Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 287.

• RE:

nikos_v - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Μήπως είναι λάθος το link?” Καλημέρα... Έτσι πρέπει να παίζει: rigel.androidapksfree.com/habu…-80631500_Android-4.0.apk Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “την ανάλυση της οθόνης εννοούσε :)” Αααα, οκ, σορυ.... Βιάστηκα να το... παινέσω!! Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Ειναι αληθεια οτι απο ποιότητα, αλλα και χαρακτηριστικα, δεν υπαρχει αντιστοιχο στην Ελλαδα τουλαχιστον μεχρι τα 200€ οποιασδήποτε μαρκας. Αν ειχε Full HD, θα ηταν το τελειο κινητο για μενα.. Και αν ειχε βγει οταν πηρα το redmi note 2, μπορει και να ειχα παρει αυτο.” Αν εννοείς να τραβάει full HD video... είσαι σίγουρος?? 35f43ac9a16a565b9bdc00952182b9f6.jpg Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Εγώ θα σου πρότεινα εφόσον το έχεις πολύ φρέσκο το κινητό, να τα βάλεις όλα απο την αρχή χωρίς κανένα backup. (εντάξει δε μιλάω για φωτογραφίες κτλ κτλ αλλά για εφαρμογές και ρυθμίσεις συστήματος) Στο google play όταν κάνεις login με το λογαριασμό σου και πας στην καρτέλα "Οι εφαρμογές μου" θα βρείς όλες τις εφαρμογές που κατέβασες (όσα χρόνια είσαι χρήστης του play store) και επιλέγεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ εγκατάσταση πολλών μαζί! Οπότε αυτό σου γλιτώνει ΠΟΛΥ χρόνο. Όσον αφορά αυ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “@Ringil @flowin_through Χρειάζεται να έχεις την OFFICIAL DEVELOPER (αγγλοκινέζικη) ROM που βγήκε πριν λίγες μέρες. Αυτό είναι το σίγουρο της υπόθεσης (εαν γίνεται και με άλλη έκδοση της developer-πάντα rom δεν το ξέρω σίγουρα αλλά δεν έχει και πολύ νόημα καθώς μέσα απο τον updater περνάς για πλάκα όποια στιγμή θέλεις την official developer rom. Περιμένω και εγώ 2 redmi 3 να έρθουν και θα μπω στη σειρά για unlocking και πέρασμα της ελληνικής rom. Εαν μπορέσω, θα κάνω και …

• coolicool.com/xiaomi-red-rice-…screen-android-50-g-42680 Καλή επιτυχία σε όλους μας και κυρίως σε εμένα.....!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από harispao: “zik Πρέπει να εγκαταστήσεις την developer rom MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum απo τον updater της συσκευής. Μετά συνδέεσαι με τον mi λογαριασμό σου ΚΑΙ ΜΕΤΑ ξεκλειδώνεις τον bootloader” Να ρωτήσω ποια είναι διαφορά της developer ROM από την stable? Εγώ πχ που έχω stable 7.2.4 μπορώ να βάλω dev? Και αν ναι, θα μου προσφέρει κάτι παραπανω;; Ευχαριστώ... Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• RE:

nikos_v - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από nikos_v: “Ακριβώς ένα τέτοιο μου έστειλαν, αλλά δεν κουμπώνει καλά ο φορτιστής πάνω του, με αποτέλεσμα όταν βγάλω τον φορτιστή, να μένει ο αντάπτορας μέσα στη σούκο! Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” Πάρε έναν αντάπτορα σαν τον παρακάτω να ησυχάσεις και να κρατήσεις τον γνήσιο δικό του φορτιστή 1.0x0.jpg” Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν να κάνω..! Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια...!! Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• Φορτιστής 1000 ή 2000 mA??

Μήνυμα

Αυτό ακριβώς..! Οκ, θα ρίξω μια ματιά. Πάντως, αν έχω καταλάβει καλά, η διαφορά είναι μόνο στην ταχύτητα φόρτισης?? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Ακριβώς ένα τέτοιο μου έστειλαν, αλλά δεν κουμπώνει καλά ο φορτιστής πάνω του, με αποτέλεσμα όταν βγάλω τον φορτιστή, να μένει ο αντάπτορας μέσα στη σούκο! Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Καλησπέρα! Έχω μια ερώτηση: Ο φορτιστής που ήρθε με το Redmi 3 λέει πάνω 5V - 2000mA. 2 φορτιστές που έχω από iPhone και iPad γράφουν πάνω 5V - 1A. Επειδή δεν έχω ιδέα από το θέμα, ή μόνη διαφορά που θα έχω είναι στην ταχύτητα που θα φορτίζει ή θα μου παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόβλημα? Ο λόγος που θέλω να τον αλλάξω είναι ότι, ο ανταπτορας που μου έστειλαν δεν κάνει καλή επαφή και όταν βγάζω το φορτιστή από την πρίζα, μένει ο αντάπτορας μέσα στη σουκο και ψάχνομαι να τον βγάλω μετά!! Ευχαριστώ πρ…

• Εγώ για την ώρα δε βλέπω κάτι... Στην αρχή κολλούσε λίγο αλλά τώρα πάει καλύτερα... Μόνο στα notifications πάλι, στο Twitter, δεν μου βγάζει ειδοποίηση σε ένα like, αλλά μου ήρθε ειδοποίηση με mail... Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nikos_v: “Παράθεση από Pagio: “Παράθεση από greenalex1996: “Παράθεση από naxioths1979: “Μολις εκανε το 4ο update απο μονο του και πλεον φοραει MIUI 7.2 stable 7.2.4.0....... ” Περίεργο εμενα δεν ηρθε Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” Ούτε και μένα...” Ούτε και σε μένα... Μήπως ξέρει κανείς να μας πει γιατί συμβαίνει αυτό? Δε θα έπρεπε να μας εμφανίζει στο updater ότι είναι διαθέσιμη η 7.2.4?? ” Τελικά, σήμερα μου εμφάνισε κι εμένα στο updater ότι είναι διαθέσιμη η 7.2.4! Sent fr…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gussgr: “Παράθεση από nikos_v: “Στον updater δεν μου βγάζει νεότερη. Μόνο την 7.1.3 Από Vick το πήρα. Μπορώ να κάνω αυτό που λες, αν είναι κλειδωμένο το δικό μου;; Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” Και έγω πήρα 2 απο το vick. Το 1 είχε περασμένη τη multi και δεν έβλεπε updates. Μπορείς να κάνεις κανονικά flash αρκεί να μπείς σε download mode, όχι σε fastboot θα σου βγάλει σφάλμα απο το κλείδωμα. Πατάς vol up + power όταν το ανοίγεις και επιλέγεις download mode.” Οκ. Θα το δοκιμά…

• Στον updater δεν μου βγάζει νεότερη. Μόνο την 7.1.3 Από Vick το πήρα. Μπορώ να κάνω αυτό που λες, αν είναι κλειδωμένο το δικό μου;; Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gussgr: “Πιθανώς έχετε κάποια rom πειραγμένη..? Κατεβάστε απο εδώ την επίσημη αγγλοκινέζινη σε fastboot : MIUI官方网站 Μπείτε σε download mode και κάντε flash.” Εμένα προσωπικά είναι ακόμα κλειδωμένο. Μόλις 5 μέρες το έχω. Παίζει να έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις και να μην ενημερώνεται; Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Pagio: “Παράθεση από greenalex1996: “Παράθεση από naxioths1979: “Μολις εκανε το 4ο update απο μονο του και πλεον φοραει MIUI 7.2 stable 7.2.4.0....... ” Περίεργο εμενα δεν ηρθε Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” Ούτε και μένα...” Ούτε και σε μένα... Μήπως ξέρει κανείς να μας πει γιατί συμβαίνει αυτό? Δε θα έπρεπε να μας εμφανίζει στο updater ότι είναι διαθέσιμη η 7.2.4?? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• Παιδιά κάτι έχει γίνει και εδώ και λίγη ώρα δεν έρχεται καμία ειδοποίηση! Το δοκίμασα σε Twitter, Viber, email και τίποτα! Στα notifications είναι όλα ενεργοποιημένα, αλλά δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το battery profile (τώρα έχει το default) ή αν φταίει κάτι άλλο. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από antonius: “Παράθεση από nikos_v: “Ξέχασα να πω οτι δεν λέω για ελληνική. Έτσι κι αλλιώς το δικό μου είναι κλειδωμένο. Για την ώρα έχω αγγλική και έλεγα αν έχει βγει Αγγλική 7.2.4 Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” Αγγλική εννοείς τη multilanguage? Ούτε αυτή έχει. Η μόνη που έχει OTA είναι η official Αγγλoκινέζικη” Και που την βρίσκω? Αυτή είναι? Official China Rom For Redmi 3 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support Αξίζει να την περάσω τώρα ή να περιμένω λίγο?? Sen…

• Ξέχασα να πω οτι δεν λέω για ελληνική. Έτσι κι αλλιώς το δικό μου είναι κλειδωμένο. Για την ώρα έχω αγγλική και έλεγα αν έχει βγει Αγγλική 7.2.4 Sent from my Redmi 3 using Tapatalk