Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 562.

• Παράθεση από 8@nos: “Δεν καταλαβαίνω σε ποιο σημείο βρίσκεσαι, τι ακριβώς κάνεις? Τροποποίηση στην aroma ή το θέμα της sim. Μήπως μπορείς να δείξεις φώτο? ” Ήταν μετά το τέλος της εγκατάστασης της ArΩma, τέλος πάντων επέλεξα nova launcher, ακολούθησα τις οδηγίες σου στο θέμα της sim και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά THANK YOU!!!

• Παράθεση από movieland: “Παράθεση από 8@nos: “Πήγαινε εδώ από το pc και κάνε τη σύνδεση, λογικά θα σου ζητήσει να επιβεβαιώσεις τη sim ” Θα το δοκιμάσω σε λίγο τώρα πατάω από πάνω ξανά την ArΩma με supersu και εφαρμογές. ” Φίλε @8anos στο επιλέξτε μία εφαρμογή αρχικής σελίδας τι να επιλέξω? τι είναι αυτό δεν μπορώ να το αποφύγω? Μάλλον ταξινόμηση.

• Παράθεση από 8@nos: “Πήγαινε εδώ από το pc και κάνε τη σύνδεση, λογικά θα σου ζητήσει να επιβεβαιώσεις τη sim ” Θα το δοκιμάσω σε λίγο τώρα πατάω από πάνω ξανά την ArΩma με supersu και εφαρμογές.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από 8@nos: “:lol: Γι'αυτό έγραψα smartphones, το περίμενα ότι κάποιος θα το πει Το μήνυμα αυτό με τη sim πότε στο βγάζει? Μπορείς να δείξεις φώτο? Το password για τον λογαριασμό Mi το έχεις βάλει έτσι? ” Συνέχεια το βγάζει πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων πατάς επάνω και λέει ότι δεν μπορεί να στείλει sms γιατί η sim δεν είναι ενεργοποιημένη και το ξαναεμφανίζει, έχω βάλει password στον λογαριασμό mi. =============== Ιαν 31st 2018, 12:46am =============== Δεν μπορώ να βάλω φώτο γιατί μόλις …

• Αυτό παιδιά είναι η λύση το έχω σαν 2ο τηλέφωνο και κρατάει η μπαταρία 20 ημέρες. =============== Ιαν 31st 2018, 12:25am =============== Για να πάμε στα δικά μας τώρα, έχω ένα θέμα μήπως το έχει αντιμετωπίσει κανείς, μου βγάζει συνέχεια το μύνημα Can't actvate sim card 1 Couldn't sent avtivation sms to gateway find device, και αν πας : λογαριασμός mi, ασφάλεια λογαριασμού,συσκευές, έχει το Redmi 4x και λέει ότι η κάρτα sim δεν υπάρχει ή δεν έχει ενεργοποιηθεί. Any idea?

• Παράθεση από demakhs: “Ξανα με τις επιλογές που επιθυμείς... ” Αλλά τώρα χωρίς wipe?

• Μία ερώτηση παιδιά στην ArΩma που φλάσαρα επέλεξα σκέτη εγκατάσταση χωρίς εφαρμογές αλλά το μετάνιωσα γιατί π.χ δεν έχει μέσα το dolby atmos και άλλα, να την ξαναπεράσω από επάνω χωρίς advanced wipe ή προτείνεται κάτι άλλο.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλοδούλευτο ” Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι με βοήθησες πολύ.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Βάλε την ArΩma ” Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι την κατεβάζω, πως την έκανα αυτή την λαλακία πριν με τις παραθέσεις δεν το κατάλαβα sorry =============== Ιαν 30th 2018, 1:22am =============== Είμαι ένας περήφανος κάτοχος της xtrv ΑrΩma σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους το forum μας είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Από τον οδηγό: Αν μετά την εγκατάσταση των drivers μπούμε σε περιβάλλον TWRP και δεν βλέπει ο υπολογιστής το κινητό μας ως συσκευή MTP, ενδέχεται να έχει αναγνωριστεί λανθασμένα από το σύστημα ως Google Nexus ADB Interface. Για να διορθώσουμε το πρόβλημα αυτό, μεταβαίνουμε στη Διαχείριση Συσκευών, κάνουμε δεξί κλικ στο Google Nexus ADB Interface ---> Uninstall (Κατάργηση Εγκατάστασης) και στο παράθυρο επιβεβαίωσης που θα βγει βάζουμε τικ στο “Delete the driver fo…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Στο TWRP πήγαινε στο μενού Mount και κάνε toggle (ανοιγόκλεισέ δηλαδή) την επιλογη "Disable/Enable MTP και δες αν αναγνωρίζεται. Drivers έχεις βάλει έτσι; ” Φυσικά έχω drivers πως έφτασα ως εδώ, δεν το εμφανίζει ούτε έτσι να κάνω καμια επανεκίνηση τον υπολογιστή? το κουφό είναι ότι μέσα στη διαχείριση συσκευών μου το βγάζει τώρα σαν google nexus adb interface.

• Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα δοκιμάσω. =============== Ιαν 29th 2018, 11:10pm =============== Παράθεση από movieland: “Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα δοκιμάσω. ” Είμαι σε twrp συνδεμένος με το pc αλλά δεν μου εμφανίζει την συσκευή.

• Φίλε @8anos κατέβασα και πέρασα την twrp 3.1 άνοιξε κανονικά έκανα φορμάτ αλλά μάλλον για αυτό δεν βρήκε την ρομ για να κάνω install και τώρα μετά από reboot πάλι κόλησε στο mi logo, πως θα περάσω μέσα την ρομ?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από movieland: “το link που είναι κάτω κάτω μου βγάζει μετά το κατέβασμα ότι είναι κατεστραμμένο και το κατέβασα 3-4 φορές ” Φίλε το δοκίμασα κι εγώ για να δω μήπως φταίει το link αλλά σε μένα κατέβηκε χωρίς πρόβλημα.Σου ξαναδίνω το link ” Ευχαριστώ πολύ φίλε το κατεβάζω τώρα.

• Ωραία στείλε στο paypal αυτή την επικοινωνία.

• Παράθεση από perpetas: “Παράθεση από movieland: “Δεν σου έστειλαν κανένα email από την gearbest ” Από Gearbest δεν έχω κάτι νεότερο μέχρι που πέρασε η ημερομηνία παραλαβής και έκανα το dispute. Από τότε μιλάω μόνο με PayPal ” Δεν μίλησες καθόλου με Gearbest? tracking number έψαξες, η ημερομηνία παραλαβής είναι πολύ σχετική.

• Δεν σου έστειλαν κανένα email από την gearbest