λοιπον. περασα την φαστβοοτ! σε 117 δευτερολεπτα!
τωρα μπουταρει!
αργησε λιγο ομως
τωρα μπουταρει!
αργησε λιγο ομως
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν υπάρχει ο stock?? Περίεργο αυτό ..Ο/H apo.stam έγραψε:
Πέρασα την stable fastboot rom σε mi4 με τον miflash αλλά δεν μου έχει πλοηγό για να κατεβάσω την τελευταία δική μας stable. Κάποιος να βοηθήσει;
Εκανα φλας την τελευταία stable μπηκε κανονικά (φαντάζομαι) κ μου εμφανισε τον πλοηγο. Για πιο λογο να βαλω την xtrv beta 1 που ειναι developer; (δεν σε ρωταω για να σου κανω τον εξυπνο)Ο/H Bodai έγραψε:
@apo.stam αν δεν υπάρχει ο stock τότε η εγκατάσταση δεν έγινε σωστά!! Αφου έχει GTV to Mi4 κατέβασε και φλάσαρε την XTRV Beta1 που βγήκε προχθές για την συσκευή. Θα κάνεις Factory Reset απο το TWRP για να διορθωθούν τυχόν λοιπά προβλήματα της προηγούμενης εγκατάστασης..
Ναι εννοείται ότι και στο άλλο Mi4w μπορεις να χρησιμοποιήσεις την ίδια fastboot
Πρέπει να μου πεις μερικά πράγματα παραπάνω ή καλυτερα ξεκινα με screenshot απο τον Device Manager των Windows. Δεν μπορώ να καταλάβω έτσι πως βλέπει το ένα Mi4 και δεν βλέπει το άλλο..Ο/H apo.stam έγραψε:
Για το 2ο mi4 πατώντας το Refresh στο miflash δεν μου εμφανιζει την συσκευή. Κατεβασα το mipcsuite το έκανα εγκατάσταση αλλα κ παλι τίποτα. Τι πρέπει να κάνω;Ο/H Bodai έγραψε: