Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)

• RedMi 4X
    • Χαιρετώ την ομάδα,

Είναι είναι ιδέα μου ή όντως η συσκευή πηγαίνει πιο αργά με την καινούργια ενημέρωση ??

( Η μπαταρία πλέον φεύγει νεράκι )

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
      Images
      • Screenshot_2018-01-30-10-43-15-200_com.android.settings.png

120,7 kB, 720×1.280, viewed 69 times
    • Ο/H loutas έγραψε:

Χαιρετώ την ομάδα,

Είναι είναι ιδέα μου ή όντως η συσκευή πηγαίνει πιο αργά με την καινούργια ενημέρωση ??

( Η μπαταρία πλέον φεύγει νεράκι )

Την έγραψα αυτή την υποψία μου στο #1428. Αφού το βλέπεις κι εσύ μάλλον ισχύει...
      Καταλήγω οριστικά ότι η μπαταρία του Santoni για τη θηριώδη χωρητικότητα που έχει είναι τελικά σκέτη απογοήτευση σε απόδοση... Ούτε παίζω με το κινητό ιδιαίτερα, ούτε μιλάω πάρα πολύ. Απλά έχω ανοικτά πολλά παρελκόμενα (bluetooth, wifi, συγχρονισμούς κλπ.) πράγμα όμως που έκανα και με όλες τις προηγούμενες συσκευές μου. Είναι αστείο να μιλάμε για max 2 μέρες αυτονομία όταν έχει 4100 μπαταρία. Θα έπρεπε να κρατάει 3 ή και 4...
    • Μία ερώτηση παιδιά στην ArΩma που φλάσαρα επέλεξα σκέτη εγκατάσταση χωρίς εφαρμογές αλλά το μετάνιωσα γιατί π.χ δεν έχει μέσα το dolby atmos και άλλα, να την ξαναπεράσω από επάνω χωρίς advanced wipe ή προτείνεται κάτι άλλο.
      13.420
    • Διαφήμιση
    • Ξανα με τις επιλογές που επιθυμείς...
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H theopan έγραψε:

Την έγραψα αυτή την υποψία μου στο #1428. Αφού το βλέπεις κι εσύ μάλλον ισχύει...Καταλήγω οριστικά ότι η μπαταρία του Santoni για τη θηριώδη χωρητικότητα που έχει είναι τελικά σκέτη απογοήτευση σε απόδοση... Ούτε παίζω με το κινητό ιδιαίτερα, ούτε μιλάω πάρα πολύ. Απλά έχω ανοικτά πολλά παρελκόμενα (bluetooth, wifi, συγχρονισμούς κλπ.) πράγμα όμως που έκανα και με όλες τις προηγούμενες συσκευές μου. Είναι αστείο να μιλάμε για max 2 μέρες αυτονομία όταν έχει 4100 μπαταρία. Θα έπρεπε να κρατάει 3 ή και 4...
      Ναι κι ένα μήνα μη σου πω θα έπρεπε να κρατάει με όλα ανοιχτά lol
      Έχεις δει πολλά κινητά (smartphones) να κρατάνε πάνω από 2 μέρες με όλα ανοιχτά? Αν έχω αυτοκίνητο για αγώνες που μπορεί να έχει μεγαλύτερο ντεπόζιτο από ένα punto, δεν σημαίνει ότι θα καίει και λιγότερο :P Μην τα ξαναλέμε!

Πάντως αν δοκιμάσετε τη τελευταία developer θα με θυμηθείτε, ακόμα και με όλα ανοιχτά. Και μπορώ να πω ότι όσο πάει βελτιώνεται κιόλας γιατί από τη προτελευταία έκδοση ήταν μια χαρά αλλά στη τελευταία είναι ακόμα καλύτερα ;)
      Open-source is the future
    • Διαφήμιση
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

Ναι κι ένα μήνα μη σου πω θα έπρεπε να κρατάει με όλα ανοιχτά lolΈχεις δει πολλά κινητά (smartphones) να κρατάνε πάνω από 2 μέρες με όλα ανοιχτά? Αν έχω αυτοκίνητο για αγώνες που μπορεί να έχει μεγαλύτερο ντεπόζιτο από ένα punto, δεν σημαίνει ότι θα καίει και λιγότερο :P Μην τα ξαναλέμε!
      Αδερφέ έχω android κινητά από το 2010. Δεν είμαι χθεσινός ούτε ανακάλυψα το android από το xiaomi. Έχουν περάσει από χέρια μου κάτι ΖΤΕ, Samsung και Doogee με μπαταρίες 1000-1500κάτι mAh. Το προηγούμενο ήταν ένα Vernee Thor με μπαταρία "μόλις" 2800mAh και ΜΤΚ SoC (τρέχα γύρευε...) το οποίο με την ίδια -αν όχι βαρύτερη- χρήση, άγγιζε τις 1,5-2 μέρες αυτονομία. Δεν θα έπρεπε να περιμένω κάτι σημαντικά καλύτερο από τα 4100mAh του Santoni λες;
    • Θεωρητικά ναι αλλά στη πράξη είναι διαφορετικά τα πράγματα. Μπορείς να καταφέρεις κάτι καλύτερο πιστεύω αλλάζοντας rom, δοκιμάζοντας πολλές rom κάπου θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει ;)
    • Αυτό παιδιά είναι η λύση το έχω σαν 2ο τηλέφωνο και κρατάει η μπαταρία 20 ημέρες.

=============== Ιαν 31st 2018, 12:25am ===============
      Για να πάμε στα δικά μας τώρα, έχω ένα θέμα μήπως το έχει αντιμετωπίσει κανείς, μου βγάζει συνέχεια το μύνημα Can't actvate sim card 1 Couldn't sent avtivation sms to gateway find device, και αν πας : λογαριασμός mi, ασφάλεια λογαριασμού,συσκευές, έχει το Redmi 4x και λέει ότι η κάρτα sim δεν υπάρχει ή δεν έχει ενεργοποιηθεί. Any idea?
      Images
      • nokia.jpg

385,97 kB, 850×898, viewed 57 times
      13.420
    • :lol: Γι'αυτό έγραψα smartphones, το περίμενα ότι κάποιος θα το πει :P

Το μήνυμα αυτό με τη sim πότε στο βγάζει? Μπορείς να δείξεις φώτο? Το password για τον λογαριασμό Mi το έχεις βάλει έτσι? PIN σου ζητάει όταν ανοίγεις το κινητό, το βάζεις και ενεργοποιείται η SIM έτσι?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

:lol: Γι'αυτό έγραψα smartphones, το περίμενα ότι κάποιος θα το πει :P

Το μήνυμα αυτό με τη sim πότε στο βγάζει? Μπορείς να δείξεις φώτο? Το password για τον λογαριασμό Mi το έχεις βάλει έτσι?
      Συνέχεια το βγάζει πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων πατάς επάνω και λέει ότι δεν μπορεί να στείλει sms γιατί η sim δεν είναι ενεργοποιημένη και το ξαναεμφανίζει, έχω βάλει password στον λογαριασμό mi.

=============== Ιαν 31st 2018, 12:46am ===============
      Δεν μπορώ να βάλω φώτο γιατί μόλις πατάω στιγμιότυπο οθόνης κλείνει την μπάρα ειδοποιήσεων, λέει ουσιαστικά ότι δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την sim γιατί δεν μπορεί να στείλει sms ενεργοποίησης στην gateway του find device.
      13.420