Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 562.
-
Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi In-Ear Headphones Pro
movieland - - HeadPhones
ΜήνυμαΦίλε @manik δες εδώ Μεταφορά χρημάτων στο Balance του Paypal (updated)
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ανέβασε ένα screen shot αυτά που δείχνει στο σχετικέ με το τηλέφωνο ” @mitsossimos Κάνε και αυτό αν μπορείς.
-
ΜήνυμαΩραία τότε δοκίμασε σε 4-5 'ώρες να ξεκλειδώσεις αν είσαι τυχερός, αλλιώς θα δοκιμάζεις καθημερινά και μπορεί να σου πάρει 4-5 μέρες ανάλογα με τον φόρτο τους στο πέρασμα των αδειών.
-
Μήνυμα@mitsossimos τους έστειλες τα screenshots που ζητάνε?
-
ΜήνυμαΦίλε @mitsossimos δες εδώ: Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c
-
Μήνυμα@YannisE θα το χαρείς είναι εκπληκτικό το mi4c για το ξεκλείδωμα δες εδώ Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c find device έκανες?
-
Πάρα πολύ καλό, ευχαριστούμε.
-
ΜήνυμαΚαι εγώ την κάρτα sim δεν την είχα όταν ξεκλείδωσα.
-
@chrdes δεν νομίζω ότι ζητάς πολλά, λογικά κάποιος τρόπος θα υπάρχει ίσως με ρύθμιση της συσκευής να αποθηκεύει την φωτογραφία και στις 2 μνήμες μπορεί να είναι θέμα προγραμματισμού είχα διαβάσει ότι κάτι τέτοια μπορείς να τα φτιάξεις μόνο σε συσκευή root, το ίδιο ήθελα και εγώ εδώ και πολύ καιρό στο laptop στο excel όταν αποθηκεύω ένα συγκεκριμένο λογιστικό φύλλο να πηγαίνει ταυτόχρονα και στο εσωτερικό αλλά και στον εξωτερικό σκληρό, είμαι σίγουρος ότι γίνεται αλλά δεν το κατάφερα, και θα είνα…