Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 593.

• Έχω μερικά torrents... να τα δώσω? Κάποτε μπαίναμε με την pstn και με τις αστρονομικά υψηλές για την τότε εποχή ταχύτητες των 11kbps...

• Μπορείς να ελέγξεις αν είναι καλυμμένο όταν μιλάς (ξέρεις είναι αυτό στο πάνω μέρος δίπλα από τις υπέρυθρες). Δεν ξέρω τι άλλο να πω.. Ίσως κάποια θήκη σου το ενοχλεί? Μπορεί να μην είναι τίποτα άλλο, παρά στιγμιαίο πρόβλημα του δικτύου -ίσως ούτε καν σε εσένα- και να ψάχνουμε τον ψύλλο... Για δες τι λέει ο φίλος εδώ Παράθεση από Mitsos: “Όλα καλά με την 7.1.3 παιδιά όσο την χρησιμοποιήσω είμαι ευχαριστημενος και δεν έχω εντοπίσει τίποτα κακό. Θα ήθελα να αναφέρω κάτι που μου συμβαίνει στο redmi…

• redmi note 2

Opanos - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

1. Mi Voice Πως λειτουργεί το Mi Message 2. Δεν γνωρίζω 4. Είναι ένας λογαριασμός στο site της Xiaomi, που αν τον έχεις μπορείς να συγχρονίσεις τα πάντα, και χωρίς αυτόν τα (1) δεν δουλεύουν. Γενικά, ότι έχει μπροστά mi, απαιτεί λογαριασμό mi account. Αν θέλεις το κάνεις, αν δεν θέλεις, δεν χάνεις και τίποτα (κατά την άποψή μου).

• redmi note 2

Μήνυμα

Ωραία λοιπόν, άρα έχεις twrp. Κατεβάζεις την rom που θέλεις στην sd σου. Από το twrp, κάνεις Absolute Full Wipe, και μετά εγκαθιστάς αυτή που θέλεις. ΑΝ δεν ξέρεις πως κάνεις τα wipes, μπορείς να το δείς εδώ youtube.com/watch?v=vbB0ZXDWNkI ΜΗΝ ξεχάσεις να δεις και αυτό ΠΡΙΝ κάνεις οτιδήποτε στο twrp TWRP tips

• Παράθεση από tarnanas: “Και οχι twrp γιατι δεν το εχω περασει ” Κακώς.. Δεν ξέρω, υποθέτω πως ναι. Το δικό μου ήρθε με twrp -και αν δεν ερχόταν θα το πέρναγα χωρίς δεύτερη σκέψη- και δεν έχω δει το mi recovery.

• redmi note 2

Μήνυμα

Καλησπέρα και σε εσένα και καλώς ήρθες, Εδώ θα σου λυθούν -σχεδόν- όλες οι απορίες. XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone Για τις υπόλοιπες του σχεδόν, ρώτα. Αν το παρέλαβες από το vickmall το κινητό σου, πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσεις μια Ελληνική rom αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα δυσλειτουργίας. Το πως, θα το βρεις εδώ: HowTo/Οδηγοί

• Κανένα πρόβλημα. Θα κάνεις μετά και clean cache/dalvik cache και θα είσαι μια χαρά.

• Το οτι συμβαίνει μερικές και όχι όλες τις φορές μου δείχνει να μην είναι θέμα hardware ή/και software. Μήπως συμβαίνει σε συγκεκριμένες συνθήκες που μπερδεύεται το cancellation noise mic ίσως- ?

• redmi 3,location

Opanos - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Συγνώμη... Δεν είδα σωστά ή διάβασα αυτό που ήθελα και όχι αυτό που έπρεπε. Συγνώμη και πάλι.

• redmi 3,location

Opanos - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Φυσικά και ναι. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 Μετά μπορούμε να πούμε ότι θέλεις

• Δεν θα έπαιρνα και όρκο για αυτό youtube.com/watch?v=mGjaAYpQL_U Εγώ ειδικά που έχω 2 αριστερά χέρια όσον αφορά αυτές τις δουλειές.... Προφανώς δεν θα αλλάξεις lcd, αλλά ο τρόπος ανοίγματος δεν διαφέρει. Το θέμα είναι μην περισσέψουν τίποτα βίδες στο κλείσιμο (σε εμένα σίγουρα θα περίσσευαν).

• Παράθεση από kynegeiros: “Μια βοήθεια ρε παιδιά.... Έμπλεξα εδώ με τις επαφές μου και .....μπουρδούκλωσα τους δύο λογαριασμούς mi και gmail υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος να το κάνω με ασφάλεια? ” Αν επέλεξες να συγχρονίζεις μέσω gmail, κάνε τα εξής. Αφαίρεσε προσωρινά από το κινητό σου τον λογαριασμό της google. Απενεργοποίησε τον συγχρονισμό από το mi accout Πήγαινε από το pc σου στις Google contacts, -υποθέτω θα έχει πάρει διπλές μιας και ήταν συνδεδεμένο με το κινητό σου-. Διέγραψε οτι δεν …

• Ελληνική dev rom και ρουτ

Opanos - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

How To Root Xiaomi Redmi Note 3 On Android 5.0.2 Lollipop | TechChomps

• Δεν κοιτάς και το τζαμάκι της μπας και έχει καμία τρίχα η ραγισμα από χτύπημα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Ωραία, ας μιλήσουμε για το note 2 -για το άλλο δεν ξέρω αν έχει κάποια ιδιαιτερότητα, οπότε λέω να μην το ακουμπήσω-. Διαβάζεις εδώ πολύ πολύ προσεκτικά. Δεν σε αφορά ακόμα ποια rom θα βάλεις. Όποια και να επιλέξεις, δεν αλλάζει σε τίποτα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Όταν το διαβάσεις και υπάρξουν απορίες, ρωτάς. "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC

• Καλημέρα και καλώς ήρθες Με ποιον οδηγό προσπάθησες να περάσεις rom? Τι rom έχουν τα τηλέφωνα τώρα?

• Ψάξε για Nitecore $17.00 Nitecore I2 Lithium Li-ion Ni-MH Ni-Cd Smart Battery Charger (EU) - car charger cable + Euro plug AC charger cable at FastTech - Worldwide Free Shipping

• Προφανώς δεν κατάλαβες τι έγραψα. Δεν είσαι υποχρεωμένος, αλήθεια είναι. Ένα μόνο και το κλείνω εδώ, και αν σε πρόσβαλε κάπου το post μου, εκτός του ότι σου ζητώ συγνώμη, μπορώ να το διαγράψω κιόλας. Να προσθέσω πάλι, πως δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Μην το εκλαμβάνεις ως προσωπική επίθεση. Δεν σε ξέρω άλλωστε. Απλώς αναγνώρισε στους άλλους, αυτό που θέλεις να σου αναγνωρίζουν, πως πράγματι ο καθένας έχει το απόλυτο δικαίωμα να λέει την γνώμη του, χωρίς να προσβάλει κανέναν. Αλίμονο αν ήταν αλ…

• Όπως έχουμε παρατηρήσει όλοι όσοι διαβάζουμε τα threads που αφορούν τις dev roms, ίδιες συσκευές ταλαιπωρούνται από διαφορετικά προβλήματα. Επίσης υπάρχουν συσκευές που δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Εγώ τουλάχιστον, με την χρήση που του κάνω, άνετα με βγάζει περίπου 2 μέρες η μπαταρία -δεν το κλείνω το βράδυ, απλά του κλείνω το wifi, δεν παίζω παιχνίδια, δεν μπαίνω στο φατσοκούτι, δεν έχω messenger... Άλλος με την ίδια συσκευή παραπονιέται για την μπαταρία ή γιατί του κάνει επανεκκινήσεις …

• Παράθεση από kinezos69: “Για να πάω από την 5.12.17 στην 16.1.29 χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο εκτός από wipe cache και wipe davlik? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι