κατι δεν πηγε καλα...εκανα factory..εδωσα install κ μετα reboot..κ μπαινει συνεχως σε twrp..δεν φορτωνει την ρομ..ασε που το twrp βγαζει ακαταλαβιστικα..μπαινω υπολογιστη να δοκιμασω με αδβ..θα δοκιμασω πρωτα απο φλασακι με otg
Κ εγώ το ίδιο τηλέφωνο έχω με την ίδια Ρομ κτο ίδιο πρόβλημα..κ εγώ stable θα βάλω... θέλει πρώτα φορμάτ κ μετά να ρίξω μέσα την Ρομ?η όπως είναι την περνάω κ μόλις την πάρει φορμάτ??
Καλημέρα την beta..20.1.21. έχω την εντύπωση ότι η προηγούμενη που έβαλα πρώτα, της προηγούμενης εβδομάδας πήγαινε καλύτερα.. πειράζει αν γυρίσω μια πίσω??την δικιά μας εχω
Καλημέρα στις λίγες ώρες που έχω βάλει την δική μας ρομ διακρίνω κάποια ψιλό λαγκ στο σκρολαρισμα σε διάφορες σελίδες.. είτε browser είτε social..σε σύγκριση με την official stable που φορούσε μέχρι χθες..την ξανά πέρασα την Ρομ άλλη μια φορά μήπως δεν έκατσε καλά αλλά δεν..
Δοκίμασα να κατεβάσω άλλο twrp-img. Κατέβηκε το red κ μου τα βγάζει όλα άλλα ντάλα... κατέβασα κ άλλο μετά να αλλάξω κ μου βγάζει το up level ακαταλαβιστικο.. δεν βγάζω άκρη ενώ έχουν κατέβει τα άλλα twrp έτσι όπως τα βγάζει....