Για Δώσε κάνα link για drivers Μήπως έχω κάνει εκεί καμιά πατάτα
Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Τα έχω κάνει αυτά
Και στη διαχείριση εργασιών το αναγνωρίζει κανονικά -
-
Ο/H birel-motosport έγραψε:
Για Δώσε κάνα link για drivers Μήπως έχω κάνει εκεί καμιά πατάτα
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86Open-source is the future -
Καλησπερα παιδια.
Νεος κατοχος και εγω xiaomi θελω να εγκαταστησω την εκδοση Miui 9.
Αλλα στο κινητο μεσα τωρα εχω αρκετα αρχεια και εφαρμογες και δεν θελω να τα χασω.
Τι πρεπει να κανω?Να τα παρω ολα backuop με την εφαρμογη SyncDroid μετα να κανω το update στην εφαρμογη με το installation που κατεβασα απο το site της xiaomi
για developers Miui 9 και μετα παλι restore απτο προγραμμα?Μια μικρη βοηθεια γιατι αγχωθηκα,
Ευχαριστω προκαταβολικα. -
@Kostas Xaros , μην γράφεις σε δύο θέματα ταυτόχρονα... επικεντρώσου σε ένα θέμα αλλιώς θα καταλήξεις με κάνα hardbrick !
-
Σωστος!thanks
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μια χαρά είσαι. Κάποια στιγμή θα σου πρότεινα να ξεκλειδώσεις και να βάλεις xtrv. Θα πετάει το τηλέφωνο!
Πάνω που ψηνόμουν να βάλω μια official stable βλέπω το μήνυμα σου και κόλλησα!
Έχω Redmi 3 Ido (2/16) και έβαλα πριν 10 μέρες περίπου την XTVR 8.5 Stable (8.5.2.0 LAICNED).
Με έχει τρελάνει στα κολλήματα και γενικά (ώρες-ώρες το πιάνει) καθυστερεί να ανταποκριθεί σε οτιδήποτε!
Γι 'αυτό σκεφτόμουν να δοκιμάσω μια official stable, για να δω μήπως και δουλεύει πιο νορμάλ το κινητό...
Να δοκιμάσω κάτι άλλο??
ΥΓ: Την XTVR την πέρασα μέσα από TWRP αφού έκανα factory reset (κι αυτό μέσα από το TWRP)
-
Την official θα την περασεις με το miFlash, fastboot rom Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Redmi Note 3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
Την official θα την περασεις με το miFlash, fastboot rom Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Redmi Note 3 pro -
Αν περάσεις fastboot θα καθαρίσει το κινητό και θα είναι όπως το αγόρασες. Είναι σαν να κάνεις format το pc. Και δεν είναι θέμα official αν πάει καλύτερα και μετά μπορεί να περάσεις ελληνική και να δουλεύει πολύ καλά. Μπορεί κάποια "σκουπίδια" να σε δημιουργούν το πρόβλημα
Redmi Note 3 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες