Αν βάζεις android 10 θα κάνεις format data, reboot to recovery, factory reset, reboot to recovery, θα το συνδέσεις με υπολογιστή, θα περάσεις τη rom ασυμπιεστη και θα κάνεις εγκατάσταση.
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Λοιπόν σύμφωνα με φίλο μου για να μπει πρώτη φορά σε twrp δεν τα κατάφερε έμπαινε στο mi recovery.
Τον είπα να δοκιμάσει μετά την εγκατάσταση του twrp να δώσει την εντολή fastboot boot twrp.img και μπήκε.
Υπόψιν είχε ονομάσει το αρχείο twrp.
Κάνεις το format data και μετά βάζεις την rom στον εσωτερικό χώρο - εγκατάσταση.
Καλησπέρα φίλοι.εχω μείνει αρκετά πίσω και χρειάζομαι τη βοήθειά σας.ενδεχομένως να μην είμαι στο σωστό νήμα οπότε ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
Έχω ένα redmi note 3 pro(kenzo) με τελευταία αναβάθμιση προ τριετίας..!μπορει κάποιος να με βοηθήσει με ποια σειρά κ με ποιόν οδηγό να του περάσω μια καινούρια rom?
Η rom που έχει τώρα είναι αυτή:
καλησπερα , εχω unlocked bootloader, εχω εγκαταστησει με επιτυχια TWRP και την τελευταια XTRV developer σε Redmi note 5 (Whyred). Αυτο που θελω να ρωτησω είναι οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος, πρεπει να τον κλειδωσω? Εαν ναι κάποιο λινκ? Ευχαριστω