Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 274.

• Τώρα τελευταία διαπιστώνω και εγώ κάποια "ζορισματα" (reboot) ιδίως κατά την έναρξη του kodi. Το κουφό είναι ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στο set, ούτε αναβάθμιση της εφαρμογής αλλά ούτε του λογισμικού του box Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

paiktaras - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από Teo010: “Οτι VPN και να εχω βαλει στο mi box s, οταν τα ενεργοποιω μετα απο λιγο σταματαει το ιντερνετ στο mi box s. Καποια ιδεα? Και αλλο κουσουρι της 9 ??” Μεσω εφαρμογής βάζεις vpn ? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε εμένα πάντως δεν χάλασε κάτι. Όπως δούλευε δουλεύει και μετά το update Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χτες μου εμφάνισε αναβάθμιση με security patch Μαρτίου, γύρω στα 650mb Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

paiktaras - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “αυτό με την Γερμανία που να το βάλω;;” Στα settings έχει επιλογή select region Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “έχω αυτό εδώ σήμερα το έβαλα... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70174/ Πώς το βάζω στην εφαρμογή του κινητού;; Σε ποια χώρα να επιλέξω;;” Βάλε Γερμανία για να είσαι σίγουρος. Βλέπω 3.0.5 έκδοση, το δικό μου είναι ακόμα στο 3.0.24 Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από SoNik+: “Παράθεση από paiktaras: “Τι προσφέρει η αλλαγή από Germany σε Greece? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Α τιποτα σε όσους εχουν ήδη greece, απλα ο φιλος δεν μπορει να κάνει update λεει οποτε μπορει με αλλαγη region πχ σε germany ίσως ξεκολλήσει.. στην αρχη που δεν ειχε region greece ειχε σαν προτεινόμενο region germany σε εμάς..” Σε εμένα οπότε το έχω γυρίσει σε greece κολλάει πάντως Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από SoNik+: “Παράθεση από nt7561: “Καλησπέρα στην παρέα. Αγόρασα κι εγώ το συγκεκριμένο ρούτερ. Για αρχή μόνο προβλήματα έχω. Κατ' αρχήν εμένα έχει την έκδοση 3.0.10 και δεν βρίσκει νέα έκδοση. Στο MIWifi έχω σαν region italy (δεν έχει Ελλάδα), ενώ στο τηλέφωνο (Mi 9T Pro) έχω Greece. Επίσης, απ' οταν το έβαλα δεν μπορώ να συνδεθώ (μόνο με 4G) στο Mi Home. Τι μπορεί να φταίει βρε παιδιά? Έχω σαλτάρει γιατί έχω ένα σωρό mi smart devices και δεν μπορώ να τα δουλέψω όταν είμαι σπίτι, μέσω …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panos123456: “Καλησπέρα σας. Έχω το usb to ethernet d-link dub-1312. Ξέρετε εάν είναι οκ με το box s?” Φίλε μου τα πράγματα έχουν γίνει μυστήρια, αλλά usb ethernet δουλεύουν στο ένα mibox και σε άλλο δεν δουλεύουν ή σταμάτησαν αναίτια να λειτουργούν Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προσωπικά δεν είδα κάπου βελτίωση ή κάτι αρνητικό Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν λες αυτό που ποσταρα στις 10-3 , όχι δεν είναι. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Update πριν από λίγο1050a9d8f36d0dff78a6899bce6d66f9.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xristos9: “Καλησπέρα ομάδα. Έχω το box s περίπου ένα χρόνο τώρα και δούλευε ρολόι μέχρι την τελευταία αναβάθμιση. Ενώ βλέπω ταινία στο netflix η στο cosmote tv κάνει επανακινηση κάθε 10-20' περίπου. Δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί αυτό το πρόβλημα. Υπαρχή κάποια λύση; Δεν θέλω να κάνω επαναφορά γιατί έχω περάσει το kodi.” Αυτά τα προβλήματα λύνονται , αν λυθούν μόνο επαναφορά εργοστασιακών. Πάρε ένα backup του kodi και δοκίμασε Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προσπάθησε και με mx player Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έχει παρατήσει, αν και εδώ που τα λέμε τι το θες το ,update? Μια χαρά δουλεύει και έτσι Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

paiktaras - - Διάφορες συσκευές της Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από andreas1971: “προσπαθω κανω update στο firmwire του repeater 2 apo 2.2.14 se 2.2.21 κ δεν γινεται ποτε!!!!! τι κανω?” Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Είναι γενικό το θέμα Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μου το έβγαλε πριν από λίγο59e8207325e56482689d83ee503458ba.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tasoski: “Καλησπέρα Πήρα και εγω το Xiaomi Mi Box S (8GB) και έκανα τις αναβαθμίσεις (έχει ουτε 1 εβδομαδα που το πηρα). Το πρόβλημα είναι οτι με εχει τρελανει στις διακοπές!!!!! Εκεί που παιζει, μαυριζει η τηλεόραση, κανει χιονια και μετα πό 2-3 δευτερολεπτα επανερχεται η εικονα. Εξαιρετικά σπαστικό!! καθιστα το κουτάκι για πεταμα. Ξέρετε κάποια λύση?? Ευχαριστώ θερμα!!!” Ξεκίνησε με ένα reset Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παρέλαβα σήμερα αυτό το case https://www.aliexpress.com/item/4000...3cfb4c4dNnh8cq , πάρα πολύ καλό , προστατεύει μία χάρα πληκτρολόγιο και μπορώ να πω ότι τα κουμπιά λόγω των προεξοχών πατιούνται και καλύτερα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα

• USB to Ethernet adapter για mibox

Μήνυμα

Από την στιγμή που εγκαταστήσα το blokada σε κάθε άνοιγμα της συσκευής χάνει την ethernet σύνδεση. Πρέπει να βγάλω το καλώδιο και μετά την τοποθέτηση δουλεύει κανονικά. Καμία ιδέα εκτός του ξηλωματος της εφαρμογής? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk