Διαφήμιση

XiaomiΜΑΝΙΑ

• @Sam εξαιρετική συλλογή μπράβο(εν τω μεταξύ έχουμε και το ίδιο keyboard)!! και εγω τώρα σιγα-σιγα την φτιάχνω. Έχω κινητό miband, mikey και pistons 3 για αρχή :D . Ενδιαφέρομαι να πάρω την yi action camera και ήθελα να ρωτήσω. Καταρχάς είδα οτι υπάρχουν 2 εκδόσεις, η basic και η travel. Έχουν κάποια διαφορά ή μόνο το Handheld Telescoping Pole? Επίσης πήρες εξωτερικό cover άλλης εταιρίας μόνο και μόνο λόγο της διαφοράς τιμής ή είναι περίπου το ίδιο...? Ποιο φίλτρο έχεις βάλει και γιατί?(δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν...) Το bluetooth remote το χρησιμοποιείς γενικά(χρειάζεται και βοηθάει) ή πιο πολύ το πήρες για πλάκα? Τέλος έχεις να μου προτείνεις κάποιο βαλιτσάκι που να χωράει άνετα ΟΛΑ τα παραπάνω...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είναι η πρώτη φωτογραφική που πέρνω μετά του κινητού :P ...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Ο/H Graydath έγραψε:

@Sam εξαιρετική συλλογή μπράβο(εν τω μεταξύ έχουμε και το ίδιο keyboard)!! και εγω τώρα σιγα-σιγα την φτιάχνω. Έχω κινητό miband, mikey και pistons 3 για αρχή :D . Ενδιαφέρομαι να πάρω την yi action camera και ήθελα να ρωτήσω. Καταρχάς είδα οτι υπάρχουν 2 εκδόσεις, η basic και η travel. Έχουν κάποια διαφορά ή μόνο το Handheld Telescoping Pole? Επίσης πήρες εξωτερικό cover άλλης εταιρίας μόνο και μόνο λόγο της διαφοράς τιμής ή είναι περίπου το ίδιο...? Ποιο φίλτρο έχεις βάλει και γιατί?(δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν...) Το bluetooth remote το χρησιμοποιείς γενικά(χρειάζεται και βοηθάει) ή πιο πολύ το πήρες για πλάκα? Τέλος έχεις να μου προτείνεις κάποιο βαλιτσάκι που να χωράει άνετα ΟΛΑ τα παραπάνω...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είναι η πρώτη φωτογραφική που πέρνω μετά του κινητού :P ...
      Ευχαριστώ @Graydath!!!ναι ναι το πληκτρολόγιο τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω!!!
      Λοιπόν εγώ έχω την travel edition και το μόνο που διαφέρει είναι το stick οπως λες,την αδιάβροχη θήκη στην αρχη πήρα απο gearbest αυτή μου χάλασε ευτυχώς εκτός νερού και τώρα έχω αυτή δεν την έχω δοκιμάσει στο νερό ακόμη αλλα λέει οτι είναι για μεγαλύτερο βάθος πιστεύω να βγεί καλύτερη!!!
      Όσον αφορά το φίλτρο είναι απλό προστατευτικό για σκόνη -υγρασία- γρατζουνιές οταν δεν φοράω την θήκη(52mm δέν εμφανίζει το βινιετάρισμα στις άκρες του βίντεο τόσο έντονα όσο το 37mm.)Υπάρχουν και διάφορα άλλα φίλτρα που είναι για μείωση αντανακλάσεων- θορύβων - κλπ (δεν τα ξερω και γω πολυ καλα).
      Το Bluetooth τηλεχειριστήριο μου έχει λύσει τα χέρια καθώς την κάμερα την χρησιμοποιώ στο airsoft και το να βγάζω το κινητό την ώρα του παιχνιδιού υπάρχει ο κίνδυνος να το σπάσω!
      Παρακάτω ένα sample απο την κάμερα στο παιχνίδι!
    • Ο/H Sam έγραψε:

Ευχαριστώ @Graydath!!!ναι ναι το πληκτρολόγιο τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω!!!
      Λοιπόν εγώ έχω την travel edition και το μόνο που διαφέρει είναι το stick οπως λες,την αδιάβροχη θήκη στην αρχη πήρα απο gearbest αυτή μου χάλασε ευτυχώς εκτός νερού και τώρα έχω αυτή δεν την έχω δοκιμάσει στο νερό ακόμη αλλα λέει οτι είναι για μεγαλύτερο βάθος πιστεύω να βγεί καλύτερη!!!
      Όσον αφορά το φίλτρο είναι απλό προστατευτικό για σκόνη -υγρασία- γρατζουνιές οταν δεν φοράω την θήκη(52mm δέν εμφανίζει το βινιετάρισμα στις άκρες του βίντεο τόσο έντονα όσο το 37mm.)Υπάρχουν και διάφορα άλλα φίλτρα που είναι για μείωση αντανακλάσεων- θορύβων - κλπ (δεν τα ξερω και γω πολυ καλα).
      Το Bluetooth τηλεχειριστήριο μου έχει λύσει τα χέρια καθώς την κάμερα την χρησιμοποιώ στο airsoft και το να βγάζω το κινητό την ώρα του παιχνιδιού υπάρχει ο κίνδυνος να το σπάσω!

Οκ οπότε και εμένα τη travel edition με βλέπω να πέρνω. Όσον αφορά το cover τα διάβασα αυτα που λες που τα είπες και στον Liako(νομίζω) αυτο που εννοώ είναι πως και δεν πήρες το original δεν είναι πιο safe? Γιατί την επόμενη φορά μπορεί να χαλάσει μέσα στο νερό!! :dash: . Διαφορετικά με ψήνει και κατι σαν αυτό

Κατα τα άλλα ευχαριστημένος με το βαλιτσάκι ή έχεις να μου προτείνεις κάποιο καλύτερο?

ΥΓ. Ωραίο φαίνεται το Airsoft μου θυμίζει τις μέρες που έλιωνα στο cs αλλά σε αληθινό! :grin:
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Graydath έγραψε:

Οκ οπότε και εμένα τη travel edition με βλέπω να πέρνω. Όσον αφορά το cover τα διάβασα αυτα που λες που τα είπες και στον Liako(νομίζω) αυτο που εννοώ είναι πως και δεν πήρες το original δεν είναι πιο safe? Γιατί την επόμενη φορά μπορεί να χαλάσει μέσα στο νερό!! :dash: . Διαφορετικά με ψήνει και κατι σαν αυτό
      Κατα τα άλλα ευχαριστημένος με το βαλιτσάκι ή έχεις να μου προτείνεις κάποιο καλύτερο?

ΥΓ. Ωραίο φαίνεται το Airsoft μου θυμίζει τις μέρες που έλιωνα στο cs αλλά σε αληθινό! :grin:
      Είχα διαβάσει αρκετά review για τις αδιάβροχες θήκες και τελικά κατέληξα σε αυτή που έχω τώρα καθώς μαυρίζει τις γωνίες του βίντεο λιγότερο απο όλες τις άλλες,δεν ασχολήθηκα τόσο σε θέμα στεγανώτητας - καθώς με νοιάζει πιο πολύ να μην τρώει νερά της βροχής και όχι τόσο σε θάλασσες,ενδιαφέρον και η θηκούλα με την μπαταρία!!!Ίσως τη δοκιμάσω! :D
      Το βαλιτσάκι που έχω είναι υπέραρκετό για μένα καθώς χωράει τα πάντα(θήκη-καμερα-2 μπαταρίες-προσαρμογέας κεφαλιού-προσαρμογές ποδηλάτου-remote-filter lens- και με λίγο στρίμωγμα και το stick) ,είναι σκληρή εξωτερικά και προστατεύει τα πάντα απο πεσιμο κλπ.
      Ναι ασεε με και έχω δώσει λεφτάαα σε αυτό το χόμπι!!! :chinese:
    • Για όποιον ενδιαφέρεται παρέλαβα τα Xiaomi γάντια από Tinydeal. Ήρθαν χτες (23/11), η παραγγελία είχε μπει 24/10.

Είναι αρκετά ζεστά και το κυριότερο φαίνεται όντως να κάνουν την δουλειά τους! Γράφω άνετα σε οθόνη κινητού (δοκίμασα στο Motorola Nexus και στο Redmi Note 4g). Μπράβο τους!
    • Ο/H NikosChandolias έγραψε:

Για όποιον ενδιαφέρεται παρέλαβα τα Xiaomi γάντια από Tinydeal. Ήρθαν χτες (23/11), η παραγγελία είχε μπει 24/10.
      Είναι αρκετά ζεστά και το κυριότερο φαίνεται όντως να κάνουν την δουλειά τους! Γράφω άνετα σε οθόνη κινητού (δοκίμασα στο Motorola Nexus και στο Redmi Note 4g). Μπράβο τους!

Ωραία δείχνουν! Ελπίζω να χωράνε άνετα στα χέρια σου... Αυτά τα "κινέζικα" μεγέθη με έχουν απογοητεύσει κατά καιρούς... (Εννοώ ότι το κινέζικο XXL συχνά σε μένα αντιστοιχεί με Medium...) :P
    • Διαφήμιση
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ωραία φαίνονται, μεγειά! Σημείωση, στο geekbuying τα βρήκα 13$.....

Thanks Doc! Βασικά βλέπω ότι τώρα τα έχουν ανεβάσει αρκετά, τόσο τα είχα πάρει και εγώ, αλλά προφανώς τα είχαν σε προσφορά.

Βαγγέλη σε ευχαριστώ, η αλήθεια είναι ότι δεν κάνουν για μεγάλα δάχτυλα! ΧΑΧΑΧΑ!! Ευτυχώς εμένα μου κάνουν..
    • Ο/H NikosChandolias έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

Ωραία φαίνονται, μεγειά! Σημείωση, στο geekbuying τα βρήκα 13$.....
      Thanks Doc! Βασικά βλέπω ότι τώρα τα έχουν ανεβάσει αρκετά, τόσο τα είχα πάρει και εγώ, αλλά προφανώς τα είχαν σε προσφορά.

Βαγγέλη σε ευχαριστώ, η αλήθεια είναι ότι δεν κάνουν για μεγάλα δάχτυλα! ΧΑΧΑΧΑ!! Ευτυχώς εμένα μου κάνουν..
      Ίσως λόγο χειμώνα. Πάντως και πάλι μεγειά! Στο banggood είδα έχει και μπεζ, γυναικεία. Επίσης αυτό με το μέγεθος που αναφέρει ο @caeser είναι ένα θέμα....βασικό!
    • Ωραιότατα είναι!!!
      Υπάρχουν και στο Gearbest στα 10.35,
      όσον αφορά το μέγεθος ευτυχώς είναι μάλλινα και θα ανοίγουν σε μεγαλύτερα χέρια!
    • Ο/H Sam έγραψε:

Ωραιότατα είναι!!!
      όσον αφορά το μέγεθος ευτυχώς είναι μάλλινα και θα ανοίγουν σε μεγαλύτερα χέρια!
      Ναι το είδα ότι τα έχει και εκεί, αλλά εάν το αποφασίσω θα προτιμήσω το geekbuying, για να είμαι σίγουρος ότι θα παραλάβω. Μία φορά φτάνει που την πάτησα με το gearbest.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sam έγραψε:

Ωραιότατα είναι!!!
      Εμένα 11,09 μου τα βγάζει... και τα γκρι(που αυτα θέλω) 13,46. Πιο φθηνά τα βρήκα στο allbuy! 11.99$
      Stay away from dx.com