Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Υπάρχει πιο φρέσκο twrp από το 3.1.1.0??
-
Χρόνια πολλά....αν πατήσεις το κάτω αριστερά κουμπί που δείχνει ποιες εφαρμογές τρέχουν,θα δεις πάνω στην οθόνη αριστερά split screen.. =============== Δεκ 25th 2017, 11:23am =============== Τελικά μετά κ από φορμάτ της κάρτας μνήμης, έβγαλε σήμερα πάλι .. ανοίξτε την στον διαχειριστή.. παίζει να μην ακουμπάει καλά μέσα στο slot??
-
Περάστηκε πρωί πρωί σε mi max 2 όλα δείχνουν καλά, thanks for all καλές γιορτές να έχουμε!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από George 21: “πέρασα χτες official Dev. Να είναι θέμα της Ρόμ?? ” Μάλλον επειδή άλλαξες ROM έχει κρατήσει υπογραφές ασφαλείας (Keys) από την προηγούμενη ROM, και ίσως χρειαστεί Format εκ νέου η SD για να δουλέψει με την νέα ROM.Έχεις πρόσβαση στα αρχεία της SD Card από την συσκευή σου ? ” ενω έστρωσε για 2 μέρες,από χθες που πέρασα την ελληνική βλέπω σήμερα πάλι μου πετάει το ίδιο μύνημα... =============== Δεκ 14th 2017, 9:02pm =============== Ερώτηση..αν στην …
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΆσχετο...νέα ρομ έχουμε σήμερα??δεν έχει έρθει mail..
-
ΜήνυμαΟκ δούλεψε, ευχαριστώ..
-
ΜήνυμαΝα δοκιμάσω με supersu αντί του magisk?
-
Μήνυμαgeorge όταν έχω root δεν σε αφήνει η εφαρμογή να μπεις με το αποτύπωμα κ πρέπει να βάλεις ένα σωρό ψηφία κ αριθμούς.οταν βγάζω το root όλα καλά.
-
ΜήνυμαΜετα το ξεκλείδωμα κ το root υπάρχει τρόπος να δουλέψει σωστά το app της alpha bank?? Πριν λίγο καιρό πρώτα ρυθμιζες την εφαρμογή κ μετά έβαζα το. Magisk κ όλα καλά, τώρα δεν....
-
ΜήνυμαΟχι δεν την κατέβασα γιατί στο mail μέχρι πρότινος ερχόταν για άλλη συσκευή κ όχι για το mi max 2 που έχω τώρα 3 μέρες.οποτε την Παρασκευή κατεβάζω κ βάζω από το mail?
-
Μήνυμαthanks ολα καλα ελληνικη πλεον. Κανω κατι για τα ota updates?η περάστηκε το αρχείο που πρέπει κ θα δουλέψει μόνο του???
-
Μήνυμαok το περασα μετα γιατι κολλησε το μυαλο μου??τι αλλο του δινω???
-
ΜήνυμαΛοιπον ξεκλείδωσα κ πάω να περάσω το twrp κ βγάζει αυτό το μύνημα.. κάποια βοήθεια?μι μαχ 2 εχω..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “άρχισε κ τις εκπτώσεις τώρα??? ” ναι ούτε εγώ το περίμενα με κάτι κουφά που έχω διαβάσει τελευταία, αλλά κ όμως σε 27..ούτε καν 72