Ωραία. Θα το πάρω και εγώ. Το καπάκι είναι μια χαρά; Το κούμπωμα εννοώ να μην φύγει ο Mitu και κλαίμε μετάΟ/H Vulk έγραψε:
Fat 32, usb3 , 16gb! Ότι πρέπει για κάποιον που συλλέγει xiaomi gadget και όχι μόνο..Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Το Mitu USB υποστηρίζει fat32;Ο/H Vulk έγραψε:
Xiaomi MiTu Rabbit 16gb memory stick (2 σε 1 για smartphone και computer) Και καλωδιάκι![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου
XiaomiΜΑΝΙΑ
-
-
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Ωραία. Θα το πάρω και εγώ. Το καπάκι είναι μια χαρά; Το κούμπωμα εννοώ να μην φύγει ο Mitu και κλαίμε μετάΟ/H Vulk έγραψε:
Fat 32, usb3 , 16gb! Ότι πρέπει για κάποιον που συλλέγει xiaomi gadget και όχι μόνο..Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Το Mitu USB υποστηρίζει fat32;Ο/H Vulk έγραψε:
Xiaomi MiTu Rabbit 16gb memory stick (2 σε 1 για smartphone και computer) Και καλωδιάκι
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου

Κουμπώνει αρκετά σφιχτά οπότε προς το παρόν δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με αυτό. Αν και θα προτιμούσα να μην είναι αποσπώμενο.
Με το καλό να το αποκτήσεις! -
-
Δείτε τι βρήκα....
Original Xiaomi WiFi Tank Model Toys - American M1A2 Tank Model GreenΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ωωω ναι το έχει καιρό στο Gearbest, με τρώει η τσέπη μου, αλλα ακόμη κρατιέμαι...Ο/H maddoctor έγραψε:
-
Πάντως αν κάποιος σκέφτεται να εμπλουτίσει την Xiaomi Smart λίστα του, βλέπω στο Geekbuying σήμερα τα έχουν μαζεμένα όλα μαζί. Ενδιαφέρον πόσο να πηγαίνουν τα μεταφορικά για το Original Xiaomi II Smart Mi Air Purifier Air Cleaner - White. Αυτό θέλεις για τον μετρητή κανονικά....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
81 Ευρώ βλέπω με EMS,(ίσως να περάσει και τελωνείο υπολόγιζε +75)Ο/H maddoctor έγραψε:
Πάντως αν κάποιος σκέφτεται να εμπλουτίσει την Xiaomi Smart λίστα του, βλέπω στο Geekbuying σήμερα τα έχουν μαζεμένα όλα μαζί. Ενδιαφέρον πόσο να πηγαίνουν τα μεταφορικά για το Original Xiaomi II Smart Mi Air Purifier Air Cleaner - White. Αυτό θέλεις για τον μετρητή κανονικά....
-
Δεν συμφέρει τότε @Sam . Δεν τα φέρνει και κανένας τους σε καμιά eu αποθήκη....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Μολις παράγγειλα άλλο ένα xiaomi gadget... Είπα δοκιμαστικά να κάνω αγορά από το Geekbuying, μιας και το φιλοξενούμε στο φόρουμ, και πήρα έναν mitu devil key chain
Ωραιο φαίνεται να το έχω στα κλειδιά μου και σε καλή τιμή.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
@maddoctor
Καλό, αλλά λίγο επικίνδυνο αν βάζεις τα κλειδιά στην τσέπη (για τους άνδρες τουλάχιστον).
-
Ο/H bzanios έγραψε:
@maddoctor
Καλό, αλλά λίγο επικίνδυνο για αν βάζεις τα κλειδιά στην τσέπη (για τους άνδρες τουλάχιστον).
Έχω τσαντάκι μέσης γιατί μέσα έχω το μικρό xiaomi powerbank για ώρα ανάγκης, γυαλιά ηλίου, έγγραφα, καλωδιάκια...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Αυτό δεν ΘΑ είναι τσαντάκι μέσης σε λίγο, αλλά back pack
Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες