Είναι η 3η φορά που κατεβάζω το αρχείο του 1ου βήματος του οδηγού. Το κατεβάζω, το τρέχω, κάνει ότι είναι να κάνει αφου με έχει ενημερώσει 2-3 φορές ότι δεν μπορεί να βρεί τον εκδότη του προγράμματος, πατάω να κάνει εγκατάσταση παρ'όλα αυτά και στο τέλος έχω αυτό:
Κι εμένα μου το έκανε αυτό με το processing και απενεργοποίησα το windows defender γιατί έσβηνε κάτι από το sp flashtool,βέβαια εγώ έχω win10.
Απενεργοποίηστε τα όλα και ξανά κάντε αποσυμπίεση!
Μην ξεχνάτε από win8 και πάνω την ψηφιακή υπογραφή!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω το brickαρα το τηλρφωνο παιδια, και μετα αναγκαστηκα να κανω ολο το tutorial και να περασω την stable κινεζικη rom. Παντως δεν αντιμετωπισα προβλημα με τους drivers, ολα δουλεψαν με την πρωτη. Απο windows 10
Παιδιά έχω να κάνω μια παρατήρηση (Δηλώνω άσχετος οπότε μπορεί να λέω και βλακεία)
Στην εικόνα "παρατηρηση1" που ειναι screenshot από το flash tool όταν έβαλα την αγγλοκινέζικη έκδοση έχει παραπάνω τικαρισμένα κουτάκια απο ότι στην εικόνα "παρατήρηση2" που είναι το flash tool όταν προσπάθησα να βάλω την multilanguage έκδοση!
Αναφέρω πως και στις 2 περιπτώσεις έχω ακολουθήσει κατά γράμμα ότι λένε οι οδηγοί που υπάρχουν στο forum! Στην πρώτη περίπτωση η εργασία πραγματοποίειται κανονικά και με επιτυχία ενώ στην δεύτερη βγάζει μονίμως το ίδιο error!
2 μέρες τώρα κάνω αυτή τη δουλεία και έχω κουραστεί πολύ! Μπορώ να δω απο το Device manager αν όλα ειναι σωστά και τι λείπει?
Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει?