Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 287.
-
Καλημέρα και από εμένα! Κι εγώ ψάχνω να αλλάξω το Redmi 3 μου (ido), με ένα μεγαλύτερο και πιο καινούργιο, σκεφτόμουν το Redmi Note 4, κυρίως λόγω μεγέθους και υποστήριξης, όπως προαναφέρατε. Τα κριτήρια όμως (δυστυχώς ή ευτυχώς) είναι συγκεκριμένα: Το μπάτζετ δεν μπορεί να είναι πάνω από 190-200 ευρώ Θέλω να είναι 4 GB με 64 Gb μνήμη Προτιμώ την οθόνη 5,5 (Δεν ξέρω αν με βολέψει η οθόνη των 6 ιντσών του Redmi Note 5) Πρέπει να το αγοράσω από ελληνικό μαγαζί. Ψάχνοντας στο skrouz, βλέπω ότι δεν …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nikos_v: “Δεν έχει βγει ακόμα ελληνική stable 9+ για τo Redmi 3 (Ido) ? ” Απαντήθηκε ακριβώς 2 ποστ πιο πάνω από το δικό σου :)” Ουπς....! Κοίτα πως έχει το πράγμα: Όσες Ρομ είχα περάσει από εδώ, πήγαινε μπάλα το κινητό, με μεγαλύτερη αυτονομία στη μπαταρία, περισσότερη μνήμη κλπ...κλπ.... Η τελευταία όμως stable που είχα περάσει, δεν μου τα έλεγε καλά και αποφάσισα να γυρίσω σε global που να έχω αναβαθμίσεις ΟΤΑ κλπ... Η αλήθεια όμως είναι ότι μου λείπει η …
-
Καλησπέρα σε όλους! Έχω μια ερώτηση: Έχω ένα Redmi 3 (Ido) που του έχω περάσει την global, stable 9.2.1.0 (LAIMIEK) Θέλω να του περάσω τώρα την ελληνική stable, αλλά δεν βρίσκω κάποια νεότερη, πέρα από την 8.6 του Gkalen. Δεν έχει βγει ακόμα ελληνική stable 9+ για τo Redmi 3 (Ido) ?
-
RE:
ΜήνυμαΌπως και να 'χει, τουλάχιστον δεν πήγε χαμένη η ψήφος!! Καλή επιτυχία σε όλους!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από derveni: “@MIUI_ART Το σωστό είναι να συμμετέχουν σε αυτό το δώρο μόνο όσοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία ” Χρήστο κάθε χρόνο έτσι το κάνουμε !!! :D” Και τι γίνεται στην περίπτωση που εγώ πχ, έχω ψηφίσει, αλλά δεν το δήλωσα στο ποστ που αναφέρετε παραπάνω?
-
Συγχαρητήρια σε όλους!! Πολλά μπράβο! Καλή επιτυχία σε όλους..!! Επειδή το θέμα για τη δήλωση συμμετοχής είναι κλειδωμένο, θα πω κι εγώ στους φίλους moderators ότι ψήφισα 2-3 φορές σαν nik-1976
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΟκ, έγινε..! Με εβγαλε στο fastboot, μπήκα με adb και έγινε κανονικά αυτή τη φορά. Προχωράω στο σετάρισμα... Ευχαριστώ πολύ και πάλι....!!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΔεν υπάρχει cancel...
-
Ευχαριστώ πολύ! Νόμιζα ότι ο 2ος τρόπος είναι σε αυτό εδώ το τοπικ. Θα το δοκιμάσω. =============== Δεκ 22nd 2017, 6:10pm =============== Παράθεση από fog: “Προτίμησε το τελευταίο twrp για τη συσκευή σου από εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI και πέρασέ το σύμφωνα με το δεύτερο τρόπο, στο τέλος του πρώτου μηνύματος. ” Παράθεση από amavroudis: “@nikos_v στην ίδια σελίδα που κατέβασες το twrp TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI κάνε την εγκατάσταση σύμφωνα με τον 2. Τρόπο. Δες λίγο πιο κάτω... ” Τε…
-
Από αυτή στη σελίδα έχω κατεβάσει το twrp. Ο δεύτερος τρόπος που λες, ποιος είναι?
-
Λοιπόν, τελικά δεν έκανα λάθος... Μέσα στο φάκελο ADB έχω το αρχείο twrp το οποίο το ονόμασα recovery.img για να μην κάνω λάθος στην εντολή... Άρα, τι κάνω λάθος και δεν μπαίνει στο twrp?
-
Έχω το redmi 3 Ido. Το έκανα χθες και το παράτησα γιατί έπρεπε να φύγω. Τώρα πρόσεξα αυτό, που δεν το έκανα χθες.... "Από το TWRP που κατεβάσαμε αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το recovery.img Οπότε κάνουμε extract το αρχείο zip που κατεβάσαμε νωρίτερα και μεταφέρουμε το recovery.img στον ίδιο φάκελο με το adb" ...δεν έκανα extract το zip!! Βλακεία μου....
-
Συγνώμη, ξέχασα να αναφέρω ότι έχω ξεκλειδώσει bootloader και έχω κατεβάσει το twrp που αναφέρεται στον οδηγό.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!! Μετά από τη βοήθεια σας, πέρασα την Global 8.5.3.0 stable (LAIMIED) και έλεγα τώρα να περάσω την ελληνική xtvr. Έχω κολλήσει στο εξής σημείο, εκεί που λέει: "Στις συσκευές που υπάρχει το Mi Recovery δεν θα μπει απευθείας σε TWRP αλλά πρώτα θα σας εμφανίσει το Mi Recovery και εσείς θα πρέπει να πατήσετε επάνω στο κουμπί που γράφει Recovery και θα μπει έτσι στο TWRP." μου βγαίνει κινέζικα όπως φαίνεται στην εικόνα, πατάω πάνω στο recovery και μου βγαίνει σε έν…
-
Θα δοκιμάσω λοιπόν την καθαρή εγκατάσταση που μου προτείνεις και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σ' ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!!
-
Πολύ ωραία, ευχαριστώ για τη βοήθεια!! Και κάτι -μάλλον- τελευταίο.... Ποιος είναι κατά τη γνώμη σου ο καλύτερος τρόπος -αν υπάρχει αυτός- για επαναφορά ρυθμίσεων του κινητού? Από μητρώο κλήσεων, κωδικούς wifi, μηνύματα κλπ μέχρι ρυθμίσεις εφαρμογών (τουλάχιστον για όσες εφαρμογές το χρειάζομαι). Έχω δοκιμάσει και με το backup του mi και με της Google, αλλά δεν είμαι πια σίγουρος. Την τελευταία φορά το έκανα μέσω του "Αντίγραφα και επαναφορά" που υπάρχει στις ρυθμίσεις.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Την official θα την περασεις με το miFlash, fastboot rom Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Redmi Note 3 pro” Πιστεύεις ότι θα "πηγαίνει" καλύτερα το κινητό με την official??
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μια χαρά είσαι. Κάποια στιγμή θα σου πρότεινα να ξεκλειδώσεις και να βάλεις xtrv. Θα πετάει το τηλέφωνο! ” Καλησπέρα κι από μένα! Πάνω που ψηνόμουν να βάλω μια official stable βλέπω το μήνυμα σου και κόλλησα! Έχω Redmi 3 Ido (2/16) και έβαλα πριν 10 μέρες περίπου την XTVR 8.5 Stable (8.5.2.0 LAICNED). Με έχει τρελάνει στα κολλήματα και γενικά (ώρες-ώρες το πιάνει) καθυστερεί να ανταποκριθεί σε οτιδήποτε! Γι 'αυτό σκεφτόμουν να δοκιμάσω μια official stable, για να…