Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
ok το περασα μετα γιατι κολλησε το μυαλο μου??τι αλλο του δινω???
-
Δώσε την εντολή fastboot reboot κράτα πατημένο το volume up και πάτα enter για να μπει στο twrp
Redmi Note 3 pro -
-
-
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά,
Προσπαθώ να ξεκλειδώσω bootloader σε mi note 3 με την MIUI 9.1.4 china stable, ωστε μετα να περάσω στην global rom.
Το πρόβλημα μου είναι ότι για να ξεκλειδώσω με mi unlock tool πρέπει να συνδέσω τον λογαριασμό mi με την συσκευή (Mi unlock stasus). Όταν το πατάω αυτό μέσα από τις ρυθμίσεις μου βγάζει ένα error στα κινέζικα (10008).
Το έψαξα λίγο και βρήκα ότι για να συνδεθεί ο λογαριασμός mi με το κινητό πρέπει να βάλω vpn Κίνας.
Και εκεί άρχισε το μπλέξιμο γιατί όπως είπα το κινητό δεν έχει play store. Πάλεψα 1-2 ώρες με τα vpn αλλά δεν κατάφερα τίποτα.
Μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση για να ξεκλειδώσω τον bootloader??
Ευχαριστώ.
-
Plex vpn Για να βάλεις το λογαριασμό στο mi Unlock status χρειάζεται να αλλάξεις την ip σε κινεζική αυτό θα το κάνεις με το plex vpn από το Google play, κατέβασε το σε apk και αφού το κάνεις ξανά δοκίμασε Το plex vpn θέλει να κάνεις sign in οπωσδήποτε με κάποιο λογαριασμό, βάλε ip China Shanghai, China shenzhen με κάποια θα την πάρει.
-
κατεβασε απο δω το plexvpn PlexVPN Apk Download latest version 3.0.5- com.shoplex.plex οταν το τρεξεις χρειαζετε να κανεις sign in και θα διαλεξεις china shanghai
-
Ο/H derveni έγραψε:
Plex vpn Για να βάλεις το λογαριασμό στο mi Unlock status χρειάζεται να αλλάξεις την ip σε κινεζική αυτό θα το κάνεις με το plex vpn από το Google play, κατέβασε το σε apk και αφού το κάνεις ξανά δοκίμασε Το plex vpn θέλει να κάνεις sign in οπωσδήποτε με κάποιο λογαριασμό, βάλε ip China Shanghai, China shenzhen με κάποια θα την πάρει.
Ο/H makisfz έγραψε:
κατεβασε απο δω το plexvpn PlexVPN Apk Download latest version 3.0.5- com.shoplex.plex οταν το τρεξεις χρειαζετε να κανεις sign in και θα διαλεξεις china shanghai
Τώρα πάτησα να κάνει unlock και μου έβγαλε στο 99% "After 72 hours of trying to unlocking the device"
Τι σημαίνει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα