Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 518.
-
Κ ποιο ειναι το όνομα αυτου του σαιτ;
-
Στο mi3 ενω εχω ενεργοποιημενη την υπενθύμιση χαμενων κλήσεων, δεν χτυπάει καθόλου στον αριθμο που εχω επιλέξει (3 βηματα ανα 5 λεπτα). Μπορει να διορθωθει ή ειναι καποιο bug;
-
Παράθεση από apollo_il: “<<<<<<<< Για την γραμματοσειρά στο πληκτρολόγιο: Ανοίγεις σε μια εφαρμογή το πληκτρολόγιο (swiftkey)->πάνω από το "Q" ή το ";" (ανάλογα τη γλώσσα που έχεις) έχει τρεις γραμμές-> αλλαγή μεγέθους-> επιλέγεις >>>>>>>>>>>>> σε ευχαριστώ πολύ φίλε το έφτιαξα. Τώρα μένει μόνο το atmos το οποίο δεν υπάρχει πουθενά στο τηλ. Θα εγκατασταθεί ίσως σε επόμενο update? ” Εγω στο mi3 εκανα εγκατασταση απο recovery την 6.3.3 κ μου εγκατεστησε το atmos
-
Παράθεση από apollo_il: “περασα πριν λιγο τη ρομ ερχόμενος από KitKat.όλα οκ μεχρι στιγμης.2 πραγματα που παρατηρησα,ο ηχος νομιζω ακούγεται καπως χαμηλοτερα και επισης όταν παω να γραψω μνμ η γραμματοσειρά του swiftkey δειχνει πολύ μικροτερη (ευτυχως που φοραω γυαλια :PPPPP ). ααα κ το κυριοτερο..ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ το dolby atmos!!!!!!!!!!! :(((((( ” Για την γραμματοσειρά στο πληκτρολόγιο: Ανοίγεις σε μια εφαρμογή το πληκτρολόγιο (swiftkey)->πάνω από το "Q" ή το ";" (ανάλογα τη γλώσσα που έχεις)…
-
Στο redmi note 2 με το που περασα την τελευταια ρομ, ενω εχω απενεργοποιημενη την δονηση στην αφη, μου δονειται καθε φορα που χρησιμοποιω το πληκτρολόγιο (SwiftKey, QWERTY)
-
Παράθεση από ak2768: “Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από ak2768: “Παράθεση από fanatic: “Περασα το νεο fix για το mipad απο twrp, αλλα δεν πετασε su και atmos... Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Το ίδιο και σε μένα Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πέρασα την καινουργια ρομ μεσω recovery στο mipad κ ολα καλά. Δοκιμαστε το ” Το πέρασα και μέσω recovery αλλά su και atmos δεν εμφανίζονται Sent from my MI 4W using Tapatalk ” Πριν περασω την νεα ρομ ειχα κανει φλας το supersu…
-
Παράθεση από ak2768: “Παράθεση από fanatic: “Περασα το νεο fix για το mipad απο twrp, αλλα δεν πετασε su και atmos... Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Το ίδιο και σε μένα Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πέρασα την καινουργια ρομ μεσω recovery στο mipad κ ολα καλά. Δοκιμαστε το
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από apo.stam: “Τελικα με ποιον τροπο ειναι καλυτερα να περασουμε την καινουργια ρομ, μεσω app ή μεσω recovery; ” Λόγο των MODs το Recovery είναι η καλύτερη επιλογή. ” Το ιδιο ισχυει κ για το mipad; Αν ναι, θα πρεπει να μετονομασω το αρχειο σε update.zip;
-
Τελικα με ποιον τροπο ειναι καλυτερα να περασουμε την καινουργια ρομ, μεσω app ή μεσω recovery;
-
Ο τυχερότερος ας κερδίσει!
-
Παράθεση από alfaromeomito2010: “υποθέτω ότι με την νέα Ρομ βάζουμε πάλι SuperSU; ” Ξανακανουμε εγκατάσταση σε καθε ρομ απο εδω κ στο εξης το supersu ή απο την στιγμη που την εχουμε κανει μια φορα δεν ξανασχολουμαστε;
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από delpiero10: “Μου ειπανε να εγκαταστησω μια stable rom και θα λυθει το προβλημα,Το ερωτημα ειναι που θα βρω την καταλληλη stable και αν θα επηρεαστει το κινητο μου.Ευχαριστω! ” Κοίτα η Ρομ η τελευταία δεν είναι rooted από μόνη της. Αν την περάσεις απλά και δεν τρέξεις το supersu τότε είσαι με dev και unrooted και δεν θα χρειαστείς τίποτα απολύτως ” Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από delpiero10: “Μου ειπανε να εγκαταστησω μια stable rom και θα λυθει το προβ…
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
apo.stam - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αν έβαλες την δική μας Marshmallow, ήδη στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου, υπάρχει ένα αρχείο με όνομα supersu.zip. - Πας στην εφαρμογή Αναβάθμιση της MIUI - Πατάς πάνω δεξιά στις 3 τελίστες (...) - Επιλέγεις το Επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery - Μπαίνεις στο TWRP Recovery - Πατάς το Install - Βρίσκεις το αρχείο supersu.zip στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου που είναι χύμα και όχι σε κανένα φάκελο. - Swipe to confirm Flash - Στο τέλος πατάμε στο πλήκτρο Wipe Cache…
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
apo.stam - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠως φλασαρουμε απο recovery το supersu στο mi3; (βημα-βημα)
-
Προσπαθω απο το mipad να κατεβασω την καινουργια ρομ κ δεν μου φορτωνει την σελιδα androidfilehost κ κολλάει
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από apo.stam: “Παω στο daily lockscreens κ μου βγαζει σφάλμα κ δεν με αφηνει να μπω ” Κάνε ένα wipe cache και wipe dalvik cache. Αν συνεχίζει τότε είναι bug της Ρομ. Ανάφερε το και τι κινητό έχεις ” Εχω κανει. Μιλαω για το mi3 στην MM
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από tinkano: “Πας Ρυθμίσεις - Ταπετσαρία και επιλέγεις τοπική ταπετσαρία, στην συνέχεια μπορείς να ορίσεις δικές σου φωτογραφίες για το lockscreen. ” Πήγα προσπάθησα αλλά δεν βρήκα πως μπορώ να ορίσω 10 συγκεκριμένες δικές μου που να γυρίζουν στο lockscreen με τη σειράΜία να βάλω ήξερα και πριν ” ΟΚ Πάμε ..... Ρυθμίσεις -> Ταπετσαρία -> Επιλογή Ταπετσαρίας -> Daily lockscreens .......... τικάρεις εκείνες που θέλεις να αλλάζουν και-> Switch …