Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 274.

• RE:

paiktaras - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από nik187: “στην αρχή που το έκανα αντικατάσταση έδωσα στο καινούργιο τα ίδια δικαίωματα με το παλιό. Δεν με δούλεψε. Μετά το ξανακανα αντικατάσταση και το άφησα όπως πήγε από μόνο του και δούλεψε. Τα δικαιώματα που έχω στην δικιά μου συσκευή samsung galaxy s6 και δουλεύει είναι rw-rw-rw-” Άρα Πριν το περάσω να κάνω μια αλλαγή στα δικαιώματα πρώτα με rw rw rw, μπας και.... Sent from my 1+1

• Τελικά τίποτα, τα ίδια.... Κάτι που παρατήρησα, το υπάρχον apk έχει δικαιώματα rw rw, ενώ του Γιατρού rw , παίζει κάποιο ρόλο; Sent from my 1+1

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nik187: “για δοκίμασε με αυτό Να Κάνεις replace το αρχείο ” Μεσω es προσπάθησα, οκ θα δοκιμάσω και αυτό Sent from my 1+1

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nik187: “Το συγκεκριμένο 2943 το έχω κανει εγκατάσταση στο κινητό μου galaxy s6 και δουλεύει μια χαρά. Είμαι με την τελευταία του γιατρού 3.7.17” Περίεργα πράγματα...... Την διαδικασία που αναφέρω πιο πάνω ως εγκατάσταση την κάνω σωστά? Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Απλώς βεβαιώσου ότι έγινε αντικατάσταση έγινε σωστά και δεν υπάρχουν 2 αρχεία στον φάκελο” Είμαι βέβαιος ότι έγινε σωστά, προσπάθησα δύο φορές, την μια το παλιό το έσβησα και μετά έβαλα το νέο και την δεύτερη έκανα αντικατάσταση του αρχείου Sent from my 1+1

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από paiktaras: “Οκ το βρήκα, βάζω το νέο 2493 και μετά όταν ανοίγω την εφαρμογή πάω στην κάμερα και δεν ανοίγει!!!!!! Τι μπορεί να κάνω λάθος; Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει σωστά την όλη διαδικασία. Τ'αρχεία πριν τ'ανεβάσω τα δοκιμάζω, τουλάχιστον για τις συσκευές που έχω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18079/” Πιστεύω πως ναι, αρχικά κάνω εγκατάσταση της τελευταίας εφαρμογής σου από την πρώτη σελίδα…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από billxrys: “Παράθεση από paiktaras: “Γιατρέ, μερικές διευκρυνήσεις σχετικά με το plugin, έχω κατεβάσει την εφαρμογή από το 1ο ποστ σου (smart home 3.7.17), πρέπει να κατεβάσω και το ανάλογο plugin για την συσκευή που με ενδιαφερει ( Νο 13 αρχείο 2943 ) και να το ρίξω μέσα στην διαδρομή που αναφέρεις ? Σωστά ? Ελα ντε όμως που δεν βρίσκω αυτή την διαδρομή στο τηλ που έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή ( είμαι ρουτ ).” Αν είσαι root θα πας στο σύστημα και μετά data data μέσα στα plagins θα …

• Γιατρέ, μερικές διευκρυνήσεις σχετικά με το plugin, έχω κατεβάσει την εφαρμογή από το 1ο ποστ σου (smart home 3.7.17), πρέπει να κατεβάσω και το ανάλογο plugin για την συσκευή που με ενδιαφερει ( Νο 13 αρχείο 2943 ) και να το ρίξω μέσα στην διαδρομή που αναφέρεις ? Σωστά ? Ελα ντε όμως που δεν βρίσκω αυτή την διαδρομή στο τηλ που έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή ( είμαι ρουτ ).

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Εγώ πάντως ξαναλέω...μπαίνω κανονικά από παντού και ποτέ δεν μου ζήτησε να κάνω log-in. Ειδοποιήσεις πολλές δεν έχω, παρά από τον ανιχνευτή κίνησης κυρίως.” Πως γίνεται αυτό? Μάλλον έχουμε ίδια έκδοση κάμερας, νοέμβρη 15 και εγώ έχω, πάντα μιλάμε από την εφαρμογή της κάμερας Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Μήνυμα

Λοιπόν το εγκατέστησα, πάτησα ηπειρωτική Κίνα, σύνδεση με το mi account μου και όλα δουλεύουν κανονικά, έρχονται ειδοποιήσεις κανονικά και δεν με πετάει έξω, σύνδεση με Wi-Fi και 4G Edit Πολλά τα κινέζικα όμως στην εφαρμογή......Τέλος πάντων ας δουλεύει τουλάχιστον αυτή Μέχρι να φτιαχτεί η δικιά του Sent from my 1+1

Μήνυμα

Ας ποσταρει κάποιος το setup μέσω smart home για μας τους άσχετους Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν ξέρω. Αλλά το μη χειρον βελτιστον. Αν αυτό που έκανα δουλεύει, το προτιμώ από την αποσύνδεση.” Θα το δοκιμάσω και εγώ Sent from my 1+1

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “.............Στις 2 ωρες ομως δεν μου έστελνε ειδοποιησεις. Επίσης δεν μου ζητούσε να αναβαθμίσει την εφαρμογή του τηλεφώνου που έκανε συνηθως..... ” Το ότι δεν στέλνει ειδοποιήσεις είναι κακό...... Αυτό που λες για τους σερβερ Επίσης πολύ κακό...... Δεν υπάρχει άραγε τρόπος να αλλάξει το id και να την βλέπει ευρωπαϊκή; Sent from my 1+1

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από atmistis: “Μπα, τα ίδια πάλι κάνει και δεν έχω αλλάξει δίκτυο. Ζητάει ξανά password ή βγαίνει offline. Το έκανε 7-8 φορές ήδη από το προηγούμενο ποστ μου έως αυτή τη στιγμή. Τεσπα εγκαταλείπω μέχρι να βρεθεί λύση ή άλλο s.w - f.w. Ευχομαι να την βρεις εσύ Θανάση :)” Έχει καταντήσει μη λειτουργική η κάμερα! Μακάρι να βρεθεί μια λύση σύντομα! Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από billxrys: “Παράθεση από paiktaras: “Λογαριασμό στο yi πως κάνουμε; Sent from my 1+1” Δεν χρειάζεται να κάνεις λογαριασμό στο yi απλά σύνδεσε την κάμερα με το smart home και μπες από εκεί να δεις αν σε ξανά πετάξει 81f5a97c6a602ca1e5ab1aa99253f365.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι είναι το smart home? Εφαρμογή; δώσε τα φώτα σου Sent from my 1+1

Μήνυμα

Λογαριασμό στο yi πως κάνουμε; Sent from my 1+1

Μήνυμα

Την ίδια απορία έχω και εγώ, αυτόν τον συνδυασμό έχω και η κάμερα είναι έκδοσης 5 Νοεμβρίου 2015 και έχω συνέχεια αποσυνδεσεις Sent from my 1+1

Μήνυμα

Εχει γινει κουραστικο......με καθε αλλαγη συνδεσης σε ρουτερ μου ζηταει παλι συνδεση στο mi account Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Τελικά εγώ την έκανα reset Και τώρα δουλεύει πάλι κανονικά Sent from my 1+1

Μήνυμα

Από χτες το βράδυ άρχισε Και εμένα να μου κάνει κόλπα, ζητάει να συνδεθώ στον λογαριασμό yi ή mi . Είτε με Wi-Fi είτε με 4G....... Sent from my 1+1