Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 562.
-
Παράθεση από movieland: “Παιδιά το κατάφερα πάλι το ξαναμπρίκαρα, τι κάνω ακολουθώ αυτό τον οδηγό? Ή υπάρχει κάποιος άλλος για το mi 4c. ” Εντάξει τελικά δεν ήταν μπρικάρισμα επανήλθαμε κανονικά και αναβαθμισμένοι, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, ειδικά τον @lallasgr και φυσικά για ακόμα μία φορά το καταπληκτικό φόρουμ μας.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα δοκιμάσω το βραδάκι στο σπίτι γιατί δεν το έχω μαζί μου και τα ξαναλέμε.
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν το έχεις εγκατεστημένο θα μπει με volume + & power. Αν δεν το χεις μπορείς να το εγκαταστήσεις μέσω fastboot. ” Με volume + & power δείχνει μόνο το mi.
-
Παράθεση από geoanto555: “Ξανα πέρνα την ρομ στο κινητό ... Κάνε ένα reboot recovery πρώτα και μετά install. ” Ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό προϋποθέτει όμως να ανοίγει το κινητό σε twrp,αυτό δείχνει μόνο mi. Νομίζω ότι το προσπάθησα αλλά δεν είχε τίποτα μέσα.
-
Παράθεση από lallasgr: “Πες μας και ακριβώς πως το περιποιήθηκες? Τι ακριβώς έκανες και γιατί brickαρε? Παίζει απλά να έχει κλειδώσει ο bootloader και να χρειάζεσαι απλά ένα unlock! ” Πήγα να βάλω την stable 8.0.4.0 και το παράκανα στο wipe όπως σου είπα και πριν στο chat, τα έκανα όλα wipe και τώρα δεν έχει ούτε os, παρόλα αυτά είχε μείνει μέσα στο twrp έβαλα ξανά την ρομ και πάτησα να την εγκαταστήσω, έφτασε ως ένα σημείο και κόλλησε σε κάποιο dir, το έσβησα και μας χαιρέτησε.
-
Παιδιά το κατάφερα πάλι το ξαναμπρίκαρα, τι κάνω ακολουθώ αυτό τον οδηγό? Ή υπάρχει κάποιος άλλος για το mi 4c.
-
Παράθεση από cal: “Άνοιξε την εφαρμογή number fixer και πρόσθεσε σε όλους τους αριθμούς το +30 μπροστά και το πρόβλημα θα λυθεί το είχα και εγώ ” Που είναι αυτή η εφαρμογή δεν την βρίσκω? Την κατέβασα από το play ευχαριστώ, έτσι όμως θα περάσει το +30 παντού και στα σταθερά.
-
@Boubikos ευχαριστώ για την απάντηση, και εγώ παιδεύτηκα πολύ στις ρυθμίσεις αλλά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι.
-
Μία ερώτηση και από εμένα στο Mi 4C στα μηνύματα sms όταν τα βλέπω όλα μου βγάζει όνομα, αν πατήσω να ανοίξει το μήνυμα επάνω αριστερά δείχνει τον αριθμό του κινητού και όχι την επαφή, συμβαίνει και σε εσάς αυτό?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ακόμη και στις Stable την τελευταία στιγμή μπορεί να ανακαλύψουν κάποιο σοβαρό Bug που τους ξέφυγε και να δώσουν άμεσο FIX... ” @MIUI_ART άρα ξανά κατεβάζω, ξέρουμε ποιο είναι το Bug? την προηγούμενη την έβαλα χωρίς factory reset το ίδιο να κάνω και στην νέα? ποια η γνώμη σου.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕντάξει αυτό με την wind δεν παίζει, και εγώ πήρα το μήνυμα κανονικά και πολύ άλλοι.
-
Ρε παιδιά μπερδεύτηκα προχθές πέρασα την νέα stable xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V8.0.1.0 στο mi4c, και τώρα βγήκε και άλλη? τι γίνεται? κάθε 3 μήνες δεν βγαίνουν οι stable? έχω χάσει επεισόδια? μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει?
-
Γεια σας παίδες την πέρασα και εγώ χωρίς fr μιας και είχα την τελευταία stable, αρχικά παρατηρώ μεγάλη υπερθέρμανση και δυσκολία στο scroll της οθόνης, για να δούμε.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@mariosfx φίλε δοκίμασε αυτό: Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c και πιστεύω θα ξεκλειδώσεις.