Διαφήμιση

εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu

• Οδηγός
    • RedMi Note 3
    • Κι εγώ δεν το κουνάω από εδώ αν δεν ξεκλειδώσω bootoader......
      Για τις επαφές λέω να συγχρονίσω με το gmail
    • Και εγώ έτσι προσπαθούσα αλλά είχε μουλαρωσει και δεν τις έβλεπε με τίποτα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • συγχρόνισε μόνο του με τον λογαριασμό mi....που δεν είναι πολύ ενημερωμένος.....
      Ξέρει κανείς πως μπορω να σβήσω όλες τις επαφές μαζεμένα?
    • Πας επαφές πατάς παρατεταμένα το αριστερό πλήκτρο κάτω(3 γραμουλες)και σε βάζει στο μενού των επαφων,πας οργάνωση επαφών και ομαδική διαγραφή.

• Ο/H dimi1982 έγραψε:

Πας επαφές πατάς παρατεταμένα το αριστερό πλήκτρο κάτω(3 γραμουλες)και σε βάζει στο μενού των επαφων,πας οργάνωση επαφών και ομαδική διαγραφή.

να 'σαι καλά φίλε......!!!!
      Το έκανα κιόλας......

Τώρα πάω για τον συγχρονισμό με το gmail
    • Μια βοήθεια ρε παιδιά....

Έμπλεξα εδώ με τις επαφές μου και .....μπουρδούκλωσα τους δύο λογαριασμούς mi και gmail

υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος να το κάνω με ασφάλεια?
    • Διαφήμιση
    • Αν έχεις άλλο Android κινητό βάζεις το λογαριασμό σου εκεί και κανείς εξαγωγή σε sd,μετά περνάς το αρχειακι(vcf άν δε κάνω λάθος)στον υπολογιστή και μετά συνδεεις το κινητό στο υπολογιστή και μεταφέρεις το αρχείο μέσα στο κινητό χύμα.
      Μετά πας και κανείς εισαγωγή και αυτό βρίσκει μόνο του το αρχείο και περνάει τις επαφές!

• Ο/H dimi1982 έγραψε:

Αν έχεις άλλο Android κινητό βάζεις το λογαριασμό σου εκεί και κανείς εξαγωγή σε sd,μετά περνάς το αρχειακι(vcf άν δε κάνω λάθος)στον υπολογιστή και μετά συνδεεις το κινητό στο υπολογιστή και μεταφέρεις το αρχείο μέσα στο κινητό χύμα.
      Μετά πας και κανείς εισαγωγή και αυτό βρίσκει μόνο του το αρχείο και περνάει τις επαφές!

Αυτό το έχω κάνει με την διαφορά πως χρησιμοποίησα bluetooth. Λειτούργησε καλά....αλλά κάποια στιγμή συγχρονισε με το gmail και βγήκαν διπλές οι επαφές.
      Δοκίμασα να κάνω συγχώνευση mi αλλά δεν το κάνει....
    • Ο/H kynegeiros έγραψε:

Μια βοήθεια ρε παιδιά....

Έμπλεξα εδώ με τις επαφές μου και .....μπουρδούκλωσα τους δύο λογαριασμούς mi και gmail

Αν επέλεξες να συγχρονίζεις μέσω gmail, κάνε τα εξής.

Αφαίρεσε προσωρινά από το κινητό σου τον λογαριασμό της google.
      Απενεργοποίησε τον συγχρονισμό από το mi accout
      Πήγαινε από το pc σου στις Google contacts, -υποθέτω θα έχει πάρει διπλές μιας και ήταν συνδεδεμένο με το κινητό σου-.
      Διέγραψε οτι δεν θέλεις από εκεί -ευκολότερα από το κινητό σου.
      Διέγραψε όλες τις επαφές από την συσκευή σου.
      Επανέφερε τον συγχρονισμό με το google accout σου.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Ο/H Opanos έγραψε:

Ο/H kynegeiros έγραψε:

Μια βοήθεια ρε παιδιά....

Αν επέλεξες να συγχρονίζεις μέσω gmail, κάνε τα εξής.
      Αφαίρεσε προσωρινά από το κινητό σου τον λογαριασμό της google.
      Απενεργοποίησε τον συγχρονισμό από το mi accout
      Πήγαινε από το pc σου στις Google contacts, -υποθέτω θα έχει πάρει διπλές μιας και ήταν συνδεδεμένο με το κινητό σου-.
      Διέγραψε οτι δεν θέλεις από εκεί -ευκολότερα από το κινητό σου.
      Διέγραψε όλες τις επαφές από την συσκευή σου.
      Επανέφερε τον συγχρονισμό με το google accout σου.
      Ευχαριστώ φίλε μου. Όπως ακριβώς τα είπες.
      Τα έκανα όλα ....αλλά και πάλι ξέχασα τον συγχρονισμό ενεργοποιημένο και ξαναμπουρδουκλώθηκαν οι επαφές.
      Κατόπιν έκανα το εξής: Από το δεύτερο κινητό που τις είχα σωστές.....τις έκανα εξαγωγή σε αρχείο vcf και τις κράτησα στον υπολογιστή.
      Έσβησα όλες τις επαφές και από τα δύο κινητά αλλά και από τον λογαριασμό gmail. Απενεργοποίησα τον συγχρονισμό από τα δύο κινητά. Ύστερα έκαν εισαγωγή τις επαφές από το αρχείο vcf στο gmail και μετά ενεργοποίησα τον συγχρονισμό στα δύο κινητά τα οποία συγχρονίσανε μια χαρα και τώρα όλα καλά.
      Παιδεύτηκα λιγάκι αλλά τέλος καλό όλα καλά.....
      Σήμερα η μέρα ήταν επιτυχημένη.
      Και το φλασάρισμα της Rom πήγε καλά και οι επαφές μπήκαν σωστά......Είμαι χαρούμενος.
      Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες τους
    • Διαφήμιση
    • Πρεπει να εκανα λαθος, κατα το περασμα της rom, αν στο sp flash tool τσεκαρω το userdata, χανω προηγουμενο backup που εχω απο αλλη rom ;