Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 383.
-
Ναι ναι, κανονικα, συμφωνα με τον οδηγο... Τελικα, μετα απο 4-5 προσπαθειες, πηρε το χρονο του και ανοιξε απο το partition της Lollipop... Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας τετοια ωρα!
-
Καλημερα! Παιδια SOS! Περνωντας την τελευταια rom κατι πηγε στραβα και πλεον το κινητο εχει κολλησει στο logo της εναρξης.. Μπορω να μπω στο Mi-Recovery, αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι το αρχειο update.zip ειναι κατεστραμμενο, και απο οποιο partition προσπαθησα να το boot-αρω η διαδικασια κολλαει στο logo. Εχετε καμια ιδεα?
-
Οπως με την Kit Kat δηλαδη, ακολουθουμε αυτον τον οδηγο Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)
-
Να επιβεβαιωσω ρε παιδια, γτ εχω χαθει λιγακι... Ειμαι σε GTV-5.3.27 και ετοιμαζομαι για αναβαθμιση. Για τη Lollipop κανουμε reset to factory settings, και μετα την περναμε επιλεγοντας πακετο ενημερωσης μεσω της εφαρμογης "Αναβαθμιση" του κινητου (οπως φαινεται εδω Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)), σωστα? Ο ΟΤΑ Updater ποτε δε δουλεψε σε μενα. Γτ θυμαμαι οτι για την Kit-Kat η διαδικασια γινοταν μονο μεσω υπολογιστη..
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ronin13 - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΔε με ενδιαφέρει ντε και και καλά να είναι stable, απλά όσο γίνεται πιο bug free.. Με τις τελευταίες rom μου συνέβαινε αρκετά συχνά να μην ανταποκρίνεται πχ η κάμερα και να πρέπει να κάνω reboot, πράγμα κουραστικό από ένα σημείο και μετά.. Όπως και να έχει, θα βάλω την 5.4.24 και θα μεταφέρω εντυπώσεις!
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΕπειδή έχω χαθεί λιγάκι με τις εκδόσεις.. Lollipop έχει βγει μόνο σε developer? Και η τελευταία stable τί είναι;
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΚατάλαβα.. Μάλλον θα περιμένω λιγάκι ακόμα τότε..! Ευχαριστώ!
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΈβαλε κανένας τη Lollipop v6? Γνώμες;
-
xiaomi Mi2s case....
ΜήνυμαΚατι τετοιο ψαχνεις? TPU Soft Silicone Case for Xiaomi M2 MI2S M2S 3100mAh Big Thick Battery Cases | eBay Μπορεις να δεις και αυτο Xiaomi M2S MI2 MI2S Original 3100mAh Big Capacity Battery Thick Metal Back Cover | eBay
-
xiaomi Mi2s case....
ΜήνυμαΝομίζω στο Aliexpress είχα δει καπακι για μπαταρία 3000mAh με σιλικονενια επίστρωση.. Ψάξε για κάτι τέτοιο μήπως σε εξυπηρετήσει.
-
Έβαλα σήμερα την 5.2.27 σε Mi2S. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ευχαριστούμε!
-
Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα τα φωτα και τη γνωμη σας σε κατι.. Ο κολλητος μου μου εκανε πρόσφατα μια πολυ μεγαλη εξυπηρετηση και θελω καπως να του το ανταποδωσω. Και σκεφτηκα να του παρω δωρο (σε συνδυασμο και με τη γιορτη του κοντα στο Πασχα) ενα καινουριο κινητο εως 200€. Προς το παρον εχει δυο αρχαια (Motorola Defy και Sony Ericsson 530i), οριακα λειτουργικα, και εχω κουραστει να τον βλεπω να παιδευεται, οποτε λεω να του παρω ενα και dual SIM. Χαρακτηριστικα που εχω καταλαβει οτι θα τον ενδιαφ…
-
Πολυ καλη διαχειριση μνημης απο την 5.1.9, αλλα παρατηρω περισσοτερες φορες να μην ανταποκρινονται οι εφαρμογες και να χρειαζεται να τις κλεισω ή να κανω restart (πχ για την καμερα. Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος?
-
Αγορα tablet μεχρι 100€
ronin13 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδες! Μου ζητησε μια φιλη μου να τη βοηθησω να διαλεξει tablet μεχρι 100€, αλλα την αγορα αυτη δεν την εχω ακουμπησει ποτε, και δεν πολυξερω τι παιζει... Τα κριτηρια της ειναι: 1) Προοριζεται για ελαφρια χρηση (browsing, viber, κανενα επεξεργαστη κειμενου και το τσακιρ κεφι κανενα χαζοπαιχνιδο) 2) Να ειναι 7-8" 3) Να μπορει να υποστηριξει usb OTG Τη ρωτησα αν θελει να παμε σε αγορα απο Κινα, αλλα προτιμουσε αγορα απο Ελλαδα λογω εγγυησης. Μεταξυ μας, κι εγω θα το προτιμουσα γιατι δεν…