Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 593.

• Τώρα που μάθαμε πως μπαίνεις σε safe mode, για κάντο και πες αν σου κάνει τα ίδια Κλείνεις το κινητό Το ανοίγεις Μόλις δεις τις τρεις τελίτσες μετά το mi logo, πατάς το vol down μέχρι να δεις την οθόνη κλειδώματος. Κάτω αριστερά γράφει "safe mode" Για παίξε εδώ και πες αν σου κάνει τα ίδια.

• Πάλι σε κινέζικη θα πας? Έλα έλα, πες ποια rom έχεις. Θα την βρεις στο settings -> about phone Θα κάνεις το κινητό από πατίνι, διαστημόπλοιο.

• Πως μπαίνουμε σε safe mode

Opanos - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Έτσι.

• Θα πρέπει ξαναλέω ο καίσαρας να μου κόψει ποσοστά. Πάμε να κάνω και εγώ το πάστωμά μου [εκ του paste βγαίνει, για να μην το ψάχνετε] Ποια rom έχεις τώρα? 1. Το pc βλέπει την συσκευή σου ως σκληρό? 2. Αν όχι, έχεις κάρτα αξιόπιστη sd? 2a. Αν δεν έχεις sd, έχεις καλώδιο OTG και ένα usb stick? 3. Έχεις αποφασίσει ποια rom θέλεις να περάσεις? Απάντησε, ώστε να κατευθύνουμε στον πιο εύκολο και σίγουρο οδηγό για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

• Ω ναι... Λοιπόν, τα καλά [?] νέα είναι πως δεν είναι θέμα hardware οθόνης. Τα κακά είναι πως δεν έχω ιδέα από τι μπορεί να συμβαίνει. Το μόνο που θα έκανα είναι να τα ξηλώσω όλα με full wipe και να περνάω ένα ένα μέσα μέχρι να βρω τι συμβαίνει. Δεν είμαι και ο πιο έμπειρος εντωμεταξύ, θα περιμένεις τα αστέρια μας. Πάτησες το power και σου έκανε αυτά τα κόλπα? Μπας και είναι θέμα πλήκτρου -λέω και εγώ την παρόλα μου-?

Μήνυμα

Μπα, εγώ δεν τα κατάφερα... Τι διάολο, κουλός είμαι?

Μήνυμα

Ναι το είδα. Ούτε εγώ κατάφερα έτσι για το γαμώτο να μπω....

• Μπα, δεν μπορώ με τίποτα να το δω..δεν υπάρχει καν στην διεύθυνση που έδωσες.. Κρίμα, και είχα ξυπνήσει με καλή διάθεση σήμερα... Δεν θα του επιτρέψω να με ρίξει. Έκανες τίποτα με αυτά που σου προτείναμε?

• Αν είναι τόσο σημαντικό το video, δώσε το link αφήνοντας ένα κενό ώστε να μην εμφανιστεί το παράθυρο του.

Μήνυμα

Διαβάζω από εδώ πως [...] Xiaomi has ditched the Safe Mode feature starting from MIUI V5. [...] Πηγή Επειδή τα καντονέζικά μου δεν είναι τόσο καλά, μπορεί να κάνω λάθος.

• Το video σε εμένα τουλάχιστον δεν αναπαράγεται. Ωραία λοιπόν, μπορείς να κάνεις τα εξής? Πήγαινε στο developer options και ενεργοποίησε το "show touches" Κάνε reboot, και πάτα στην οθόνη σου. Αν εκεί που πατήσεις δεν εμφανιστεί η βούλα και είναι οπουδήποτε αλλού είναι θέμα -κατά την άποψή μου- hardware άρα όποια rom και να περάσεις δεν θα στρώσει. Μήπως έχεις κανένα tempered θεοβρώμικο ή οτιδήποτε άλλο? Αν μπορείς και έχεις, βγάλτο και δοκίμασε πάλι.

• Δεν υπάρχει 6.2.4 για την συσκευή μας.

• Θέλεις να πεις πως αν πας Security ->Permissions -> Δεν βλέπεις τρεις επιλογές Autostart, Permissions & Root Access ?

• problem?

Μήνυμα

Ωραία... Πάμε λοιπόν: Διάβασε σε παρακαλώ αυτό πρώτα "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC Κατόπιν και όταν το καταλάβεις, θα έχεις απορίες για το ποια rom να κατεβάσεις & για το τι είναι και πως κάνεις wipes. Μόλις μπεις στο twrp κάνε ΠΡΩΤΑ αυτό TWRP tips και μετά Δες αυτό TWRP wipes - YouTube (Έχουν ανέβει κατακόρυφα τα views του Καίσαρα από εμένα, θα απαιτήσω ποσοστά :P) Διαβάζεις προσεκτικά, και ότι απορία έχεις εδώ είμαστε.

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Παράθεση από Pantak: “εχω ρωτησει για 802.11a n αν ξερεις κατι ” Γιατρέ μου, ως εδώ και μη παρέκει.... Δεν έχω τίποτα τέτοιο κοντά μου και δεν με απασχόλησε ποτέ.

• βοηθεια παρακαλω

Μήνυμα

Παράθεση από Ierofantis: “το οτι καποιες φορες ειναι πιο εντονα τα γραμματα απο αλλες παιζει καποιο ρολο? ” Χαλάρωσε... Πάς με το δάχτυλό σου στο τέρμα-αριστερά-άκρο της οθόνης στο ύψος της μπάρας. Πιέζεις σταθερά και σύρεις αργά-αργά προς τα δεξιά. ΑΝ παρατηρήσεις πως οι χαρακτήρες γίνονται γκρίζοι, είσαι σε καλό δρόμο συνεχίζεις μέχρι να ξεκλειδώσει. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην γίνεται. Όταν το καταφέρεις, θα κάνεις αυτό που σου είπε ο pechr για να μην ξανακλειδώσει η οθόνη.

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Νομίζω πως αν πας στον stock explorer κρατάει τα recent. Αλλιώς χύμα θα πρέπει να είναι στο τηλέφωνο αν δεν του έχεις δώσει την sd. Δεν το έχω κάνει για να σου πω. Μόνο titanium έχω πάρει -άλλη μια λύση αυτή, παίρνει (και) τις εφαρμογές σου και τις επαναφέρει μετά από wipe- μόνο και μονο για δοκιμή.

• problem?

Μήνυμα

Ωραία, θέλεις να απαλλαγείς από αυτή και να περάσεις μια Ελληνική και ταυτόχρονη καθαρή rom? Υποθέτω με μεγάλη πιθανότητα να έχω δίκιο πως αυτά που αντιμετωπίζεις είναι θέμα της rom που έχεις. ΑΝ θέλεις, πρέπει να επιλέξεις αν θα βάλεις stable [ΔΕΝ είναι root] ή Developer [είναι root] που ανανεώνεται κάθε εβδομάδα -εκτός Κυριακών και Αργιών των Κινέζων-. Δεν έχω πρόταση να κάνω σχετικά με το ποια να περάσεις. Πρέπει μόνος σου να αποφασίσεις αν θέλεις να έχεις τις τελευταίες βελτιώσεις αλλά με ρί…

• problem?

Μήνυμα

Settings -> about phone [είναι κάτω κάτω)

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Ο καλύτερος τρόπος να πάρεις backup είναι μέσα από το twrp το λεγόμενο NANdroid backup. Κάνει ένα image της συσκευής σου το τοποίο πάλι από το twrp μπορείς να το επαναφέρεις. Όταν τελειώσει η διαδικασία μεταφέρεις το αρχείο στο pc σου και το κρατάς για ώρα ανάγκης -αχρείαστο να είναι-.