Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 562.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν θυμάμαι καλά, το Mi4c είναι δυο χρόνια παλιό...ίσως και παραπάνω...γνώμη μου, ξεκίνα από εκεί, τα τσιπάκια δεν είναι ίδια πλεον, έχει κόστος 5 ευρώ νομίζω, αλλά πιστεύω ότι αξίζει..” Άλλαξα την κάρτα και το σήμα είναι καλύτερο, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από movieland: “Και ακόμα κάθομαι με την μαμά? Λίαν συντόμως επανέρχομαι στα πάτρια εδάφη. ” Όλα καλά... Σβήσε όμως τις παραθέσεις. Από κάτω ακριβώς έγραψες. Και να μας γίνει συνήθεια, τα μάτια κουράζονται...” Sorry φίλε έχεις δίκιο. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από derveni: “@movieland Εγώ έδωσα την απάντηση μου αλλά «ουδείς προφήτης εν τη πατρίδι αυτού» το επόμενο που περιμένω να ακούσω ποια rom έχεις, βάλε την τάδε και θα είσαι εντάξει ” Χρήστο, έχεις καταντήσει ο γραφικός της παρέας και λυπάμαι πολύ για αυτό βρε φίλε. Μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τον ΤΟΤΟ και το σκουλήκι, στο οποίο ανεξάρτητα από το θέμα που έβαζε στην έκθεση η δασκάλα στα παιδιά, αυτός πάντα έγραφε για το σκουλήκι. Μην αυτο-πυροβολείσαι σε κάθε μήνυμ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν θυμάμαι καλά, το Mi4c είναι δυο χρόνια παλιό...ίσως και παραπάνω...γνώμη μου, ξεκίνα από εκεί, τα τσιπάκια δεν είναι ίδια πλεον, έχει κόστος 5 ευρώ νομίζω, αλλά πιστεύω ότι αξίζει..” Μόνο 3 χρόνια το είχα εγώ, θα αλλάξω καρτούλα και θα σας ενημερώσω, ευχαριστώ για την βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από movieland: “Χα χα σωστός. ” Σωστός είναι ο @prince , δεν παίζει ρόλο η ρομ που έχεις αλλά το modem που έχει η ρομ...κοινός, εάν το modem είναι προβληματικό από την official...το πρόβλημα θα μεταφερθεί και στις custom. Το καλό όταν έχεις custom rom ή τουλάχιστον έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader, είναι ότι μπορείς να περάσεις άλλο modem, που τα πράγματα ήταν καλύτερα Αν κι εγώ θα σε ρώταγα πρώτα πόσο παλιά είναι η κάρτα sim που έχεις, αν είναι κομμένη με το χέ…
-
Παράθεση από derveni: “Το σήμα είναι μια χαρά ως τέλειο αλάνια, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι στην περιοχή σας είναι αδύνατο το σήμα. ” Σε σχέση με το mi 4c είναι πολύ πεσμένο, εγώ το πήρα ακριβώς πάνω στην αναβάθμιση, φίλος όμως που το είχε πριν την τελευταία ρομ διαπίστωσε πτώση του δέκτη με την 10.2.