@Sam εξαιρετική συλλογή μπράβο(εν τω μεταξύ έχουμε και το ίδιο keyboard)!! και εγω τώρα σιγα-σιγα την φτιάχνω. Έχω κινητό miband, mikey και pistons 3 για αρχή
. Ενδιαφέρομαι να πάρω την yi action camera και ήθελα να ρωτήσω. Καταρχάς είδα οτι υπάρχουν 2 εκδόσεις, η basic και η travel. Έχουν κάποια διαφορά ή μόνο το Handheld Telescoping Pole? Επίσης πήρες εξωτερικό cover άλλης εταιρίας μόνο και μόνο λόγο της διαφοράς τιμής ή είναι περίπου το ίδιο...? Ποιο φίλτρο έχεις βάλει και γιατί?(δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν...) Το bluetooth remote το χρησιμοποιείς γενικά(χρειάζεται και βοηθάει) ή πιο πολύ το πήρες για πλάκα? Τέλος έχεις να μου προτείνεις κάποιο βαλιτσάκι που να χωράει άνετα ΟΛΑ τα παραπάνω...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είναι η πρώτη φωτογραφική που πέρνω μετά του κινητού
...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είναι η πρώτη φωτογραφική που πέρνω μετά του κινητού

Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB