Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 593.
-
βοηθεια παρακαλω
ΜήνυμαΩραιότατα. Ανοίγεις σε twrp Ακολουθείς από εδώ το 2ο -θα πρότεινα το 3ο, έτσι και αλλιώς θα τα χάσεις που θα τα χάσεις- βήμα youtube.com/watch?v=vbB0ZXDWNkI Μόλις τελειώσει το wipe, γυρνάς στην αρχική του twrp ΧΩΡΙΣ να κάνεις reboot επιλέγεις install και του δίνεις την διαδρομή της sd. Όταν τελειώσει θα είσαι και ολοκάθαρα εγκαταστημένη Ελληνική rom
-
βοηθεια παρακαλω
ΜήνυμαΩραία. Για να μην μπλέκεις με drivers κλπ, 1. Έχεις twrp ? 2. Την συσκευή την βλέπει ως σκληρό δίσκο το pc? 3. Μπορείς να περάσεις στην sd την 6.1.29 ? 4. Έχεις καλώδιο OTG και ένα usb stick? Ή το τηλέφωνο ανοίγει σε οπoιαδήποτε rom ?
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από pakis7361: “το αρχειο της ελληνικης rom στην μνημη της συσκευης χρειαζεται; να το διαγραψω; ” Εγώ θα το κρατούσα μέχρι και 2-3 μέρες μετά το flash της επόμενης. Αν πάλι έχεις πρόβλημα χώρου..
-
problem?
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλώς ήρθες. Πάμε από τα βασικά: Τι rom έχεις?
-
Τι θα έκανα εγώ: Θα άνοιγα τον messenger. Θα πατούσα το πλήκτρο που μοιάζει με το Ελληνικό Ξ κάτω αριστερά. Θα μου έδειχνε ποιες εφαρμογές τρέχουν στο background. Θα κλείδωνα τον messenger και όποια άλλη εφαρμογή θέλω να τρέχει και να μην την "σκοτώνει" το τηλέφωνο όταν κλειδώνει (γιατί υποπτεύομαι πως έχεις τέτοια ρύθμιση). Θα ξαναδοκίμαζα.
-
Μετά από 5 μέρες που την έχω μπορώ να πω πως για εμένα είναι άψογη. Όλα λειτουργούν όπως ακριβώς θα έπρεπε. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
βοηθεια παρακαλω
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα, Εγκατάσταση FASTBOOT ROM μέσω εντολών DOS "Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error)"
-
Δεν μπερδεύτηκα στα αλήθεια . Απλώς τα 2 posts σου είναι αφορμή όσον αφορά τις dev rom, να μην κάνουμε κρίσεις βιαστικά. Ας περιμένουμε 4-5 μέρες και αφού πάνε όλα καλά ή κακά, τότε να πούμε την άποψή μας. Άποψή μου φυσικά και δεν είναι υποχρεωτικά και η πιο σωστή.
-
βοηθεια παρακαλω
ΜήνυμαΠαράθεση από Ierofantis: “στο wp5 εβγαλε σφαλμα η προηγουμενη κατσε να κανω αλλη μια δοκιμη ” Σου κάνει η stable 7.1.3 απο εδώ? Αν ναι, να σου δώσω το link από wetransfer να την κατεβάσεις. Απλά θα χρειαστεί absolute full wipe, δραστικό μεν, ολοκληρωμένη λύση δε. Θα χάσεις ότι έχεις περάσει.
-
Παράθεση από Ferentinos Giannis: “Λοιπόν μετά απο χρήση της τελευταίας έκδοσης μπορ'ω να πώ .... ΟΛΑ ΚΑΛΑ Βέβαια οι διαφορές που έχουν είναι απειροελάχιστες ! Η κατανάλωση μπαταρίας είναι παρόμοια με την 5.1.27 αν δεν κάνω λάθος ! Δεν βρίσκω λόγους αναβαθμίσεων πιά στο Note 2, εκτός και αν πάμε σε έκδοση 6! Bugs ακόμα δεν έχω δεί εκτός από τα μυνήματα με τους αριθμούς - επαφές που πολλές φορες δεν τα αναγνωρίζει , επηρεάζει πολύ το πρόθεμα , το είχα και σε παλαιότερες Roms ” Μπερδεύτηκα Λίγα pos…
-
βοηθεια παρακαλω
ΜήνυμαΠοια θέλεις να περάσεις? Έχω στο wetransfer από εχθές την τελευταία stable για έναν φίλο από εδώ που δεν μπορούσε να την κατεβάσει. ΑΝ θέλεις σου δίνω το link και την κατεβάζεις από εκει.
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10021/ Πριν 1 λεπτό.