XiaomiΜΑΝΙΑ
-
-
Βλέπω τις συλλογές σας και ζηλεύω
(με την καλή έννοια φυσικά
) Εγώ σαν καινούργιος εκτός από το Redmi Note 3 έχω: Τον Mitu, Piston 3, Xiaomi Power bank 10400mah, Silicone Case For Xiaomi Power bank 10400mah και την μέλισσα
-
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Βλέπω τις συλλογές σας και ζηλεύω(με την καλή έννοια φυσικά
) Εγώ σαν καινούργιος εκτός από το Redmi Note 3 έχω: Τον Mitu, Piston 3, Xiaomi Power bank 10400mah, Silicone Case For Xiaomi Power bank 10400mah και την μέλισσα
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Βλέπω τις συλλογές σας και ζηλεύω(με την καλή έννοια φυσικά
Και έχω να πάρω και άλλα
-
-
Ο/H Xstos έγραψε:
Αυτό πρέπει να είναι αρκετά ενδιαφέρον, είναι και σε καλή τιμή.
Γίνε VIP!!!
Ο/H Xstos έγραψε:
Αυτό πρέπει να είναι αρκετά ενδιαφέρον, είναι και σε καλή τιμή.
Όσο πιο μεγάλος ο δείκτης, τόσο πιο "σκληρό" το νερό, δηλαδή περισσότερα βαρέα μέταλλα. Απο 500+ λένε οτι το νερό είναι μη κατάλληλο για πόση.
Παίρνεις κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την ποιότητα του νερού στην περιοχή σου που σε βοηθούν αρκετά για προσωπική διατροφή αλλά και συντήρηση των συσκευών που χρησιμοποιούν το νερό αυτό. Πχ αμα δεις σε "σκληρό" νερό οι κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν μέχρι και 2πλάσια ποσότητα απορρυπαντικού για να πλυθούν σωστά τα ρούχα. Αλλά και άλλα πολλά παραδείγματα, απο καλοριφέρ,μποιλερ κτλ κτλ.
Καλό εργαλείο!Και για τα λεφτά του απλά Value For Money!! -
Και εμένα μου έκανε εντύπωση, αν και από την περιγραφή δεν φαίνεται καθαρά οτι μιλάμε για σκληρότητα νερού, αλλά για κάτι γενικότερο "κατάλληλο - ακατάλληλο",
πράγμα μου με ξένισε λίγο (πώς το κάνει κτλ).
Όντως είναι πολύ χρήσιμο και η τιμή είναι πολύ καλή, μιας και μιλάμε για κάτι επώνυμο.
Δεν το χρειάζομαι άμεσα, αλλά το προγραμματίζω.
Όταν αξιωθώ, θα κάνω παρουσίαση. -
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Αν βρεις τέτοιο app, το θέλω και εγώ!
You may think you can fly - but you better not try -
Προστέθηκε και η επιτραπέζια λάμπα Yeelight στη συλλογή!!!Ετοιμάζω και ένα μικρό Review...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες