Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H atmistis έγραψε:
Μπα, τα ίδια πάλι κάνει και δεν έχω αλλάξει δίκτυο. Ζητάει ξανά password ή βγαίνει offline. Το έκανε 7-8 φορές ήδη από το προηγούμενο ποστ μου έως αυτή τη στιγμή.
Τεσπα εγκαταλείπω μέχρι να βρεθεί λύση ή άλλο s.w - f.w.
Ευχομαι να την βρεις εσύ Θανάση![]()
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
.............Στις 2 ωρες ομως δεν μου έστελνε ειδοποιησεις. Επίσης δεν μου ζητούσε να αναβαθμίσει την εφαρμογή του τηλεφώνου που έκανε συνηθως.....
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Δεν ξέρω. Αλλά το μη χειρον βελτιστον. Αν αυτό που έκανα δουλεύει, το προτιμώ από την αποσύνδεση.
Καλημέρα θα το κάνω από εβδομάδα να δω... ευχαριστώ. Το μήνυμα αφορούσε conflict λόγω διαφορετικών "υπογραφών" λογισμικού (λογικό αφού είχες "πειραγμένη" υποθέτω)Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Για δοκιμασε αυτό που έκανα εγώ. Βαλε στο τηλεφωνο αυτή την έκδοση 2.10.2.3_20160606 GR και firmware το Q. Πρέπει να είναι και το τελευταίο. Τρέξε και το test που δίνω στον οδηγό μου. (Κατέβασε το zip αποσυμπιεσε και χρησιμοποιησε στην sd μόνο το test). Επίσης μη μετονομασεις την κάμερα, αστην με το κινεζικο ονομα. Δεν έχω την κάμερα αλλά για 2 ωρες πιυ την δοκιμαζα δεν αποσυνδεοταν με τιποτα. Μπήκα και από άλλο modem και με 3G. Στις 2 ωρες ομως δεν μου έστελνε ειδοποιησεις. Επίσης δεν μου ζητούσε να αναβαθμίσει την εφαρμογή του τηλεφώνου που έκανε συνηθως. Τελικά μπήκα στο profile και επελεξα να αναζητήσει για αναβαθμιση. Βρήκε ότι ηθελε και δέχτηκα να γινει. Δεν την έκανε ομως γιατι εβγαζε μήνυμα ότι ναι κεν η εφαρμογή έχει το ίδιο όνομα αλλά δεν ταιριαζε κατι (δεν θυμάμαι ακριβώς τι ελεγε). Μετά από 2 ώρες που την άφησα στον κάτοχο ακόμα δεν έχει αποσυνδεθεί. Πιστεύω ότι οι Κινέζοι παίζουν με τους server ώστε να μας αποκλείσουν. Θα δούμε στην πορεία...
Αυτό βγαίνει όταν κάνεις εγκατάσταση πχ την δικιά μου και πας να βάλεις μετά του playstore. Έχουν διαφορετική ψηφιακή υπογραφή και βλέπεις ένα κόκκινο Χ με αυτό το μήνυμα.Ο/H atmistis έγραψε:
Καλημέρα θα το κάνω από εβδομάδα να δω... ευχαριστώ. Το μήνυμα αφορούσε conflict λόγω διαφορετικών "υπογραφών" λογισμικού (λογικό αφού είχες "πειραγμένη" υποθέτω)