Κανε μια προσπάθεια για να αρχίσουν να μετράνε οι ώρεςΟ/H movieland έγραψε:
Εμένα το sms με την άδεια ξεκλειδώματος ήρθε 10 λεπτά μετά την αίτηση.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H movieland έγραψε:
Εμένα το sms με την άδεια ξεκλειδώματος ήρθε 10 λεπτά μετά την αίτηση.
13.420 -
Kalispera se olous!!! Paidia exw provlhma kai thelw apegnosmena voitheia!!! Prin 10 hmeres mou egine anavathmish apo miui 8 se miui 9 global kai apo tote exw provlhma me to wifi kathws kathe fora pou to anoigw anti na einai mono to shma tou wifi emfanizontai tautoxrona kai ta velakia apo ta dedomena sto sumvolaki tou wifi, alla xwris na ta exw anoixta kai mou ta katanalwnei mazi me to wifi.Ekana epanafora ergostasiakwn alla tpt!!! Opoios kserei as vohthisei please!!!
-
Για να σε βοηθήσει κάποιος θα πρέπει να γράφεις Ελληνικά και όχι greeklish. Forum Rules.
-
Καλησπέρα και καλώς ήρθες
Αρχικά θα σε παρακαλέσω να γράφεις με πεζούς, ελληνικούς χαρακτήρες, για να είναι τα μηνύματα ευανάγνωστα.
Τα βελάκια που βλέπεις δίπλα στο wifi είναι καινούρια προσθήκη. Δεν είναι το ίδιο με τα data.
Σου δείχνει πότε κατεβάζεις ή ανεβάζεις κάτι μέσω wifi. Την κίνηση δικτύου δηλαδή. -
Ναι συγνώμη Μάκη,τώρα το είδα!!!Μόλις γράφτηκα!
Καλησπέρα σε όλους παιδιά!!!Έχω ένα πρόβλημα... Πριν 10 ημέρες μου έγινε αναβάθμιση από miui 8 σε miui 9 global και από τότε έχω πρόβλημα με το wifi καθώς κάθε φορά που το ανοίγω αντί να εμφανίζεται σκέτο το σήμα του wifi εμφανίζονται ταυτόχρονα και τα βελάκια των δεδομένων στο συμβολάκι τοy wifi,αλλά χωρίς να τα έχω ανοιχτά και μου τα καταναλώνει μαζί με το wifi. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών αλλά τίποτα... Όποιος ξέρει ας βοηθήσει! -
Σου απάντησε ήδη η @fog
Τα βελάκια που βλέπεις είναι το upload και το download δηλαδή η κίνηση δεδομένων και δεν έχει καμία σχέση με την κίνηση δεδομένων με τον πάροχό σου αλλά του wifi. -
Καλησπέρα και σε σένα Ειρήνη
! Κάτι τέτοιο είχα σκεφτεί και εγώ για τα βελάκια, παρ όλα αυτά μου καταναλώνει δεδομένα παρότι έχω ανοιχτό το wifi και τα δεδομένα μου κλειστά.Έχω ψάξει αν υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να ανοίγουν παράλληλα τα δεδομένα από μόνα τους αλλά δεν έχω βρει κάτι στις ρυθμίσεις...
=============== Ιαν 26th 2018, 9:44pm ===============
Μήπως αν με κάποιο τρόπο το επανέφερα στο miui 8 να λυνόταν το πρόβλημα; -
Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο. Όταν είσαι σε wifi δεν καταναλώνονται δεδομένα. Και αν ναι είναι ανεξάρτητο από τη rom που φοράς. Ποια έκδοση έχεις τώρα; screenshot από το about phone αν μπορείς.
-
Ο/H anna20 έγραψε:
Έχω ψάξει αν υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να ανοίγουν παράλληλα τα δεδομένα από μόνα τους αλλά δεν έχω βρει κάτι στις ρυθμίσεις...
Τα βελάκια πάντως που εμφανίζονται δεν έχουν καμία σχέση. Σε όλους μας εμφανίζονται πλέον στις τελευταίες ROM είπαμε και δείχνουν απλά ότι γίνεται κίνηση data από το wifi. -
Καλημέρα, χρησιμοποιώ Nova launcher prime (αγορασμένο) σε όλα μου τα κινητά, στο συγκεκριμένο κινητό μου έχει σπάσει τα νεύρα το stretch που κάνει στο wallpaper μετά από κάποια χρήση. Υπάρχει κάποια λύση; η συσκευή είναι unrooted με επίσημη Global Stable 9.2.3.0, βέβαια μου το έκανε και με τις προηγούμενες εκδόσεις λογισμικού. Ευχαριστώ!
-
Το έκανε και σε εμένα με κάποια...
Λύση: Ψάξιμο μέχρι να βρεις κάποια εικόνα που δεν θα γίνεται stretchΨηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια