Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 518.
-
Παράθεση από kostas234: “Παιδια ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το Kedacom USB Device Connection και με την βοηθεια απο εδω μεσα απο τα παιδια το εχω φτιαξει αλλα σημερα παρατηρησα το εξεις. Οταν το τηλ ηρθε ειχε την 8.0.3.0 stable global και μου εβγαζε το παραπανω προβλημα σημερα που εκανε αναβαθμιση σε 8.0.4.0 stable global βαζω το τηλ σε fastboot και μου το βλεπει κανονικα και λεω και ας με διορθωσετε αν ειναι χαζομαρα μηπως εφταιγε η προηγουμενη ρομ και ειχαμε αυτο το προβλημα? ” Εγω ειχα τ…
-
Σε mi3, όταν στέλνω sms με το mi messenger το χρώμα είναι μπλε, ενώ σε κανονικό sms είναι τυρκουάζ (σχεδόν όμοια χρώματα). Αν γίνεται να υπάρχει μεγαλύτερη αντίθεση (πιο ξεκάθαρη);
-
όλα καλά. άβαλα την Marshall London Bootloader Interface κ ως εκ θαύματος το miflash το είδε το κινητό Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια
-
Παράθεση από lallasgr: “Κάνε Ενημέρωση και δες τι επιλογές σου βγάζει. Αν σου βγάζει να διαλέξεις δύο διάλεξε τον παλιότερο. Αν δεν βγάζει δύο επιλογές κάνε εγκατάσταση τους adb universal drivers. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έκανα ενημέρωση αλλά έχω την πιο ενημερωμένη
-
καλησπέρα. Δεν μου έχει ενεργοποιημένη την εντολή επαναφορά, όπως σ'εσένα!
-
Παράθεση από Bodai: “@apo.stam αν δεν υπάρχει ο stock τότε η εγκατάσταση δεν έγινε σωστά!! Αφου έχει GTV to Mi4 κατέβασε και φλάσαρε την XTRV Beta1 που βγήκε προχθές για την συσκευή. Θα κάνεις Factory Reset απο το TWRP για να διορθωθούν τυχόν λοιπά προβλήματα της προηγούμενης εγκατάστασης.. Ναι εννοείται ότι και στο άλλο Mi4w μπορεις να χρησιμοποιήσεις την ίδια fastboot ” Εκανα φλας την τελευταία stable μπηκε κανονικά (φαντάζομαι) κ μου εμφανισε τον πλοηγο. Για πιο λογο να βαλω την xtrv beta 1 π…
-
Δεν υπάρχει ο stock. Από το play store δεν μπορώ να κατεβάσω γιατί είναι για κάποιο γνωστό το κινητό. Αν κατεβάσω την ρομ στο pc κ την περάσω με καλώδιο το ίδιο δεν είναι; Στην ρομ θα έχει πλοηγό; @Bodai κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω: έχω άλλο ένα mi4 που θα του βάλω fastboot rom. Μπορώ με την ήδη κατεβασμένη fastboot rom στο pc να την χρησιμοποιήσω με τον miflash;
-
Παράθεση από Chrisnikos: “Παράθεση από apo.stam: “Καλημέρα. Μέσα στην βδομάδα θα παραλάβω 2 mi4 για φίλους. Περνάω πρώτα την τελευταία china developer κ μετά αφού κάνω factory reset περνάω την τελευταία δική μας stable μεσω του app της αναβάθμισης; Ή ανεξαρτήτως με ότι θα φοράει πάνω, βάζω την τελευταία ελληνική stable, αφού κάνω factory reset; ” Το πρώτο που είπες. Περνάς με miflash την fastboot rom (stable στη δικιά σου περίπτωση) θα τη βρεις στο site. Και μετά κανονικά από app αναβάθμισης ,αφ…
-
Καλημέρα. Μέσα στην βδομάδα θα παραλάβω 2 mi4 για φίλους. Περνάω πρώτα την τελευταία china developer κ μετά αφού κάνω factory reset περνάω την τελευταία δική μας stable μεσω του app της αναβάθμισης; Ή ανεξαρτήτως με ότι θα φοράει πάνω, βάζω την τελευταία ελληνική stable, αφού κάνω factory reset;
-
@tacolla Την ειχα αλλάξει σε πολυ παλαιοτερες ρομ κ απο τοτε απλα την κανω εφαρμογή. Βλεπω τωρα δεν υπαρχει η δυνατότητα γι'αλλαγη.
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από apo.stam: “Περάστηκαν οι καινουργιες ρομ σε mipad κ mi3. Ολα καλά Στο mi3 που περασα την beta1 δεν ειδα καποια διαφορα, εμφανισιακά τουλάχιστον. Μονη αλλαγή ειναι οταν πατας παρατεταμενα το power. Ειδα ακομη οτι μου εγκατεστησε Gmail (που δεν διαγραφεται) κ το flash player (που δεν ανοίγει). Θα εχουν καποια μελλοντική χρηση; ” Για να δεις αλλαγή και εμφανισιακά θα πας στα θέματα και θα επιλέξεις το default theme , θα το κάνεις apply και θα δεις και την αλλαγή ε…
-
Περάστηκαν οι καινουργιες ρομ σε mipad κ mi3. Ολα καλά Στο mi3 που περασα την beta1 δεν ειδα καποια διαφορα, εμφανισιακά τουλάχιστον. Μονη αλλαγή ειναι οταν πατας παρατεταμενα το power. Ειδα ακομη οτι μου εγκατεστησε Gmail (που δεν διαγραφεται) κ το flash player (που δεν ανοίγει). Θα εχουν καποια μελλοντική χρηση;
-
Τελικά συνεχιζει να υπαρχει πρόβλημα με το κατεβασμα των ρομ; Mi3 την δινει 686,5 κ κατεβαίνει στο κινητο 719, 88 Mi pad την δινει 454 κ κατεβαίνει 473,07 Ειμαι οκ;
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από apo.stam: “Σε Redmi 3pro (ido) αν κάνω εγκατάσταση από miu 7 σε miui 8 θα χάσω επαφές, μνμ, φώτο, κλπ; ” Αν εχεις την τελευταια 7.5.2 δεν χρειαζεται τιποτα.Περασε την απο πανω σαν απλη αναβαθμιση και ολα οκ ” Την 7.5.1 έχει. Το εχεις δοκιμάσει; Επειδή δεν ειναι δικο μου κινητό, μην έχω μπελάδες κ προβληματα (το εχεις τεσταρισμενο;) Στην αρχη του θεματος γραφει οτι περασμα απο 7αρα σε 8αρα θελει factory reset?? Παράθεση από geoanto555: “Αν το κάνεις σωστά(με wi…
-
Σε Redmi 3pro (ido) αν κάνω εγκατάσταση από miu 7 σε miui 8 θα χάσω επαφές, μνμ, φώτο, κλπ;
-
Καλημέρα. Για ξεκλείδωμα του Mi4c: (από την στιγμή που πήρα το sms από την xiaomi κ μετά) - Έστειλα το 1ο email στην xiaomi το Σάββατο 8 Οκτ. το πρωΐ με όλα τα screenshot που έχω διαβάσει ότι χρειάζονται κ μου απάντησε σε 5' με το κλασικό email με τα 6 βήματα. - Στις 11 Οκτ. ξαναέστειλα email με πιο πρόσφατα screenshot (αλλά ουσιαστικά τα ίδια με την προηγούμενη φορά) κ μου απάντησαν στις 12 Οκτ. με το screenshot από κάτω. - Τους ξαναστέλνω email τη ίδια μέρα ότι κάνω ότι μου λένε αλλά δεν έχω α…