Εντυπώσεις για το MI2-S
-
-
Έβαλε κανένας τη Lollipop v6? Γνώμες;Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Ο/H ronin13 έγραψε:
Έβαλε κανένας τη Lollipop v6? Γνώμες;
Ως Beta Tester την έχω εγκαταστήσει στο Mi-2s με τις εξής παρατηρήσεις:
α. Χρειάζεται λίγη ακόμη Μετάφραση.
β. Η εφαρμογή «Ραδιόφωνο» δεν παράγει ήχο, ούτε με ακουστικά ούτε χωρίς.
γ. Η εφαρμογή «Μεταφορά» κρασάρει κατά την εκκίνηση.
δ. Για να ορίσεις άλλους ήχους κλήσεις και ξυπνητηριού θα πρέπει να τοποθετήσεις τα αντίστοιχα αρχεία ήχου στο φάκελο «Μουσική» (να τα κάνεις ορατά θέτοντας ως μέγεθος τα 0ΚΒ) καθώς δεν διαβάζει και δεν σου δίνει πρόσβαση στο φάκελο «Ringtones».
ε. H επιλογή κατάστασης "Silent" και "DND" δεν απενεργοποιεί τον ήχο στην επιλογή ήχου "Μουσική, βίντεο, παιχνίδια & άλλα πολυμέσα".
στ. Επιτέλους οι επαφές απέκτησαν τα ωραία εικονίδιά τους.
ζ. Η εφαρμογή «Dolby» στις ρυθμίσεις Ήχου είναι απλά καταπληκτική!"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Και εγώ επίσης την δουλεύω τώρα 6 ημέρες μου αρέσει αρκετά όλα όσα είπε ο kok8 τα έχω παρατηρήσει και εγώ δεν είναι ενοχλητικά bug και παραλήψεις για κάποιον που χρησιμοποιεί το τηλ για καθημερινή απλή χρήση και όχι μόνο, το τηλέφωνο απλά πετάει... και η μπαταριά του δεν μπορώ να εντοπίσω διαφορές με την V5 που δούλευα το τηλ μέχρι πρόσφατα θα ήθελα όμως την απίστευτα ομορφη bold γραμματοσειρά της V5 που έχασα...
Xiaomi 13 -
Κατάλαβα.. Μάλλον θα περιμένω λιγάκι ακόμα τότε..! Ευχαριστώ!Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
-
To Lollipop ειναι μακραν καλυτερο απο το KK. Οτι και να βαλεις δεν θα εχεις θεμα...
-
Επειδή έχω χαθεί λιγάκι με τις εκδόσεις.. Lollipop έχει βγει μόνο σε developer? Και η τελευταία stable τί είναι;Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Ο/H ronin13 έγραψε:
Επειδή έχω χαθεί λιγάκι με τις εκδόσεις.. Lollipop έχει βγει μόνο σε developer? Και η τελευταία stable τί είναι;
Αν θες οτι πιο φρέσκο και σύγχρονο για την συσκευή σου αυτη την στιγμή βάζεις την GTV-5.4.17 (V6 Developer - Lollipop) ισως αύριο-μεθαυριο να δώσουν την νέα GTV-5.4.24 που ετοιμάζουν τα παιδιά, δεν θα έχεις περίεργα προβλήματα απο οτι αποδείχθηκε 15 ήμερες που δουλεύουμε με αυτο το λειτουργικό.
Τωρα Stable δεν νομιζω να εχουν ονομάσει κάποια rom για το Mi2s εκτος και αν ειναι καμιά παλιά V5 αλλα οπως παει το πράμα δεν θα αργήσουν να καθιερώσουν μια Stable στις εκδόσεις που θα ακολουθήσουν παντα σε V6 ομως...
Xiaomi 13Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spirosmeg ().
-
Δε με ενδιαφέρει ντε και και καλά να είναι stable, απλά όσο γίνεται πιο bug free.. Με τις τελευταίες rom μου συνέβαινε αρκετά συχνά να μην ανταποκρίνεται πχ η κάμερα και να πρέπει να κάνω reboot, πράγμα κουραστικό από ένα σημείο και μετά..
Όπως και να έχει, θα βάλω την 5.4.24 και θα μεταφέρω εντυπώσεις!Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Από την στιγμή που έδωσαν τα παιδιά την GTV 5.4.24 όπου και την πέρασα χαίρομε να δουλεύω το τηλ.
Είναι σβέλτη και άψογη rom χωρις προβλήματα τουλάχιστον εγώ δεν έχω εντόπιση κάτι ακόμα, το Radio δουλεύει πλέον μια χαρα οπως το είχαμε γνωρίσει και θεωρώ αξίζει με 1000 πλέον παιδιά αυτή η μετάβαση στο πιο προηγμένο Miui-Android...
Αισθάνομαι τυχερός που έχουμε τα παιδιά εδώ και απολαμβάνουμε πλήρως αυτό το υπέροχο και σύγχρονο τηλέφωνο!
Μπραβο στον MIUI_ART και σε όλα τα παιδιά γι αυτο που μας προσφέρουν!
Xiaomi 13 -
;
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Από την στιγμή που έδωσαν τα παιδιά την GTV 5.4.24 όπου και την πέρασα χαίρομε να δουλεύω το τηλ.
Είναι σβέλτη και άψογη rom χωρις προβλήματα τουλάχιστον εγώ δεν έχω εντόπιση κάτι ακόμα, το Radio δουλεύει πλέον μια χαρα οπως το είχαμε γνωρίσει και θεωρώ αξίζει με 1000 πλέον παιδιά αυτή η μετάβαση στο πιο προηγμένο Miui-Android...
Αισθάνομαι τυχερός που έχουμε τα παιδιά εδώ και απολαμβάνουμε πλήρως αυτό το υπέροχο και σύγχρονο τηλέφωνο!
Μπραβο στον MIUI_ART και σε όλα τα παιδιά γι αυτο που μας προσφέρουν!
spirosmeg στο mi2s την περασες;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες