Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 518.
-
Παράθεση από ktsiaras: “σε mi6 πολύ καλά αλλά αυτό ότι είμαι root ενώ δεν!!! με ξεπερνάει πρέπει να κάνω κάτι για να το αλλάξω??αν ναι τι ?? ” Παράθεση από keap: “Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους,σε mi6 μέχρι στιγμής η εγκατάσταση της νέας ρομ και η λειτουργία της συσκευής είναι ομαλή!!!! ” Καλημέρα. Την περάσατε με fr ή απλά κλασικά; Περάσατε την άρωμα ή την xtrv;
-
Παιδιά άποψη της ρομ για το mi6;
-
Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από kinezakias: “Καλησπέρα.Πότε περίπου αναμένεται η νέα stable; ” Έχεις περασμένη την 9.3.2.0 stable στο hermes; Πως είναι; Με την μπαταρία ολά οκ; Πέρασες πρώτα το καινούργιο twrp; ” Την 9.2.3.0 εχω.Τη βρισκω αρκετα καλη.Μπαταρια μια χαρά,μόνο καποια οχι συχνα παγωματα του browser.Καινουριο twrp?Οχι,επρεπε; ” Εγώ πέρασα το καινούργιο twrp κ όλα καλά.
-
Παράθεση από kinezakias: “Καλησπέρα.Πότε περίπου αναμένεται η νέα stable; ” Έχεις περασμένη την 9.3.2.0 stable στο hermes; Πως είναι; Με την μπαταρία ολά οκ; Πέρασες πρώτα το καινούργιο twrp;
-
Ξεκινάμε γερά από σήμερα ως έχω: apo.stam
-
Περασα την 8.1.18. Όλα καλά με το πέρασμα. Δεν μου άφησε (μάλλον) κάποιο "κουσουρι". Ειδοποιήσεις έχω παντού εκτός viber κ λείπει η επιλογή για ξεκλείδωμα με πρόσωπο. Δεν βλέπω κάποια εμφανή διαφορά του Android 8 σε σχέση με το 7;; Ακόμη να προσθέσω ότι το tap'n pay δεν μου ανοίγει κ μου βγάζει μνμ ότι δεν υποστηρίζει root συσκευές καθώς δεν μου ανοίγει κ το Nova go, ενώ στην 7 έπαιζαν κ τα 2
-
Μια βοήθεια παιδιά. Έχω γράψει κ στο αντίστοιχο νήμα της ρομ αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Έκανα εγκατάσταση το καινούριο twrp (για να περάσω την 8.1.18) κ καθώς έκανα reboot σε recovery με πέταξε σε fastboot mode. Το θέμα είναι ότι κ από power + volume up, κ από την εφαρμογή της αναβάθμισης με πετάει σε fastboot mode. Εν ολίγοις δεν μπορώ να μπω σε twrp. Σε mi6.
-
@MIUI_ART Καλημέρα. Έκανα flash το καινούριο twrp κ καθώς έκανα reboot σε recovery με πέταξε σε fastboot mode. Το θέμα είναι ότι κ από power + volume up, κ από την εφαρμογή της αναβάθμισης με πετάει σε fastboot mode. Εν ολίγοις δεν μπορώ να μπω σε twrp. Σε mi6.
-
Παράθεση από jimsss: “Παράθεση από masterismos: “ ” και σε μενα.... mi6 ” Εχεις περάσει την ελληνική 8.1.18 στο mi 6;
-
Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από apo.stam: “Πέρασα την xtrv rom στο mi3 αλλά κατά την ολοκλήρωση μου έβγαλε αυτό. Δεν γνωρίζω αν είναι κάτι σημαντικό, απλά το αναφέρω. ” Μου βγάζει και μενα ερορ μετά από αναβάθμιση. Κάνε Clean cache and dalvik από το recovery και επανεκκίνηση. Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk ” κ μετά τα clean cache, dalvik μου έβγαζε το ερορ. Αλλά η ρομ περάστηκε κανονικά.