Καλησπέρα, σε redmi note 2 prime έχω βάλει την 7.12.28 Beta arΩma (miui 9). Μπορώ να βάλω την official V9.2.4.0.LHMMIEK (MIUI9) μεσω TWRP που έχω ήδη εγκαταστήσει? Εαν κάνω όλα τα formats, τι διαφορά έχει σε σχέση με το να βάλω με το flashing tool την fastboot rom?
Ευχαριστώ
Οχι, official μόνο με miflash σε fastboot mode. Twrp και official δεν πάνε μαζί υπό νορμάλ συνθήκες. Αν χρειαστείς βοήθεια για να την περάσεις πες μας.
Οχι, official μόνο με miflash σε fastboot mode. Twrp και official δεν πάνε μαζί υπό νορμάλ συνθήκες. Αν χρειαστείς βοήθεια για να την περάσεις πες μας.
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
Παντως να πω την εμπειρία μου. Το redmi note 2 το ειχα με miui 9 custom και κάθε 12 ωρες ηθελε φόρτιση το ιδιο και με μια miui 8. Του εβαλα παλι global miui 7 με fastboot 7.0.12.0 (LHMMICI) (rom του Δεκεμβρίου του 2015) και επανήλθαν οι χρόνοι αυτονομίας της μπαταρίας στα παλια γνωστά επίπεδα. Θελω να πω, καλη χρυσή η miui αλλα το να έχεις την τελευταία version ειναι σιγουρα μεγάλο του κόστος σε μπαταρία. Όσοι υποφέρετε απο μικρό SOT ας το ξανασκεφτειτε.