Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 562.

• Παράθεση από geoanto555: “Twrp backup modemη firmware πάρε μαζί με efs Από ρομ δεν έχεις θέμα αρκεί να είναι 9 άρα αν έχει android 9. ” Καλημέρα, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, έχω την global μπορώ να βάλω twrp?

• @geoanto555 ευχαριστώ αλλά τι back up ακριβώς να κάνω? Έχεις να προτείνεις συγκεκριμένη ρομ? μη κάνω καμιά βλακεία και μετά τρέχω.

• Ωραία περιμένω την ευγενική προθυμία του @geoanto555 για περισσότερο διαφωτισμό.

• @NasDriver ευχαριστώ για την απάντηση, ξεκλειδωμένος είναι ο bootloader, από ποια fastboot rom και πως παίρνω μόνο αυτό το αρχείο?

• Καλημέρα, επανέρχομαι στο θέμα του σήματος της κινητής, αλλάζοντας την sim είδα όντως μία βελτίωση περίπου στο 20% αλλά ακόμη είναι προβληματικό, κάπου νωρίτερα αναφέρθηκε από τον @NasDriver η περίπτωση αλλαγής modem, μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά?

• Από τότε που έγινα μέλος πριν τέσσερα χρόνια πάντα βοηθάς, να είσαι καλά φίλε. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

movieland - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν θυμάμαι καλά, το Mi4c είναι δυο χρόνια παλιό...ίσως και παραπάνω...γνώμη μου, ξεκίνα από εκεί, τα τσιπάκια δεν είναι ίδια πλεον, έχει κόστος 5 ευρώ νομίζω, αλλά πιστεύω ότι αξίζει..” Άλλαξα την κάρτα και το σήμα είναι καλύτερο, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από movieland: “Και ακόμα κάθομαι με την μαμά? Λίαν συντόμως επανέρχομαι στα πάτρια εδάφη. ” Όλα καλά... Σβήσε όμως τις παραθέσεις. Από κάτω ακριβώς έγραψες. Και να μας γίνει συνήθεια, τα μάτια κουράζονται...” Sorry φίλε έχεις δίκιο. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από derveni: “@movieland Εγώ έδωσα την απάντηση μου αλλά «ουδείς προφήτης εν τη πατρίδι αυτού» το επόμενο που περιμένω να ακούσω ποια rom έχεις, βάλε την τάδε και θα είσαι εντάξει ” Χρήστο, έχεις καταντήσει ο γραφικός της παρέας και λυπάμαι πολύ για αυτό βρε φίλε. Μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τον ΤΟΤΟ και το σκουλήκι, στο οποίο ανεξάρτητα από το θέμα που έβαζε στην έκθεση η δασκάλα στα παιδιά, αυτός πάντα έγραφε για το σκουλήκι. Μην αυτο-πυροβολείσαι σε κάθε μήνυμ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν θυμάμαι καλά, το Mi4c είναι δυο χρόνια παλιό...ίσως και παραπάνω...γνώμη μου, ξεκίνα από εκεί, τα τσιπάκια δεν είναι ίδια πλεον, έχει κόστος 5 ευρώ νομίζω, αλλά πιστεύω ότι αξίζει..” Μόνο 3 χρόνια το είχα εγώ, θα αλλάξω καρτούλα και θα σας ενημερώσω, ευχαριστώ για την βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν είναι κομμένη στο χέρι. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από movieland: “Χα χα σωστός. ” Σωστός είναι ο @prince , δεν παίζει ρόλο η ρομ που έχεις αλλά το modem που έχει η ρομ...κοινός, εάν το modem είναι προβληματικό από την official...το πρόβλημα θα μεταφερθεί και στις custom. Το καλό όταν έχεις custom rom ή τουλάχιστον έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader, είναι ότι μπορείς να περάσεις άλλο modem, που τα πράγματα ήταν καλύτερα Αν κι εγώ θα σε ρώταγα πρώτα πόσο παλιά είναι η κάρτα sim που έχεις, αν είναι κομμένη με το χέ…

• Παράθεση από derveni: “Αλάνια εγώ δουλεύω την Global developer και έχω σήμα ” Χα χα σωστός.

• Παράθεση από derveni: “Το σήμα είναι μια χαρά ως τέλειο αλάνια, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι στην περιοχή σας είναι αδύνατο το σήμα. ” Σε σχέση με το mi 4c είναι πολύ πεσμένο, εγώ το πήρα ακριβώς πάνω στην αναβάθμιση, φίλος όμως που το είχε πριν την τελευταία ρομ διαπίστωσε πτώση του δέκτη με την 10.2.

• Και εγώ μια από τα ίδια φίλε, δικιά μας υπάρχει σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν αλλάζει το θέμα του σήματος.

• Έχει διάφορα θέματα η 10.2, ένα σοβαρό είναι το σήμα της κινητής που είναι πολύ πεσμένο αλλά και διάφορα άλλα λειτουργικά, έχουμε κανένα νέο για επερχόμενη αναβάθμιση? Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα δούλεψε με αυτήν: miflash_unlock-en-2.3.803.10

• Καλημέρα, θα σας απαντήσω το βράδυ όταν θα είμαι στον υπολογιστή που το έκανα.

• @NasDriver thank you, ξεκλείδωσα και εγώ με έκδοση 2, να είσαι καλά φίλε.

• Αφού πέρασαν οι 15 ημέρες και πήγα να το ξεκλειδώσω μου είπε , φιλαράκι μείνε άλλες 5 μέρες έτσι να το χαρείς, μετά από αυτή την χαρά, μάλλον κατάλαβε ότι δεν το ευχαριστήθηκα αρκετά και μου έδωσε bonus άλλες 5 μέρες. Φαντάζομαι είναι αλήθεια ότι ξεκλειδώνει.