλέπω στο Geekbuying. Εάν πάρεις το ρολόι...δεν θα πάρεις κομπολόι, αλλά ένα Meizu M1 Note δωρεάν! ” Χαχαχα καλό ακούγετε!!!
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Γιατί είναι υποχρεωτικό να έχει την sim? ” Παράθεση από maddoctor: “Όχι, αλλά νομίζω μπορεί να κάνει κλήσεις. Δεν ξέρω πως δουλεύει το gps του και η ανεύρεση της συσκευής. ” Ναι σωστά, νομίζω και γω για να έχεις όλες τις λειτουργίες που αναφέρει για εύρεση - SOS ειδοποίηση πρέπει να έχεις μέσα SIM!!!
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣωστός ο Doc,απλά με τα SAR δν ξέρω τι παίζει ώς χρήση κινητού!!! 1 περισσότερο καθώς απευθύνεται σε παιδιά
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓια ανήσυχους μπαμπάδες είδα αυτό αν και δεν έχω παιδιά ίσως κάποιοι το βρούν ενδιαφέρον Tencent QQ Watch Children GPS Smartwatch Phone αρχική τιμή στα 105 ευρώ Με Χρήση Κουπoνιού : tencentqq πέφτει στα 69μισό... Εδώ και μερικά review απο Amazon.com