Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Ναι και το πρόβλημα με το 3.2 είναι ότι ακόμα και να κάνεις format data αν χρειαστεί να το ξαναφλασάρεις πάλι password θα σου ζητάει, είπαμε έχει ακόμα τα θεματάκια του στο santoni
Το link για το 3.1 είναι το ίδιο με το άλλο απλά κοίτα κάτω κάτω....Πάτα εδώ καλύτερα να το κατεβάσεις αμέσως χωρίς να ψάχνειςOpen-source is the future -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Ναι και το πρόβλημα με το 3.2 είναι ότι ακόμα και να κάνεις format data αν χρειαστεί να το ξαναφλασάρεις πάλι password θα σου ζητάει, είπαμε έχει ακόμα τα θεματάκια του στο santoni
Το link για το 3.1 είναι το ίδιο με το άλλο απλά κοίτα κάτω κάτω....Πάτα εδώ καλύτερα να το κατεβάσεις αμέσως χωρίς να ψάχνεις
13.420 -
Ο/H movieland έγραψε:
Παιδιά ευχαριστώ πολύ είστε καταπληκτικοί, ακόμα και τις μεταμεσονύκτιες ώρες, το link που είναι κάτω κάτω μου βγάζει μετά το κατέβασμα ότι είναι κατεστραμμένο και το κατέβασα 3-4 φορές, τώρα μπορ'ω να ασχοληθώ ξανά το βράδυ, το κινητό όμως ανάβει συνέχεια στο logo mi, να μην έχω καμιά βαθιά αποφόρτιση, σε αυτή την κατάσταση φορτίζει αν το βάλω στην πρίζα?
-
Ο/H kaikas έγραψε:
Είναι κανείς από Δράμα;
Αν ασχολείται με το τηλέφωνο να περνά ρομ για να μου δείξει γιατί με τους οδηγούς έχω μπερδευτεί!
-
Απλά επειδή το τηλ το έχω σαν βασικό δεν θέλω να κολλήσω και να ψάχνω μετά!
-
-
-
Γιατι, οι σούπερ οδηγοί, τα αμέτρητα μελη του φόρουμ κ το teamviewer, δε δουλεύουν πια??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H movieland έγραψε:
το link που είναι κάτω κάτω μου βγάζει μετά το κατέβασμα ότι είναι κατεστραμμένο και το κατέβασα 3-4 φορές
Σου ξαναδίνω το linkOpen-source is the future -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Ο/H movieland έγραψε:
το link που είναι κάτω κάτω μου βγάζει μετά το κατέβασμα ότι είναι κατεστραμμένο και το κατέβασα 3-4 φορές
13.420 -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Δεν το γνωρίζω, αν είναι σταθερή και χωρίς προβλήματα.
Περίμενε μπας και έχει κάποιος κάνα σχόλιο.
Έχω κάνει βέβαια μόλις μια φόρτιση και δούλεψα και gps το Σάββατο... Έχει βελτιωθεί το σήμα όμως μου φαίνεται πράγμα που ενισχύει βέβαια την υποψία ότι ίσως να έχει αυξηθεί η κατανάλωση.