Καλημέρα σε όλους. Μακάρι να είναι κάτι καλό. Περιμένω με ανυπομονησία.
Έρχεται το MIUI 8!
-
-
- για να δούμε τι θα δούμε θα είναι κάτι καλό;
- για να δούμε τι θα δούμε θα είναι κάτι καλό;
-
Οι φίλοι μας οι Κινέζοι κάθε μέρα μας δίνουν και κάτι καινούριο , εχθές έδωσαν βίντο με το νέο πρόγραμμα σημειώσεων (Notes), και σήμερα έδωσαν ένα μικρό δείγμα με το νέο πρόγραμμα phone app (εγώ δεν κατάλαβα ποια είναι η διαφορά στο δεύτερο).
Έχω την εντύπωση ότι θα είναι μεγάλες οι αλλαγές στη νέα Miui V8, μέχρι και app drawer βλέπω να ενσωματώνουν !!!
Δεν βρήκα τρόπο πως να ενσωματώσω τα βίντεο, για αυτό έβαλα τα Link, εάν θέλουν οι διαχειριστές μπορούν να τα ενσωματώσουν -
-
Λέγοντας ότι θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου σημαίνει ότι θα δοθεί άμεσα στις συσκευές που αναφέρονται ή ζήσε Μάη μου...;
-
Ο/H paf21 έγραψε:
Λέγοντας ότι θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου σημαίνει ότι θα δοθεί άμεσα στις συσκευές που αναφέρονται ή ζήσε Μάη μου...;
-
Τι να περιμένουμε στο MIUI 8:
1 More White Background UI
2. More Material Design Inspired Buttons
&
3. Gestures! Gestures!
4. Redesigned Icons
5. More Colorful Action Bar
&
6. Card Stacking Notifications like in Android L/M
Αναλυτικές λεπτομέρειες για Miui 8 από εδώ: What to expect in MIUI 8: A personal UI observation - Philippines - Xiaomi MIUI Official Forum -
-
σε αναμονή λοιπόν !!!!!!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Αυτό το mi2 από εκεί που πήγε να μας αφήσει χρόνους, αποδείχθηκε τελικά highlander!
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω παρακαλώ. Δηλαδή όταν βγει το MIUI 8 θα αναβαθμιστεί το κινητό σε έκδοση marshmallow;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Trinity Circle έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω παρακαλώ. Δηλαδή όταν βγει το MIUI 8 θα αναβαθμιστεί το κινητό σε έκδοση marshmallow;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι το νέο miui δεν σημαίνει και νέα έκδοση android. Μπορεί να γίνει αλλαγη android σε κάποιες συσκευές μπορεί σε όλες μπορεί και δε καμία.
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες