Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 287.

• Έρχεται το MIUI 8!

paulpap01 - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Οι φίλοι μας οι Κινέζοι κάθε μέρα μας δίνουν και κάτι καινούριο , εχθές έδωσαν βίντο με το νέο πρόγραμμα σημειώσεων (Notes), και σήμερα έδωσαν ένα μικρό δείγμα με το νέο πρόγραμμα phone app (εγώ δεν κατάλαβα ποια είναι η διαφορά στο δεύτερο). youtube.com/watch?v=PpNzBCfAsOI#action=share youtube.com/watch?v=r2b9ntZZATM#action=share Έχω την εντύπωση ότι θα είναι μεγάλες οι αλλαγές στη νέα Miui V8, μέχρι και app drawer βλέπω να ενσωματώνουν !!! Δεν βρήκα τρόπο πως να ενσωματώσω τα βίντεο, για αυτό …

• Έρχεται το MIUI 8!

paulpap01 - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Νομίζω ότι δεν πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν την παραπάνω φωτογραφία με την λίστα συσκευών που θα πάρουν την έκδοση MIUI V8, διότι εάν θα διαβάσετε στην φωτογραφία γίνεται αναφορά ότι η λίστα αυτή είναι εκτίμηση του SIte ότι ενδεχομένως αυτές οι συσκευές να πάρουν την νέα έκδοση, και δεν έχουν καμιά πληροφορία από την επίσημη Xiaomi

• RE: RE:

paulpap01 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από paulpap01: “Εγώ που έκανα εγκατάσταση και την version από το xiapmi.eu και την Ελληνική Developer, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τις ρυθμίσεις. Επομένως ούτε η μία ούτε η άλλη rom έχει πρόβλημα. Κάτι άλλο συμβαίνει Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μιλάμε για τα wt86047 ( HM2014813 ) και wt88047 ( HM2014811 ) , Redmi2 και Redmi2TD .. Kαι έχουν πρόβλημα ... Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Sorry είχα την εντύπωση ότι …

• Εγώ που έκανα εγκατάσταση και την version από το xiapmi.eu και την Ελληνική Developer, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τις ρυθμίσεις. Επομένως ούτε η μία ούτε η άλλη rom έχει πρόβλημα. Κάτι άλλο συμβαίνει Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από bandit650: “η ρομ μπήκε χθες και σήμερα μετα απο 10 ώρες λειτουργίας έχει πάει 25% χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Τόσο απότομη πτώση στο σχέδιο της λεπτομέρειας ιστορικού είχα πολύ καιρό να δω. Θα τη κρατήσω μια μέρα ακόμη και είναι τόσο πολύ τραγική η κατανάλωση θα επιστρέψω στη προηγούμενη. Ευχαριστώ πολύ για το κόπο της ομάδας. Σίγουρα δεν φταίτε εσείς για τις @@@@ &% των developers ” Καλησπέρα, και εμένα από εχθές που την έβαλα είχε τρομερή κατανάλωση η μπαταρία, σχεδόν δεν έβγαλε την η…

• Για το Mi4c όπως ενημέρωσαν οι Κινέζοι στο δικό τους Forum ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρχει πρόβλημα σε λειτουργία ανάγνωσης. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ απλά το αναφέρω για όσους κάνουν χρήση αυτής της λειτουργίας "Known issue: Read mode in Mi 4c might not work in some cases. We will fix this in next update."

• Επιτυχής εγκατάσταση και της Ελληνικής Developer 6.4.21 Ευχαριστούμε πολύ για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνετε για όλους εμάς

• Μετά από 10 ώρες περίπου με την νέα Version 6.4.21 (xiaomi.eu) μπορώ να πω ότι μου φαίνεται καταπληκτική, Στα θετικά - Η Rom είναι 99% μεταφρασμένη, (Μουσική, Αλμπουμ, Ρυθμίσεις, Καθημερινές ταπετσαρίες κ.τ.λ) - εμφανίστηκαν νέες επιλογές στις ρυθμίσεις (τουλάχιστον στο Mi4c δεν υπήρχαν) π.χ. στις πρόσθετες ρυθμίσεις εμφανίστηκαν τα παρακάτω Αποθηκευτικός χώρος, Smart Lock , υποθέτω θα είναι και άλλα τα οποία δεν τα έχω προσέξει - προτείνω να επιλέξετε στον Cleaner το Tencent engine (διαγράφει ό…

• Παράθεση από Octaviastikos: “MIUI 7 China Developer ROM 6.4.21 Full Changelog System Optimization - Increased buffering speed for some games (04-19) Messaging Optimization - Improved layout for message bubbles with S and XS-sized text (04-20) Mi Account Optimization - Simplified sign-in process and creating Mi Account (04-19) Cleaner New - Added Tencent engine to improve productivity of Cleaner's scans (04-20) Security Optimization - Improved algorithms for trash scans to clear up more space (04…

• Εγώ δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα με την κατανάλωση μπαταρίας. Σύμφωνο ότι πλέον η επικοινωνία μεταξύ mi band και κινητού είναι πολύ καλή Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μήπως εκτός από το mi fit έχεις και κάποια άλλη εφαρμογή που ελέγχει το mi band. Παρόμοιο πρόβλημα είχε φίλος με το ξυπνητήρι. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi5 Black vs Mi5 White

paulpap01 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Φυσικά το μαύρο, αν και δεν είναι και άσχημο το λευκό

• Mi Fit 2.0.10 Change Log - Error correction - Improved weight chart - Improving notification

• Κάτι νέο που παρατήρησα είναι ότι στο μέτρημα καρδιακών παλμών ολοκληρώνει την μέτρηση πολύ γρήγορα, ούτε ο κύκλος του animation δεν προλαβαίνει να κλείσει !! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νέα version 2.0.10 διαθέσιμη στο xiaomi market σε Αγγλικά κάι Κινέζικα, περιλαμβάνει αναβάθμιση firmware Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν το είχα ελέγξει το md5, το είδα τώρα και είναι ΟΚ. Ίσως ξαναδοκιμάσω να κατεβάσω ξανά το αρχείο, αν και έβαλα την EU Version διότι δεν μπορούσα να μείνω χωρίς κινητό αφού δεν είχα πάρει Backup πριν (ας πρόσεχα !!! )

• Παράθεση από MIUI_ART: “Υπήρξε μία αναφορά για πρόβλημα στην ROM του Mi-4C. Είχε κανείς άλλος πρόβλημα στην ROM της συγκεκριμένης συσκευής ? ” Το πρόβλημα που ανέφερα ήταν όταν δοκίμασα να κάνω Clean Install, στο install έβγαλε Fail στο extract του System Foldes. Μου το παρουσίασε και από τα δύο Lnk που το κατέβασα. Ίσως να κατέβηκε Corrupt ??

• Καλημέρα, Δεν γνωρίζω εάν έχει ερωτηθεί ξανά θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να συγχρονίσουμε τους σελιδοδείκτες από το Google Chrome με των Default Browser του Miui ? Γνωρίζω ότι θα πρέπει να έχουμε ενεργοποιημένο το Sync του Chrome Browser αλλά δυστυχώς δεν βλέπω τίποτα Ευχαριστώ πολύ

• Τελικά αυτή εκεί στην Xiaomi μάλλον πάνε να μας τρελάνουν εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες για νέο μοντέλο Xiaomi Redmi Note 4 με επεξεργαστή Helio X25 που διάβασα σήμερα εντελώς τυχαία στο Ρώσικο Miui Forum. Έτσι όπως το πάνε πλάκα - πλάκα εκτός από Developer Version κάθε παρασκευή θα μας παρουσιάζουν και ένα νέο μοντέλο !!! Παραθέτω παρακάτω το κείμενο που βρήκα εδώ και αφορά τις φήμες για το νέο Xiaomi Redmi Note 4 "In the network appeared the first rumors about a successor. Its characteristics ind…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835