Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 593.

• Αμάν παίδες, αμάν... Είπαμε, οι Κινέζοι έως τις 15 ΦΕΒ έχουν πάρτυ. Αυτό σημαίνει πως μέχρι τότε, δεν θα δουλέψει κανείς τους. Άρα, αν υποθέσουμε πως οι dev είναι εβδομαδιαίες, θα έχουμε νέα το μεθεπόμενο ΣΚ. Είναι λάθος ο συλλογισμός μου?

• Καλημέρα καλημέρα, επειδή γενικά διαβάζω σχόλια που αφορούν την κάμερα των συσκευών μας. Χοντρικά, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως η ποιότητα της κάμερας εξαρτάται κύρια από τον φακό της και μάλιστα από ένα εξάρτημα βασικότατο, τον sensor της. Υπάρχει στο wiki μια σελίδα που αναφέρεται σε μεγέθη του sensor που κυκλοφορούν στην αγορά των κινητών. Ειδικότερα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο sensor exmor R Exmor - Wikipedia, the free encyclopedia Φυσικά, εδώ το μέγεθος μετράει τα μάλα, και άρα όσο μεγαλ…

• Παράθεση από kostas234: “πως κανουμε ροοτ το redmi note 2? ” Καλημέρα καλημέρα, από ότι είδα -αν είναι σωστό αυτό που λες σεπροηγούμενο post σου-, έχεις περάσει την dev 6.1.28 rom. Είσαι ήδη με rooted συσκευή. Οι dev roms, είναι με root (βασική διαφορά από τις stable).

• Μάλλον δεν μπορείς, η λέξη κλειδί είναι η "μάλλον". Αν δεν θέλεις να περάσεις το twrp περίμενε να σου απαντήσει κάποιος γνώστης του θέματος. Πάντως ΑΝ αποφασίσεις να πας με το twrp, πρέπει να δεις οπωσδήποτε αυτό TWRP tips

• Σίγουρα cache/dalvik cache Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να χρειαστεί να κάνεις factory reset. Οπότε καλού κακού, πάρε backup.

• Sorry για το hijack, αλλά 1. Εύκολα κατεβάζεις το σωστό για την συσκευή σου custom recovery (για την περίπτωσή μας το twrp) & rom που επιλέξαμε Εύκολα το μετονομάζεις σε update.zip - ΠΡΟΣΟΧΗ Τα παραθυρόφυλλα έχουν την τάση να μην σε αφήνουν να κάνεις ότι θέλεις στο δικό σου μηχάνημα και σου κρατάνε μυστικά και ντοκουμέντα. Αυτά λέγοντας, πρέπει να έχεις ΕΝΕΡΓΗ την επιλογή τους να εμφανίζουν τις καταλήξεις των αρχείων ώστε να μην κάνεις το λάθος και το αρχείο μετά την μετονομασία του καταλήξει με…

• Μπορούμε να το δούμε κάπου αυτό? Εννοώ, είναι κάποια έρευνα ή αποτέλεσμα εμπειρικής παρακολούθησης? Δεν το αμφισβητώ, απλά λέω μπας και υπάρχει κάπου δημοσιευμένο.

• Viber και Xiaomi redmi note 2

Opanos - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από gewre: “Ευχαριστώ. Όλα αυτά με τα δικαιώματα είναι κάπως πολύπλοκα τελικά. ” Το βλέπεις λίγο ανάποδα, κατά την άποψή μου. Αν το δεις από την μεριά του "Δικό μου είναι το κινητό αγαπητό viber, και δεν σου επιτρέπω να κάνεις ότι γουστάρεις αλλά απεναντίας θα σου βάλω κανόνες" δεν είναι καλύτερα? Αν το δεις έτσι, θα καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις ώστε η εκάστοτε εφαρμογή να συμπεριφέρεται όπως ακριβώς θέλεις και να επιδεικνύει διαγωγήΝ κοσμίαΝ όπως λέγαμε παλιότερα.

• Δεν είμαι μόνο εγώ.. Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά γνώστες και περισσότερο από εμένα που ότι ρωτήσεις θα σου απαντήσουν πρόθυμα. Αν είμαι on line, φυσικά και δεν ενοχλείς. Ο σκοπός της κοινότητας και των fora γενικά -ΙΜΗΟ-, είναι η αλληλεπίδραση και με την μορφή της βοήθειας σε όποιον την ζητήσει.

• Επειδή είμαστε off topic, έλα εδώ να τα πούμε XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone αφού διαβάσεις τον οδηγό Το recovery που έχεις είναι το mi recovery - απορώ πως επέλεξες την κινέζικη και όχι την Αγγλική γλώσσα, αυτό σε ρώτησε στην πρώτη οθόνη- και δεν έχει τις δυνατότητες του twrp που θα περάσεις ακολουθώντας όποιον οδηγό επιλέξεις τελικά.

• Ωραία λοιπόν Υποθέτω ότι μιας και είναι φρεσκότατο το κινητό δεν έχεις περάσει τίποτα μέσα, άρα δεν θα σε ενοχλήσει να τα ξηλώσεις ΟΛΑ. Σκέψου πόσο εξοικειωμένος είσαι με pc, drivers, cmd και αποφάσισε ποιος οδηγός σου ταιριάζει καλύτερα. Όλοι μα όλοι οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα. Εγώ προτείνω πάντα σε χρήστη που δεν είναι ιδιαίτερα έμπειρος αυτόν εδώ "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC Αν σου ταιριάζει, εύκολα περνάς όποια rom θέλεις εσύ. Βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις 1. Φτιάχνεις καφ…

• Ώπα λίγο. Μιλάμε για το Redmi Note 2, σωστά? Δώσε ένα screen shot από το about της συσκευής σου. Τι recovery έχει? Ποιόν οδηγό ακολουθείς ώστε να του περάσεις την νέα rom? Ποια rom θέλεις να εγκαταστήσεις?

• Μάλλον είσαι υπερβολικός. Ο χρόνος ζωής μας μπαταρίας δεν εξαρτάται μόνο από τους κύκλους φόρτισης οι οποίοι στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι κοντά στους 2000 Αλλά και από άλλους παράγοντες. Δεν είμαι ειδικός, αλλά αν πεις πως εξαρτάται από την θερμοκρασία λειτουργίας -πχ αν την έχεις κατακαλόκαιρο στο παρμπριζ με το gps είναι σίγουρο πως θα υπερθερμανθεί και θα τα φτύσει-. Υποθέτω πως ακόμα και τρόπος εκφορτισης παίζει μεγάλο ρόλο. Αν ζητάς ας πούμε 2-3 φορές την ημέρα να χρησιμοποιείς τ…

• Παράθεση από panospc: “2. Όταν λέμε κύκλο φόρτισης συνήθως εννοούμε πλήρη κύκλο από το 0% έως 100% ” Νομίζω πως κάνεις λάθος. Όταν λέμε κύκλο φόρτισης ως χρόνο ζωής της μπαταρίας, δυστυχώς εννοούμε πόσες φορές θα βρεθεί υπό τάση. ασχέτως του ποσοστού που θα φορτιστεί. Ακόμα και 10 λεπτά να βρεθεί σε κατάσταση φόρτισης, εκλαμβάνεται ως ένας κύκλος. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν δίνω μεγάλη πιθανότητα.

• Παράθεση από axl21: “που μπορουμε να βρουμε καλωδιο OTG; ” Σε οποιοδήποτε Πλαίσιο, eshop ακόμα και κατάστημα ηλεκτρονικών πιθανότατα.....δεν είναι δυσεύρετο. Καλημέρα

• Φυσικά και όλα θα πάνε καλά. Όχι, δεν θα σου βγάλει τέτοιοι μνμ Τώρα μου ήρθε φλασιά.. Δεν πιστεύω να του δίνεις να κάνει install το update.zip του twrp..?

• Παράθεση από theano619: “και τι? το κλεινω χωρις να εχει τιποτα μεσα? ” Φυσικά και ναι. Όταν θέλεις να το ανοίξεις πάλι, σε twrp υποχρεωτικά θα πρέπει να μπείς, άρα με τα πλήκτρα..τα ξέρεις.. Πέρνα και στο stik & sd την rom. Πώς βρίσκουμε εάν τα MD5Sum ανά ROM είναι σωστά ...

• Παράθεση από Opanos: “κάποιος φίλος εδώ, έχει ως υπογραφή το moto Να ξέρετε πως τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν and that is a fact ” Προχώρα άφοβα. Οι επιστήμονες -προς θεού δεν είμαι ανάμεσά τους- παρακολουθούν και όποτε χρειαστεί θα επέμβουν.

• Αν σου λέει έτσι, κατι δεν έχει πάει καλά. Σίγουρα σίγουρα το βλέπει το stick? Μπορείς να κάνεις ένα md5 check στην rom έχεις περάσει μέσα? Ξαναλέω, υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να την περάσεις στην sd σου?

• Πέρνα την βρε στην sd... Μια χαρά θα πάει.. ίσως τελικά αυτό να έφταιγε..δεν έβλεπε ίσως εξαρχής το stick και έτσι δεν είχε που να κάνει reboot το καημένο... Έλα έλα, κάποιος φίλος εδώ, έχει ως υπογραφή το moto Να ξέρετε πως τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν and that is a fact