Δεν ξέρω αν την κατέβασες μου ήρθε update το πρωί δεν την έκανα γιατί είχα δουλειά στο γραφείο, τώρα που κοίταξα στο Ευρωπαϊκό δεν την έχουν λογικά την απέσυραν, εσύ την πέρασες ?Ο/H vvnks έγραψε:
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Βλέπω ότι απέσυραν την νέα ρομ. Έχουμε κάποιο νέο;
-
-
Εγω την πέρασα όλα καλάΟ/H derveni έγραψε:
Δεν ξέρω αν την κατέβασες μου ήρθε update το πρωί δεν την έκανα γιατί είχα δουλειά στο γραφείο, τώρα που κοίταξα στο Ευρωπαϊκό δεν την έχουν λογικά την απέσυραν, εσύ την πέρασες ?Ο/H vvnks έγραψε:
-
Διαπιστώνω κι εγώ πως ανεξήγητα με καλούν και το τηλέφωνο μου φαίνεται απενεργοποιημένο. Το σήμα είναι αδύναμο κάποιες φορές. Λες να αξίζει τον κόπο να γυρίσουμε σε καμία ελληνική; (Υπάρχει άραγε;)Ο/H movieland έγραψε:
Έχει διάφορα θέματα η 10.2, ένα σοβαρό είναι το σήμα της κινητής που είναι πολύ πεσμένο αλλά και διάφορα άλλα λειτουργικά, έχουμε κανένα νέο για επερχόμενη αναβάθμιση?
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ μια από τα ίδια φίλε, δικιά μας υπάρχει σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν αλλάζει το θέμα του σήματος.13.420
-
Το σήμα είναι μια χαρά ως τέλειο αλάνια, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι στην περιοχή σας είναι αδύνατο το σήμα.
-
Σε σχέση με το mi 4c είναι πολύ πεσμένο, εγώ το πήρα ακριβώς πάνω στην αναβάθμιση, φίλος όμως που το είχε πριν την τελευταία ρομ διαπίστωσε πτώση του δέκτη με την 10.2.Ο/H derveni έγραψε:
Το σήμα είναι μια χαρά ως τέλειο αλάνια, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι στην περιοχή σας είναι αδύνατο το σήμα.
13.420 -
-
-
λαθος!!! μην ακούς τον κάθε προφήτη. το μοντεμ παιζει ρολο και αυτο δεν αλλαζει. βαλε την ιδια εκδοση global κινεζικη ευρωπαικη xtrv και αν δεις διαφορά στο σήμα με ιδιο μοντεμ να μου τρυπησεις τη μύτηΟ/H movieland έγραψε:
Χα χα σωστός.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες

σήμα