Προστέθηκαν μερικά ακόμη ψιψιψώνια...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H dfm έγραψε:
Άψογο θα το χαρακτήριζα φίλε @dfm , έχω συνδεμένο μόνιμα τον αφυγραντήρα μου δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ προβλημα , εχει επιλογή ξεχωριστή ενεργοποίησης της θύρας usb οπότε βάζεις και ενεργοποιείς και δεύτερη συσκευή!!!στο iphone το χρησιμοποιώ και είναι κανονικά μεταφρασμένη.Σε android η επίσημη εφαρμογή είναι δυστυχώς στα κινέζικα, νομίζω πως εχει όμως μεταφραστεί εδω στο φορουμ μας! Παρακάτω παραθέτω μερικες φωτο της εφαρμογής!
Για απομακρυσμένο έλεγχο (πχ: από το γραφείο στο σπίτι που θα έχω τη smart socket) απαιτείται να είναι στο σπίτι μονίμως ανοικτό το wifi...σωστά?Ο/H Sam έγραψε:
Ο/H dfm έγραψε:
Άψογο θα το χαρακτήριζα φίλε @dfm , έχω συνδεμένο μόνιμα τον αφυγραντήρα μου δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ προβλημα , εχει επιλογή ξεχωριστή ενεργοποίησης της θύρας usb οπότε βάζεις και ενεργοποιείς και δεύτερη συσκευή!!!στο iphone το χρησιμοποιώ και είναι κανονικά μεταφρασμένη.Σε android η επίσημη εφαρμογή είναι δυστυχώς στα κινέζικα, νομίζω πως εχει όμως μεταφραστεί εδω στο φορουμ μας! Παρακάτω παραθέτω μερικες φωτο της εφαρμογής!
Γιατί τα έχεις όλα συνδεδεμένα στα 2.4!? Xiaomi mini ή youth έχεις?Ο/H Sam έγραψε:
Έτσι όμως χάνεις σε ταχύτητα, αλλά δικό σου θέμα μην συνεχίζουμε τα offtopic.Ο/H Sam έγραψε:
@maddoctor Το Xiaomi Mini έχω, δεν έχει άλλη επιλογή για wifi παραμονο το 5G το οποίο το απενεργοποίησα!
Δεν παίζεσαι απίθανο βιντεάκι, ανέβασε κι άλλα αδερφέ για να γουστάρουμε ...Ο/H Sam έγραψε:
Παρακάτω ένα sample απο την κάμερα στο παιχνίδι!
Να σαι καλά, ρίξε μια ματιά στο κανάλι μου στο youtubeΟ/H Sakoumidis έγραψε:
Δεν παίζεσαι απίθανο βιντεάκι, ανέβασε κι άλλα αδερφέ για να γουστάρουμε ...
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην maddoctor: Προσθήκη mi gadgets που ξέχασα ().