Τώρα το έκανες..άστο. Μην ασχολείσαι., Απλά να ξέρεις γενικά ότι δεν πρέπει να το αναβαθμίζεις.Ο/H dimitris zax. έγραψε:
ωραια...κ τι κανω τωρα ξανατρεχω το supersu απο twrp?
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Καλησπέρα στην παρέα πριν λίγο πέρασα την stable V8. όλα τέλεια!
Ευχαριστώ την κοινότητα της xiaomi Ελλάδας με τους κατατοπιστικούς του οδηγούς! -
-
Ακόμη και στις Stable την τελευταία στιγμή μπορεί να ανακαλύψουν κάποιο σοβαρό Bug που τους ξέφυγε και να δώσουν άμεσο FIX...
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ακόμη και στις Stable την τελευταία στιγμή μπορεί να ανακαλύψουν κάποιο σοβαρό Bug που τους ξέφυγε και να δώσουν άμεσο FIX...
13.420 -
Για κατόχους Redmi Note 3G, επειδή όπως κατάλαβα η Xiaomi μας έχει παρατήσει. Η καλύτερη MIUI7 ROM μέχρι στιγμής είναι η 6.5.19 Developer ROM και σε αυτή θα μείνω.
(Το γράφω για να γλυτώσετε τη χασούρα)
-
Ο/H movieland έγραψε:
@MIUI_ART άρα ξανά κατεβάζω, ξέρουμε ποιο είναι το Bug? την προηγούμενη την έβαλα χωρίς factory reset το ίδιο να κάνω και στην νέα? ποια η γνώμη σου.
-
Σε ευχαριστώ greektrooper θα το δοκιμάσω!
-
Να ρωτήσω κάτι ,έχεις την δυνατότητα να βάλεις μια επαφή στην αρχική οθόνη και πατώντας απάνω της να σου κάνει κλήση, κάπου λοιπόν υπάρχει μια ρύθμιση που το ορίζει αυτό γιατί εμένα δυστυχώς ενώ την ώρα που βάζω την επαφή λέω για απ΄ευθείας κλήση όταν πάω στην αρχική οθόνη και πατάω την επαφή δεν κάνει τίποτα.Μήπως ξέρετε που μπορεί να είναι αυτη η ρύθμιση γιατί ήταν πολύ βολικό;
-
Ο/H guantanamo4 έγραψε:
Μόλις πέρασα την stable v8 ξαφνικά το κινητό άρχισε να κλείνει μόνο του και μονίμως με πετάει μια ειδοποίηση ότι παρουσιάστηκε σφάλμα στην εφαρμογή άλμπουμ έχω Redmi note 3 MTK
(το μήνυμά σου μεταφέρθηκε σε αυτό το θέμα)
-
Παιδιά καλημέρα .Θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας .
Αργότερα από την 7.5.2 stable που είμαι(redmi note3 pro) θα περάσω την καινούργια 8άρα. Διάβασα τον Dante(του έστειλα π.μ. αλλά ο άνθρωπος είναι εκτός) και από ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται ούτε factory reset ούτε να τικάρω τα data απλά μόνο τα δυο πρώτα σαν να βάζω καινούργια 7αρα .Είναι όντως έτσι ή κατάλαβα κάτι λάθος??? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα