Διαφήμιση

εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu

• Οδηγός
    • RedMi Note 3
    • εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu

Το θέμα βασίζεται στο αρχικό αγγλικό κείμενο και θα προσπαθήσει να βοηθήσει αυτούς που δυσκολεύονται στα αγγλικά.
      Δεν φέρω καμιά ευθύνη για ότι πάθει η συσκευή σας και ότι κάνετε το κάνετε με δική σας ευθύνη.
      Για να τα καταφέρουμε πρέπει να έχουμε εγκατεστημένους τους Drivers της συσκευής μας.
      Αυτό μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα απλά αν κάνουμε εγκατάσταση το VCOM Driver MTK ή το MiPhone.
      Κατεβάζουμε το αρχικό αρχείο που βρίσκεται στην Διεύθυνση: Xiaomi.eu Stable 7.1.6.0 modded by LoXaR
      Το ξεσυμπιέζουμε σε ένα φάκελο της επιλογής μας

το αποτέλεσμα που παίρνουμε είναι ένας φάκελλος που περιέχει δύο φακέλλους.
      ο ένας είναι το image και ο άλλος το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσουμε για να το εγκαταστήσουμε.

Μπαίνουμε στο φάκελλο SP-Flash-Tool-v5.1532.00 και τρέχουμε με διπλό κλικ την εφαρμογή flash_tool

Ανοίγει ειδοποίηση ότι δεν βρέθηκε το scater file αυτό δεν μας πειράζει, θα κατευθύνουμε εμείς το πρόγραμμα στο scater file

Επιλέγουμε λοιπόν OK για να συνεχίσουμε.
      Ανοίγει το κύριο παράθυρο της εφαρμογής και ξεκινάμε με το πρώτο βήμα.

Επιλέγουμε Download Agent και βρίσκουμε το αρχείο όπως παρακάτω:

Το όνομα του αρχείου DA_SWSEC.bin είναι πρωτοποθετημένο στη θέση Α και μπορούμε κατευθείαν να πατήσουμε άνοιγμα.
      Αν δεν είναι θα πρέπει να το επιλέξουμε εμείς από τη θέση Β.
      Η γραμμή θα έχει πια την διαδρομή του αρχείου μας και εμείς θα πρέπει να προχωρήσουμε στο βήμα 2

Επιλέγουμε λοιπόν Scater Loading και βλέπουμε το παράθυρο ως εξής:

Τώρα θα πρέπει να βρούμε το φάκελλο με το image γιατί το αρχείο μας είναι στον δεύτερο φάκελλο.
      Πάμε λοιπόν ένα φάκελλο πίσω και επιλέγουμε τον φάκελλο Images

και εδώ το όνομα του αρχείου είναι πρωτοποθετημένο και θα το δούμε μόλις ανοίξει ο φάκελλος images
      Αν όλα είναι όπως στην εικόνα επιλέγουμε Άνοιγμα

• Αυτό είναι το τελικό παράθυρο της εφαρμογής μας και πρέπει να έχουμε φτάσει εδώ χωρίς λάθος.
      Ελέγχουμε προσεκτικά τις θέσεις Α και Β να είναι όπως στην εικόνα δηλαδή να έχουμε την επιλογή Download Only
      και να ΜΗΝ είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι του preloader.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν αφαιρέσετε την επιλογή του preloader θα κάνετε το τηλέφωνό σας ΤΟΥΒΛΟ!!!!

Αφού λοιπόν τσεκάρουμε και δεύτερη φορά την εικόνα προχωράμε πατώντας το πράσινο βέλος Download
      θολώνουν όλα και πρασινίζει το διπλανό κουμπάκι stop

Έχουμε ήδη πάρει τα προσωπικά αρχεία που θέλουμε από το τηλέφωνό μας γιατί δεν θα μείνει τίποτε από αυτά στο τέλος.
      κλείνουμε την συσκευή και περιμένουμε να τερματίσει
      Όταν σιγουρευτούμε ότι έκλεισε συνδέουμε το καλώδιο φόρτισης από την πλευρά του τηλεφώνου με το τηλέφωνο κλειστό.
      Κρατάμε πατημένο το κουμπί που χαμηλώνουμε την ένταση και βάζουμε αμέσως την άλλη πλευρά του καλωδίου σε μια θύρα USB στον υπολογιστή.
      Όταν δούμε κόκκινη την μπάρα στο κάτω μέρος του παραθύρου του προγράμματος μπορούμε να αφήσουμε το κουμπί της έντασης.

Στη συνέχεια θα γίνει κίτρινη και θα προχωράει σιγά σιγά. Είναι η στιγμή που έχει αρχίσει το φλασάρισμα.
      Όταν η διαδικασία τελειώσει θα έχουμε την παρακάτω εικόνα με το πράσινο ν.

Μπορούμε τότε να αφαιρέσουμε το καλώδιο USB και να ενεργοποιήσουμε τη συσκευή μας.
      Η πρώτη εκκίνηση θα κάνει περίπου 10 λεπτά.

Δεν φέρω καμιά ευθύνη για ότι πάθει η συσκευή σας και ότι κάνετε το κάνετε με δική σας ευθύνη.
      Πατώντας το κουμπάκι LIKE μου δίνετε δύναμη να μεταφράσω και άλλους οδηγούς
    • Μπράβο John.....
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση
    • καλησπερα.. εχω ενα προβλημα ..εχω αυτην την ρομ που ειναι στην φωτο.. οταν παω να περασω την
      multi stable 7.1.6 xiaomi.eu μου βγαζει το προβλημα της αλλης φωτο.τι μπορω να κανω? σορρυ αν εχω κανει λαθη ειμαι καινουριος στο αθλημα..
      Images
      • Screenshot_2016-01-29-22-45-40_com.android.settings.png

67,26 kB, 450×800, viewed 259 times
      • Καταγραφή.JPG

115,13 kB, 1.023×674, viewed 269 times
    • Ο/H gkkal έγραψε:

καλησπερα.. εχω ενα προβλημα ..εχω αυτην την ρομ που ειναι στην φωτο.. οταν παω να περασω την
      multi stable 7.1.6 xiaomi.eu μου βγαζει το προβλημα της αλλης φωτο.τι μπορω να κανω? σορρυ αν εχω κανει λαθη ειμαι καινουριος στο αθλημα..
      αν έχεις το αρχικό zip αρχείο θα διαγράψεις αυτά που χρησιμοποίησες και έβγαλαν το σφάλμα και θα ξεζιπάρεις πάλι τα αρχεία.
      Αν δεν το έχεις θα το ξανακατεβάσεις και αφού το ξεσυμπιέσεις θα κάνεις την διαδικασία χωρίς πρόβλημα με το ενσωματωμένο SP-Flash-Tool-v5.1532
    • το θεμα ειναι με το συγκεκριμενο SP-Flash-Tool-v5.1532 δεν μπορω να το κανω γιατι οταν παω να φορτωσω το MT6795_Android_scatter αρχειο μου βγαζει παραθυρακι processing και δεν κανει τιποτα μετα. να δοκιμασω με το παλιοτερο που δουλευει η θα μου βγαλει παλι error?
    • Παιδια δοκίμασα κ εγω να βαλω την multi, αλλα η μπαρα δεν εγινε ποτε κιτρινη, εμεινε στο κοκκινο. Δεν μου πεταξε καποιο error, απλα δεν εγινε τιποτα, κ ετσι εβγαλα το κινητο. Γιαν να ξαναπροσπαθησω συνεχιζω απο το τελευταιο βημα, πατωντας ξανα το download?
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα. Ακολουθώ και εγώ τον οδηγό κατά γράμμα και όταν φορτώνω το ΜΤ6795_Android_scatter.txt κολλάει και εμφανίζει το παρακάτωΜου έχει διαφύγει κάτι;;
    • Καλησπέρα,
      Μια σύντομη ερώτηση, αυτός ο οδηγός εφαρμόζεται και για το νέο Redmi Note 3 Pro; γιατί οι πωλητές λένε ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι μόνο η official rom υπάρχει και δεν μπορούν να το ρουτάρουν
    • Ο/H argy66 έγραψε:

Καλησπέρα,
      Μια σύντομη ερώτηση, αυτός ο οδηγός εφαρμόζεται και για το νέο Redmi Note 3 Pro; γιατί οι πωλητές λένε ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι μόνο η official rom υπάρχει και δεν μπορούν να το ρουτάρουν
      Όχι αυτός ο οδηγός ΔΕΝ είναι για το pro καθώς το pro έχει qualcomm επεξεργαστή ενώ το spflash tool υποστηρίζει ΜΟΝΟ mediatek.
      Λογικά όταν κυκλοφορίσει το pro κάμποσο καιρό, θα έχουμε και εκεί εξελίξεις όσον αφορά τις roms. Οπότε υπομονή και αναμονή! :D
    • Ο/H dkarathe έγραψε:

Καλημέρα. Ακολουθώ και εγώ τον οδηγό κατά γράμμα και όταν φορτώνω το ΜΤ6795_Android_scatter.txt κολλάει και εμφανίζει το παρακάτω
      Μου έχει διαφύγει κάτι;;
      Δοκίμασε με διαφορετική έκδοση του spflash, διαφορετική usb θύρα στο pc σου, κάνε restart το pc σου, ελπίζω να χρησιμοποιείς το "μαμά" καλώδιο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Ο/H dkarathe έγραψε:

Καλημέρα. Ακολουθώ και εγώ τον οδηγό κατά γράμμα και όταν φορτώνω το ΜΤ6795_Android_scatter.txt κολλάει και εμφανίζει το παρακάτω
      Μου έχει διαφύγει κάτι;;
      Δοκίμασε με διαφορετική έκδοση του spflash, διαφορετική usb θύρα στο pc σου, κάνε restart το pc σου, ελπίζω να χρησιμοποιείς το "μαμά" καλώδιο.
      Ευχαριστώ για τις συμβουλές. θα τις δοκιμάσω και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα :thumbsup: